» »

gaming komp

gaming komp

1
2
»

Primoz78 ::

bounty je izjavil:

http://www.dinokomp.si/product_info.php...

Kaj pa tale rami? Če uzamem 2 ploščici.

Pazi ker je bila tiskarska napaka, ti rami so 1,65V ker sem jih jaz dobil vceraj domov...pa jih lahko vrnem ampak ne da se mi cakat spet 1teden za druge tko da jih bom verjetno obdrzal in fural na 1333mhz pri 1,5v (tako je po SPD)

Lp
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

PNG ::

ameba je izjavil:

Vi se prov prepirate zarad ramov k je čist vseen k**** kakšne uzame jao ej :-)
Aia C14 je bolši od D14 za 8% v testih nujno more uzet C14, kr je to TOOOOK bolš dj fak ej hahaha
otroc....

Ne, vzame naj C12, ker niti C14 niti D14 ne potrebuje oziroma je itak predrago za njegove potrebe ;)

EDIT: Aja, mihco, glede na tvoje znanje, obnašanje in vokabularij vem da nimaš diplome, ker najverjetneje nisi starejši od 14-15 let.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PNG ()

Primoz78 ::

C12 imam jaz ker mam nizko ohisje pa bom danes vidu kako bo ce zalaufam masino. Po testih sodec zadeva ni svoh in za nizka ohisja verjetno najboljsa izbira.

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

TOP ::

PNG je izjavil:

Prednosti so, da hladi še druge komponente in prilagodljivost, tako da spodaj spraviš več ramov. To o nekem napeljevanju zraka ne vem kam pa nima nobene fizikalne osnove, od kod si to potegnil nimam pojma.

Poleg tega nisem priporočal C14 ali D14, ampak mu v njegovem primeru priporočam C12. C14 pa v veliko testih tudi prekaša D14.

Če gledaš razne teste kaže vse možno,če pa maš doma oba je pa druga zgodba.

PNG ::

Kaj v teh testih tudi piše, da je ta hladilnik namenjen ljudem, ki niti ne bodo navijali procesorja ali kaj v tem stilu? Ker to namreč počneš.

mihco ::

PNG je izjavil:

EDIT: Aja, mihco, glede na tvoje znanje, obnašanje in vokabularij vem da nimaš diplome, ker najverjetneje nisi starejši od 14-15 let.

..seveda imam sam enako mnenje o tebi. Tvoja slabost je poleg vsega se ta, da komentiras prav vse...jebeno razgledan clovek(pametnjakovic?), vse seveda brez argumentov. Nekak me spominjas na preminulo cvetko tega foruma po imenu "zoom". Nic hudega, tudi hujse smo preziveli in tebi napovedujem podobno prihodnost.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri ddr3?

Oddelek: Kaj kupiti
254407 (3698) Skyman
»

Gaming računalnik

446111 (5181) vaščan
»

Gaming comp. build, kupujem že jutri.

475896 (4970) strup121
»

Nakup proc + matična + rami (strani: 1 2 )

7012554 (11620) mihco
»

Nasvet pri nakupu

392944 (2496) Soon

Več podobnih tem