Forum » Mobilne tehnologije » Android - rabim preprost opomnik
Android - rabim preprost opomnik
majlo ::
Torej sprobal sem že par nekih opomnikov za androida a še nisem našel takega, ki bi mi ustrezal.
Nimam nekih velikih zahtev, Naj bi bil preprost za uporabo, take sem našel...
Pri vseh me najbolj moti to, da nisem mogel sam določiti, katera melodija naj se začne predvajati, ko naj me opomni na dogodek. Vsi imajo neke kratke piske (ne vem koliko različnih) jaz pa želim, da naj npr ob dogodku telefon začne recimo zvoniti, kot da me kdo kliče, ali predvajati neko daljšo pesem mp3. Saj mogoče ima kateri opomnik to, a nisem znal nastavit.
Aja telefon je HTC wildfire.
Nimam nekih velikih zahtev, Naj bi bil preprost za uporabo, take sem našel...
Pri vseh me najbolj moti to, da nisem mogel sam določiti, katera melodija naj se začne predvajati, ko naj me opomni na dogodek. Vsi imajo neke kratke piske (ne vem koliko različnih) jaz pa želim, da naj npr ob dogodku telefon začne recimo zvoniti, kot da me kdo kliče, ali predvajati neko daljšo pesem mp3. Saj mogoče ima kateri opomnik to, a nisem znal nastavit.
Aja telefon je HTC wildfire.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android obvestila - bug ali strojna napaka?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2548 (2317) | jukoz |
» | Googlov dogodek: Pixel in Pixel XL, Google Home, Google Wifi, Chromecast Ultra (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 37514 (29546) | OK.d |
» | Windows Phone - katere aplikacijeOddelek: Mobilne tehnologije | 3558 (2035) | sodnicaN |
» | voyo.si aplikacija (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 29114 (22839) | matbal |
» | Organiziranje svojega življenjaOddelek: Programska oprema | 3953 (2989) | neres |