Forum » Mobilne tehnologije » navigacija za android 240x400 resolucije
navigacija za android 240x400 resolucije
jez23 ::
Pozdravljeni,
v roke mi je prišel nov samsung galaxy 551 s operaijskim sistemom android 2.2.
Želel bi imeti navigacijo ki ne potrebuje priklopa na internet(da ima mape na sd kartici, za razliko od google maps). V mislih imam Igo, vendar ne najdem primerne verzije, ki bi podpirala zgoraj omenjeno resolucijo. Se da resolucija v aplikaciji spremeniti, oz ali obstaja vezija igo-ja ki podpira to resolucijo.
Lep pozdrav, Tomaž
v roke mi je prišel nov samsung galaxy 551 s operaijskim sistemom android 2.2.
Želel bi imeti navigacijo ki ne potrebuje priklopa na internet(da ima mape na sd kartici, za razliko od google maps). V mislih imam Igo, vendar ne najdem primerne verzije, ki bi podpirala zgoraj omenjeno resolucijo. Se da resolucija v aplikaciji spremeniti, oz ali obstaja vezija igo-ja ki podpira to resolucijo.
Lep pozdrav, Tomaž
Seljak ::
Omenjene resolucije nimam oz,je nisem našel,lahko pa poskusiš namestiti naslednjo 240X320.Če pa te zanima kje sem dobil karte mi piši na ZS in ti pošljem link.
KoMar- ::
V mislih imam Igo, vendar ne najdem primerne verzije
Kako lepo v celofan zavito, da piratiziraš. Če bi iskal original, bi točno vedel, katere resolucije podpira.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google navigacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 6083 (596) | GupeM |
» | Kateri opozorilnik prekoračitve hitrostiOddelek: Pomoč in nasveti | 2647 (2487) | milica |
» | Radeon 9600 in resolucija 1680 x 1050 na DVI-ju?Oddelek: Zvok in slika | 1262 (1148) | hudychk |
» | grafična kartica 1366x768Oddelek: Zvok in slika | 1507 (1306) | Azrael |