» »

Firefox 4 URL problem

Firefox 4 URL problem

nokaut240 ::

Zasledil sem, da v novem Firefoxu, tam kjer vpisujemo URL naslov (napr www.slo-tech.com), ne deluje avtomatsko preusmerjanje na spletne strani. Naprimer, če sem vpisal samo rtvslo, je firefox avtomatsko ugotovil pravi url naslov in takoj odprl www.rtvslo.si. Sedaj pa to ne deluje, ampak izgleda kot da bi brskal v googlu (odpre se google in zadetki glede na vnos). Ima še kdo to težavo ali je to programska napaka ?

nokaut240 ::

Tole sem mislil:

clancy ::

Jaz pa z FF4 imam drugo težavo. Odkar sem ga instaliral mi ne uspe namestiti dodatek Adobe flash Player. Se pravi Youtube filmčki ne delajo.
Sem že vse skupaj večkrat odstranil z uninstalerjem in ponovno namestil, restartal, vendar nič od nič. V IE9 pa dela normalno.
Kakšen nasvet?

matej_jack ::

nokaut240 je izjavil:

Zasledil sem, da v novem Firefoxu, tam kjer vpisujemo URL naslov (napr www.slo-tech.com), ne deluje avtomatsko preusmerjanje na spletne strani. Naprimer, če sem vpisal samo rtvslo, je firefox avtomatsko ugotovil pravi url naslov in takoj odprl www.rtvslo.si. Sedaj pa to ne deluje, ampak izgleda kot da bi brskal v googlu (odpre se google in zadetki glede na vnos). Ima še kdo to težavo ali je to programska napaka ?

Ni programska napaka ampak je tako privzeto nastavljeno. Tudi prej se je firefox povezal na google, ampak ti ni prikazal iskanja, ampak je kar odprl prvi zadetek.

To lahko popraviš tako:
V naslovno vrstico napiši about:config,
poišči keyword.url in vanj vpiši
http://www.google.si/search?btnI=1&q=

Tako bo firefox spet avtomatsko odprl prvi zadetek, ki je najverjetneje to, kar iščeš.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oddaje z rtvslo.si

Oddelek: Programska oprema
297507 (4700) damirb03
»

Google search

Oddelek: Omrežja in internet
5662 (602) V-i-p
»

Nelatinski znaki prihajajo v vrhnje domene (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
6912566 (10064) motorc
»

firefox linux cudno obnasanje

Oddelek: Programska oprema
151162 (1000) SodVina
»

Internet Explorer in crv

Oddelek: Pomoč in nasveti
101304 (1166) Border

Več podobnih tem