» »

Voznik začetnik brez spremstva?

Voznik začetnik brez spremstva?

RandomNinja ::

pred 3 dnevi sem naredil izpit za avto in čakam na vozniško dovoljene. Zanima me če med tem lahko peljem avto od fotra brez spremstva? a mora bit avto registreran tud name, a je gud sam kakšno pisno dovoljenje od fotra?

In a rabm kakšne paperje da lahko vozim?

bluefish ::

Če si 18, potem ne rabiš nikakršnega spremstva. Seveda pa potrebuješ vozniško. Avto je lahko registriran na bilo koga, sabo imej le prometno in ostalo pripadajočo šaro.
Dobro je, da na zavarovalno polico dodate zavarovanje za voznika začetnika.

AndrejS ::

Ne smeš vozit !

Shegevara ::

Ja na upravno enoto se gre, pa se da delat izpit, ti pa dobiš potrdilo o prejemu vloge za izdajo vozniškega dovoljenja in s tem kartončkom LAHKO voziš.

Mare3 ::

Evo da skrajšam vse tri komentarje: če si 18 potem lahko voziš s tistim kartončkom ki si ga dobil ko si plačal za vozniško, če nisi 18 potem ne smeš.

RandomNinja ::

hehe sem 24, torej nerabm nobeno dodatno potrdilo ali napisan kej da vozm od fotra avto? :D

Jebac18 ::

ne ne rabiš razen pač vozniskega :) drugače pa nwem zakaj take debilne sprasujete tukaj, najdeš v googlu use oziroma na kateri koli strani od avt šol ti lepo piše use ...samo ste eni malo preveč leni ...

tony1 ::

S seboj rabiš prometno od avta, in to je to.

Venomus ::

A zdaj je treba čakat na vozniško, odkar so kartice?

V starih dobrih časih smo takoj dobili roza knjižico.

TekO ::

Dobiš en kartonček, s katerim se lahko voziš dokler ne dobiš kartice (na njo čakaš cca 1teden - lahko več/manj), s tem da pri kartončku rabiš zraven nosit še osebni dokument, da se pač identificiraš, ker gor ni slike. Je pa res, da s kartončkom ne moreš iti v tujino, moraš počakati na kartico.
Ideas are bulletproof.

fosil ::

RandomNinja je izjavil:

hehe sem 24, torej nerabm nobeno dodatno potrdilo ali napisan kej da vozm od fotra avto? :D

Kot je bilo že omenjeno, je zelo pametno, da je na fotrovem avtu pri obveznem zavarovanju sklenjeno dodatno zavarovanje za voznika začetnika. Drugače boš moral, če boš povzročil nesrečo del škode plačat sam. Te škode pa so lahko kar visoke.
Tako je!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dovoljenje za vožnjo tujega vozila

Oddelek: Na cesti
4233805 (32239) SG_101
»

Tečaj varne vožnje (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6832074 (18895) Twixz