Forum » Programiranje » C# - študijska praksa
C# - študijska praksa
peglezn ::
LP!
Sem študent višje šole za informatiko, do konca tega meseca si moram najti študijsko prakso
Ima kdo kakšno idejo katera podjetja klicati oz katera podjetja bi potrebovala programerja začetnika?
Sem študent višje šole za informatiko, do konca tega meseca si moram najti študijsko prakso
Ima kdo kakšno idejo katera podjetja klicati oz katera podjetja bi potrebovala programerja začetnika?
Mitja Bonča ::
Nebi te prec zamoril, ampak dvomim da katera, če nimaš vez. Tako je to danes, na žalost.
detroit ::
Ah valda se najde, če boš zastonj delu:)
Pa to ni šala, verjem pejd z veseljem delat za džabe če se boš kej naučil.
Pa to ni šala, verjem pejd z veseljem delat za džabe če se boš kej naučil.
Skero
Mitja Bonča ::
No za džabe bi morda še šlo, pa še to težko verjamem. Saj tudi tisti ki delajo za keš (vsaj velika večina) so plačani ravno malce več kot džabe.
MrBrdo ::
V podjetju Adacta uporabljajo Microsoftova orodja, lahko tam probaš, vendar ne vem, če imaš zadostno izobrazbo. Vem pa, da stalno iščejo. Plača ni ne vem kaj, ampak delovno okolje izgleda zelo prijetno.
MrBrdo
Spura ::
A nima spica embedded sistemov. Navadn C... ce bi se rad sel informatiko je adacta bolj smisena, ker delajo bolj Business Intelligence stvari ne pa programiranje mikrokontrolerjev.
gre se mi sam za to da upravm prakso .. (plača je lahk 0€)
najraj bi najdu neki za programerja začetnika ...lahk je sicr tud praksa iz česa kar bi se se navezval na omrežja al pa baze ...sam še vseen bi raj programiranje
Poslov sm recmo mail na agito ...tm so mi poslal ene testne naloge nazaj, sam so ble že mal preveč napredne zame (znov bi rešt recmo 2 od 4ih)
Ve kdo za kšno bl noob friendly zadevo?
(moj nivo znanja je tm nek do dedovanja v programiranju)
najraj bi najdu neki za programerja začetnika ...lahk je sicr tud praksa iz česa kar bi se se navezval na omrežja al pa baze ...sam še vseen bi raj programiranje
Poslov sm recmo mail na agito ...tm so mi poslal ene testne naloge nazaj, sam so ble že mal preveč napredne zame (znov bi rešt recmo 2 od 4ih)
Ve kdo za kšno bl noob friendly zadevo?
(moj nivo znanja je tm nek do dedovanja v programiranju)
DubleG ::
Do dedovanja?
Kake naloge so ti poslali?:)
Kake naloge so ti poslali?:)
GA-P55M-UD2,i5,12GB RAM,Radeon HD 4850,Crucial SSD 64GB,
WD 320GB,WD 5000GB,RevoDrive X2 100GB
WD 320GB,WD 5000GB,RevoDrive X2 100GB
commissar ::
ja povej naloge :D
ja, pa da tvoje znanje obsega DO nečese pri programiranju lahko (mogoče) rečeš samo v kontekstu šole/uni, kjer gredo po nekem učnem načrtu. Drugače pa je cela programerska stroka preobsežna da bi jo postavil na eno ravnilo in rekel do tle znam.
ja, pa da tvoje znanje obsega DO nečese pri programiranju lahko (mogoče) rečeš samo v kontekstu šole/uni, kjer gredo po nekem učnem načrtu. Drugače pa je cela programerska stroka preobsežna da bi jo postavil na eno ravnilo in rekel do tle znam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: commissar ()
deadbeef ::
http://www.iskratel.com/si/about_us/job...
Jest delam v IskraTELu pa pride dost študentov na prakso. Samo rabmo predvsem C/C++/Java.
Jest delam v IskraTELu pa pride dost študentov na prakso. Samo rabmo predvsem C/C++/Java.
no z dedovanjem ured seveda :)
(zanke,razredi,tabele,objekti,dedovanje tm nek se konča, mogoče sm še kej spustu umes)
za iskro mamo pa enga profesorja k tm dela pa prav da letos ne jemlejo nbenih študentov na prakso
naloge so pa mal preobširne za copy-paste bom pol uploadu nekam
tist kar neznam se navezuje na razvoj windows pa spletnih aplikacij
(zanke,razredi,tabele,objekti,dedovanje tm nek se konča, mogoče sm še kej spustu umes)
za iskro mamo pa enga profesorja k tm dela pa prav da letos ne jemlejo nbenih študentov na prakso
naloge so pa mal preobširne za copy-paste bom pol uploadu nekam
tist kar neznam se navezuje na razvoj windows pa spletnih aplikacij
commissar ::
ja, firme načeloma rabijo ljudi, ki sproducirajo nekaj koristnega (oz. vsaj nekaj kar se prodaja). zanke, razredi, tabele,... in ostale stvari ki si jih naštel so samo elementi iz katerih potem sprogramiraš aplikacijo. Sami po sebi nimajo prav velike komercialne vrednosti. Te stvari so nekakšna "abeceda" programiranja, firme pa rabijo "pisatelje".
nhjghvfhj ::
@iLukeBerry me zanima če lahko kaj več poveš glede dela,plač,.... v iskratelu, ker sem tudi že sam gledal podobne firme počasi pa se bo treba odločt, glede na to da končujem študij.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FIŠ-fakulteta za informacijske študijeOddelek: Šola | 11665 (5737) | cheetah2 |
» | Šola ali tečaji - začetek programiranja (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10567 (8682) | Ahim |
» | Želim se naučiti programiranja - najbrž mi to manjka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 33540 (17396) | Strato5 |
» | Kako najti delo?Oddelek: Programiranje | 9387 (7571) | listje123 |