Forum » Strojna oprema » Priklop zunanjega diska na pc in tv (sočasno)
Priklop zunanjega diska na pc in tv (sočasno)
diative ::
Imam zunanji disk, ki bi ga rad mel priklopljenega na tv in pc istočasno.
Ali se to da. Videl sem da obstajajo eni usb razdelilci, pa me zanima ali to funkionira ali ne
Hvala za odgovor
Ali se to da. Videl sem da obstajajo eni usb razdelilci, pa me zanima ali to funkionira ali ne
Hvala za odgovor
ujovan ::
Zelo verjetno ne.
Varjanta je preko ruterja oz preko mreže; Če imaš tv na mreži seveda. Pa zakaj sploh hočeš priklopit oboje hkrati. Prenosni disk je
namenjen prenašanju podatkov med računalniki ali napravami ali shranjevanju.
Varjanta je preko ruterja oz preko mreže; Če imaš tv na mreži seveda. Pa zakaj sploh hočeš priklopit oboje hkrati. Prenosni disk je
namenjen prenašanju podatkov med računalniki ali napravami ali shranjevanju.
mr1two ::
Verjetno, da bi imel dostop do filmov z diska hkrati s TVja in z računalnika.
Em, načeloma "eni usb razdelilci" nimajo te možnosti, da bi bila ena naprava vidna na več PCjih(ali x napravah), kontra pa gre(standardni usb razdelilčki). Če pa obstaja kakšen USB hub ali USB switch nekako dvomim- zakaj? ker je zadeva tržno nezanimiva.
So pa routerji s takšno podporo- kot je ujovan že namignil.
Em, načeloma "eni usb razdelilci" nimajo te možnosti, da bi bila ena naprava vidna na več PCjih(ali x napravah), kontra pa gre(standardni usb razdelilčki). Če pa obstaja kakšen USB hub ali USB switch nekako dvomim- zakaj? ker je zadeva tržno nezanimiva.
So pa routerji s takšno podporo- kot je ujovan že namignil.
revvs ::
SimplTech ::
Verjetno bi ti pomagal USB Switch - imaš 1 vhod in 2 USB izhoda, gor pa dva gumba s katerima izbiraš kateri izhod naj bo aktiven.
Gre bolj za pol avtomatsko zadevo, a kot je napisano v komentarjih bi naj delovalo tudi za tvoj primer (TV in PC). Za več info si pa preberi tukaj: link
Gre bolj za pol avtomatsko zadevo, a kot je napisano v komentarjih bi naj delovalo tudi za tvoj primer (TV in PC). Za več info si pa preberi tukaj: link
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tipkovnica za dva računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8334 (7426) | WizzardOfOZ |
» | Hiter FTP strežniOddelek: Omrežja in internet | 5782 (4849) | Jin |
» | Kje dobiti usb razdelilec?Oddelek: Kaj kupiti | 4209 (2496) | SimplTech |
» | en disk na dva računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2861 (2606) | borut_s |
» | Dva računalnika in USB printerOddelek: Pomoč in nasveti | 5637 (5497) | Blup |