» »

Abit KD7 pomoč nujno

Abit KD7 pomoč nujno

rap3r ::

Dons sm kupu omenjeno ploščo!Jo ugradim neki problemov z windowsi in ramom ampak uštimmam pol use in se odločm da nadgradim v nov bios!In pol flasha in napiše all ok plis restart oz pres f10 in prtisnem f10 ga ugasnem in v navodilih piše da je dobr resetirat bios in tud to nardim use nazaj prklopm in glej monitor ne se užge kaj zdej čakam in pol zapiska tkole piii pi pi in nevem kaj bi blo narobe!Zdele sm dou epox nazaj gor in sm šou gledat na disk in internet in bios je taprav booto sm tud brez config.sys in autoexec.com tko kukr piše res pa je da sm butu iz cdja butable z emulacijo win me but diskete ker nimam disketne enote!Ma kdo kkšno idejo kaj je narobe in kaj narest?PLIS POMAGITE!!!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

rap3r ::

Aja pa še neki v navodilih piše da tud če flashneš napačn bios oz pride do napake je bios tako narejen da tist del ki omogoča branje iz disketne enote se nikol ne zbriše oz spreminja tko da bi mogl tud če sm narobnga oz je napaka pridt do disketne da flashne še enkrat!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Award BIOS

Oddelek: Strojna oprema
162575 (2026) Riff
»

Scanning BIOS image in hard drive?

Oddelek: Strojna oprema
242421 (1991) misek
»

Bios mi ne najde diska!! (na prenosniku)

Oddelek: Pomoč in nasveti
222637 (2324) skurjenc
»

Formatiranje viste problem

Oddelek: Operacijski sistemi
143095 (2444) Gutjerez
»

BIOS flash

Oddelek: Pomoč in nasveti
201586 (1393) astras

Več podobnih tem