Forum » Pomoč in nasveti » Posodobitve Windows XP SP2 in Ccleaner
Posodobitve Windows XP SP2 in Ccleaner
Xavier ::
Pozdravljeni
Če Windows XP SP2 posodobim z Windows update in nato zaženem Ccleaner mi ta najde in odstrani „posodobitve Windows“. Ali to pomeni da mi dobesedno odstrani posodobitve ali samo odvečne datoteke, ki so posledica posodobitve Windowsov? Glede na to da mi naslednjič ko zaženem Windows Update prej naloženih posodobitev ne ponudi več sklepam da Ccleaner odstrani samo odvečne datoteke, a kaj menite vi?
Hvala za odgovore
Če Windows XP SP2 posodobim z Windows update in nato zaženem Ccleaner mi ta najde in odstrani „posodobitve Windows“. Ali to pomeni da mi dobesedno odstrani posodobitve ali samo odvečne datoteke, ki so posledica posodobitve Windowsov? Glede na to da mi naslednjič ko zaženem Windows Update prej naloženih posodobitev ne ponudi več sklepam da Ccleaner odstrani samo odvečne datoteke, a kaj menite vi?
Hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno formatiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 6820 (6436) | Machete |
» | Težava z Windows UpdateOddelek: Pomoč in nasveti | 1547 (1118) | Machete |
» | Windows 8.1 RT umaknjen zaradi težav, že popravljen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 45238 (41292) | Looooooka |
» | Uninstall programov in čiščenje registraOddelek: Programska oprema | 2835 (2676) | Cold1 |
» | Izpraznitev prostora na disku COddelek: Pomoč in nasveti | 1051 (908) | kixs |