Forum » Strojna oprema » resetiranje oz.blokada čipa tonerjev za barvni laser Samsung clp 310 in 315... nujno
resetiranje oz.blokada čipa tonerjev za barvni laser Samsung clp 310 in 315... nujno
zan126 ::
Lep pozdrav,zasledil sem tole enostavno oz.brezplačno resetiranje glavnega čipa za omenjene barvne laser tiskalnike.
Sklepam,da moram pri refilu tonerjev kupiti tudi čip za vsak barvni toner in to pri vsakokratnem polnenju znova.Prvi original tonerji so že prazni,postopek printanja je zablokiralo.
Zanima me,če bi mi omenjeni postopek na filmu privarčeval nakup vedno novih in novih čipov kadar bi polnil tonerje?
Prosim za vaše komentarje oz.nasvete hvala lp.
Sklepam,da moram pri refilu tonerjev kupiti tudi čip za vsak barvni toner in to pri vsakokratnem polnenju znova.Prvi original tonerji so že prazni,postopek printanja je zablokiralo.
Zanima me,če bi mi omenjeni postopek na filmu privarčeval nakup vedno novih in novih čipov kadar bi polnil tonerje?
Prosim za vaše komentarje oz.nasvete hvala lp.
- spremenil: zan126 ()
Pyr0Beast ::
yup
verjetno bi
verjetno bi
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserski tiskalnik za ~50€Oddelek: Strojna oprema | 3999 (2688) | BCSman |
» | Laserski tiskalnik, kateriOddelek: Kaj kupiti | 9810 (7002) | MStrix |
» | barvni laser tiskalnik, izbira med dvemaOddelek: Kaj kupiti | 2973 (2351) | mersol |
» | Nakup barvnega laserskega tiskalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2817 (2367) | jan01 |
» | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 5032 (4387) | dolenska |