Forum » Pomoč in nasveti » USB virus problem?
USB virus problem?
Gutjerez ::
Lp
Imam eno vprašanje
In sicer. imam windows 7 64
Pa sem usb kluč posodu frendu ki ima starejši pc in ko sem ga priklopo v svoj pc se je kr nekaj spremenilo. Ni šlo z dvojnim klikom odpret particijo... pol sem to zrikto ko sem formatiru usb kluč in je zdaj dober torej čist. ampak pc pa se mi sam nekaj spremnija... npr odprem moj računalnik. In enkrat so ikone tako pol je spet čist vse skupaj zoženo pa spravim spet vse na svoje mesto a čez čas spet samo škoči nazaj..
kako naj odstranim oz popravim... kaj se da storit... seveda brez formatiranja...
imam licenčni avast in virusa ni na pcju! tako da nimam pojma kako in kaj...
Beri moj podpis :D
Imam eno vprašanje
In sicer. imam windows 7 64
Pa sem usb kluč posodu frendu ki ima starejši pc in ko sem ga priklopo v svoj pc se je kr nekaj spremenilo. Ni šlo z dvojnim klikom odpret particijo... pol sem to zrikto ko sem formatiru usb kluč in je zdaj dober torej čist. ampak pc pa se mi sam nekaj spremnija... npr odprem moj računalnik. In enkrat so ikone tako pol je spet čist vse skupaj zoženo pa spravim spet vse na svoje mesto a čez čas spet samo škoči nazaj..
kako naj odstranim oz popravim... kaj se da storit... seveda brez formatiranja...
imam licenčni avast in virusa ni na pcju! tako da nimam pojma kako in kaj...
Beri moj podpis :D
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
amigo_no1 ::
Na kratko:
bootaj v "safe mode with network support"
http://support.microsoft.com/kb/315222/...
nato "online scan" z nekim AV-jem
bootaj v "safe mode with network support"
http://support.microsoft.com/kb/315222/...
nato "online scan" z nekim AV-jem
fosil ::
Probaj preskenirat zadevo z avira rescue cd.
Če je vse čisto potem naredi sistem restore, na čas pred incidentom.
Če je vse čisto potem naredi sistem restore, na čas pred incidentom.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lightweight Sync program za backupOddelek: Programska oprema | 2172 (1324) | Okapi |
» | Na Usb ključ ne naloži datoteke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17128 (16467) | s6c-gEL |
» | Xp slo-koliko veliko?Oddelek: Operacijski sistemi | 2018 (1589) | lebang1 |
» | Power RAM USB kluč (ne deluje?)Oddelek: Strojna oprema | 1153 (992) | Grimlord |
» | Prejel napačno robo, kaj storiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1745 (1402) | dxx |