Forum » Pomoč in nasveti » Kako se rešiti virusa win32/Heur !?!
Kako se rešiti virusa win32/Heur !?!
atacarter ::
Lep pozdrav najprej vsem:
Če imam kakšno težavo, sem zelo zadovoljen, da obstaja takšna stran kot je slotech, kjer mi vi uporabniki vedno dobro svetuejte glede raznih problemov, tako da najprej hvala vsem že za prejšnje nasvete..
Težava je v tem, da se mi je pred kakšnim mesecem začelo pojavljati okno programa AVG, kjer mi javlja, da je točno določena datoteka (nba2k11.exe) okužena z t.i. virusom win32/Heur. Sedaj mi AVG program svetuje naj odstranim to datoteko v karanteno, vendar je problem v tem, da sem si downloadal že štiri različne nba2k11.exe datoteke in pri vseh mi javlja enako..Mislil sem, da bom rešil problem s tem, da si bom naložil windowse na novo, vendar mi je sedaj po parih dnevih ponovno javilo isti problem..
Če ima kdo kakšne nasvet mi naj prosim pomaga..
Če imam kakšno težavo, sem zelo zadovoljen, da obstaja takšna stran kot je slotech, kjer mi vi uporabniki vedno dobro svetuejte glede raznih problemov, tako da najprej hvala vsem že za prejšnje nasvete..
Težava je v tem, da se mi je pred kakšnim mesecem začelo pojavljati okno programa AVG, kjer mi javlja, da je točno določena datoteka (nba2k11.exe) okužena z t.i. virusom win32/Heur. Sedaj mi AVG program svetuje naj odstranim to datoteko v karanteno, vendar je problem v tem, da sem si downloadal že štiri različne nba2k11.exe datoteke in pri vseh mi javlja enako..Mislil sem, da bom rešil problem s tem, da si bom naložil windowse na novo, vendar mi je sedaj po parih dnevih ponovno javilo isti problem..
Če ima kdo kakšne nasvet mi naj prosim pomaga..
atacarter ::
ni problem v igri...problem je nekje v računalniku...
Ogalvnem, če mi glede tega ne svetuješ imam drug problem...Računalnik se mi noče ugasniti na ukak shotdown..Ampak ga moram ročno..Ustavijo se samo windowsi, komponente pa ne.
Kakšen nasvet?
Ogalvnem, če mi glede tega ne svetuješ imam drug problem...Računalnik se mi noče ugasniti na ukak shotdown..Ampak ga moram ročno..Ustavijo se samo windowsi, komponente pa ne.
Kakšen nasvet?
fosil ::
Naloži zadevo na virustotal.com in poglej kaj pravijo drugi AV programi o tej datoteki.
Tako je!
bluefish ::
ni problem v igri...problem je nekje v računalniku...Si prepričan? Enostaven iskalni niz nba2k11.exe win32/Heur pokaže kar nekaj rezultatov, ki vodijo predvsem na torrent strani, ki so povezane s to igro.
Če imaš res original, potem OK; vendar pa v nasprotnem primeru le zapravljaš čas drugih.
vorantz ::
ni problem v igri...problem je nekje v računalniku...
Kakšen nasvet?
Če ti javlja da je problem .exe igre in si ga že večkrat pobral gre očitno za crack, ki jih avg zelo velikokrat označi kot viruse tudi če niso.
Problem z neugašanjem pa je komot čisto drugje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gamepad (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21522 (19061) | Sssaga |
» | NBA 2K11Oddelek: Igre | 2883 (2001) | deadeye1 |
» | Nadležen problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1273 (1119) | Bolf3nk |
» | Kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7092 (6161) | opeter |
» | Nba 2k11Oddelek: Pomoč in nasveti | 1030 (1008) | a-aljo |