Forum » Izdelava spletišč » Smarty in <!--[if IE]> ne deluje?
Smarty in <!--[if IE]> ne deluje?
Housy ::
Zdravo
Ker prestashop uporablja smarty template engine in ker imam v IE brskalniku width problem, moram nekako uporabiti spodnjo kodo, ki pa je IE nikakor ne upošteva. V IE-ju pokaže 1 pixel preveč, zato mi skrije desni border, tako da moram pač prilagoditi širino za IE oz. jo zmanjšati za 1 pixel.
Probal sem s spodnjim delčkom kode, ampak ne deluje, kot da koda ne bi obstajala oz. bi jo IE enostavno ignoriral.
Kaj delam narobe? Kakšen je pravi pristop?
Hvala in lp,
Housy
Ker prestashop uporablja smarty template engine in ker imam v IE brskalniku width problem, moram nekako uporabiti spodnjo kodo, ki pa je IE nikakor ne upošteva. V IE-ju pokaže 1 pixel preveč, zato mi skrije desni border, tako da moram pač prilagoditi širino za IE oz. jo zmanjšati za 1 pixel.
Probal sem s spodnjim delčkom kode, ampak ne deluje, kot da koda ne bi obstajala oz. bi jo IE enostavno ignoriral.
<!--[if IE]> <style type="text/css">{literal}div.myaccount .block_content { width: 165px; }{/literal}</style> <![endif]-->
Kaj delam narobe? Kakšen je pravi pristop?
Hvala in lp,
Housy
Housy ::
Se opravičujem za odprtje teme. Naredil sem eno veliko napako in sicer spremeniti sem moral le .block_content v div.block_content.
Lp, Housy
Lp, Housy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2 napaki pri HTML5 validaciji! Kako jih odpraviti?Oddelek: Izdelava spletišč | 1025 (739) | slitkx |
» | Ajax readyState == 3 ne deluje?Oddelek: Izdelava spletišč | 758 (681) | Housy |
» | Facebook tab "povabi prijatelje" ne deluje?Oddelek: Izdelava spletišč | 1080 (920) | Housy |
» | PHP + MySQL excel export pomoč?Oddelek: Izdelava spletišč | 1503 (1350) | sumoborac |
» | MySQL BETWEEN dates?Oddelek: Programiranje | 1408 (1322) | Housy |