Forum » Mobilne tehnologije » Problem telefon/omrežje
Problem telefon/omrežje
KruceFix ::
Pozdravljeni.
Že nekaj časa sem uporabnik Tušmobila. Imam telefon Lg GT540 Swift. Problem pa je v tem, da dobivam zelo pozno sms-e z zamudo do enega tedna. Ko sem klical na pomoč uporabnikom, so mi enostavno zatrdili, da to je samo moj problem in mi prekinili.
Zdaj res nevem, je kaj narobe z telefonom ali je krivo omrežje?
Že nekaj časa sem uporabnik Tušmobila. Imam telefon Lg GT540 Swift. Problem pa je v tem, da dobivam zelo pozno sms-e z zamudo do enega tedna. Ko sem klical na pomoč uporabnikom, so mi enostavno zatrdili, da to je samo moj problem in mi prekinili.
Zdaj res nevem, je kaj narobe z telefonom ali je krivo omrežje?
"Bomo videli" so rekli slepi gluhim ...
tado6 ::
Moram odgovoriti na tole. So te prekinili? Hec mora bit ane?! V glavnem take primere se resno vzame in prosim, da ponovno pokličeš na brezplačno tel. št. ali podaš reklamacijo na info@tusmobil.si Na Tušmobilu ti bodo, kot vsem drugim, z veseljem prisluhnili in preverili težavo.
Ob tej priliki pa vse, ki kar koli zanima o ponudbi TM, mi lahko pišete na tadej . ropret @ gmail.com , tam lahko prejmete tudi brezplačni kupon za priključnino.
Ob tej priliki pa vse, ki kar koli zanima o ponudbi TM, mi lahko pišete na tadej . ropret @ gmail.com , tam lahko prejmete tudi brezplačni kupon za priključnino.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tušev Svetovni premium (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19397 (15992) | Lonsarg |
» | Tušmobil - odsvetujemOddelek: Mobilne tehnologije | 9220 (5670) | prox |
» | Tuš Mobil me je okradel!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 61963 (52196) | Utk |
» | TUŠMOBIL - paketi FREE (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 45980 (34710) | OChack |