Forum » Izdelava spletišč » Cenitev že izdelane spletne strani
Cenitev že izdelane spletne strani

kapNemo ::
Za očetovega poslovnega partnerja sem zastonj izdelal spletno stran. Zanima me, za koliko bi jo ocenili (v € ali gajbah:), da dobim neki dejanski občutek vloženega dela. No, stroške za server, domeno in template dobim povrnjeno.
Ker sem popoln začetnik, sem tole izkoristil predvsem za učenje. Porabil sem veliko časa, kar je glede na izkušnje tudi pričakovano.
Za izdelavo sem uporabljal Joomla 1.6
Torej, kaj sem vse naredil:
- posvetovanje, svetovanje z naročnikom
- zakupil domeno
- zakupil server
- našel in kupil template
- postavil spletno stran, + s pomočjo dodatkov (slideshow itd.)
- vse skupaj bo v treh jezikih (SLO, RUS, ANG), vse skupaj kakih 40 strani
- naročnika moram še naučiti, kako uporabljati CMS
Link: http://www.libnol.eu/
Potrebna bo še optimizacija, ker zelo dolgo traja, da se stvar naloži. Kakšen nasvet?
Lp
Ker sem popoln začetnik, sem tole izkoristil predvsem za učenje. Porabil sem veliko časa, kar je glede na izkušnje tudi pričakovano.
Za izdelavo sem uporabljal Joomla 1.6
Torej, kaj sem vse naredil:
- posvetovanje, svetovanje z naročnikom
- zakupil domeno
- zakupil server
- našel in kupil template
- postavil spletno stran, + s pomočjo dodatkov (slideshow itd.)
- vse skupaj bo v treh jezikih (SLO, RUS, ANG), vse skupaj kakih 40 strani
- naročnika moram še naučiti, kako uporabljati CMS
Link: http://www.libnol.eu/
Potrebna bo še optimizacija, ker zelo dolgo traja, da se stvar naloži. Kakšen nasvet?
Lp

Tody ::
Tole je ena ura dela potem ko veš kaj delaš :), ok največ en dan, da najdeš slike pa izberš template Poleg tega da je stran čisto nefunkcionalna, ne služi svojemu namenu. Tko da čestistke za naučeno, več pa ne boš dobil :)

technolog ::
Napaka. Take stvari se vedno zmeni vnaprej. Da ni pol kakih razočaranj.
Zdej lahko popraviš kar se da. Prosi za okoli 100-200€ za ves vložen trud in dobro voljo.
Zdej lahko popraviš kar se da. Prosi za okoli 100-200€ za ves vložen trud in dobro voljo.

mat xxl ::
Meni je zadeva povsem iz koncepta, ponujajo luksuzno učenje jezikov, slike pa promovirajo lepote Slovenije ......tu se žal vidi, da si začetnik in "šetaš" in izgubljaš strankin čas, profesionalec, ki se poglobi v to stranki točno pove in jo vodi tako in tako, da stranka odloča o minimalnih podvarijantah znotraj pravilnega in ustreznega koncepta !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()

technolog ::
Slike niti niso toliko napačne, mogoče bi moral vmes dati več slik ki se dejansko nanašajo na učenje.
Drugače pa, čigave so slike? Si jih slikal sam? Si vprašal vse avtorje za dovoljenje? Če ne, ti svetujem, da spletna stran ostane kar na tvojem trdem disku, saj boš imel lahko veliiiiko zbrko (tožbe ipd...)
Pa navadi se, da je na začetku urna postavka majhna, saj tisto kar ti delaš 3 ure, naredi nekdo, ki ima izkušnje v eni. Z izkušnjami pridejo druge ugodnosti, seveda le, če boš vztrajal.
Drugače pa, čigave so slike? Si jih slikal sam? Si vprašal vse avtorje za dovoljenje? Če ne, ti svetujem, da spletna stran ostane kar na tvojem trdem disku, saj boš imel lahko veliiiiko zbrko (tožbe ipd...)
Pa navadi se, da je na začetku urna postavka majhna, saj tisto kar ti delaš 3 ure, naredi nekdo, ki ima izkušnje v eni. Z izkušnjami pridejo druge ugodnosti, seveda le, če boš vztrajal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: technolog ()

jacal ::
Navsezadnje je tudi besedilo kot iz TV-prodaje. Kar je nerodno, ko gre za jezikovne tečaje. Prav Vi imate čudovito priložnost, da to reč za zdaj pustite na že omenjenem trdem disku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izdelava spletne strani, nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17076 (10892) | Netrunner |
» | Olajšanje izdelave spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 5342 (3925) | FlyingBee |
⊘ | Izdelava spletne strani - Poceni (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 24978 (23466) | Ziga Dolhar |
» | Izdelava Flash strani, koliko bi racunali?Oddelek: Izdelava spletišč | 3007 (2331) | #000000 |
» | Koliko zaračunati (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4997 (3316) | bond007 |