Forum » Pomoč in nasveti » Black screen! ?
Black screen! ?
boki321 ::
Lep pozdrav. Imam sledeč problem .. Računalnik se mi je ugasnil sredi igranja crysis 2 multiplayer demo od takrat naprej se je prizgal in prisel do nalaganja windowsov nakar se je spet resetiral.. Pustim računalnik nekaj ur pri miru, ko ga zaženem je na ekranu vse črno!!!? Prižge se samo lučka na monitorju in to je to. Predvidevam da je nekaj narobe z grafično samo nevem kaj in če se da to odpravit ali bom jo mogu poslat na servis (v garanciji). Hvala za pomoč. P.s V podpisu opis računalnika.
cpu AMD Phenom|b50 x4(3,4ghz), 4gb ram ddr3 1333 mhz, Geforce gtx 460 1gb gddr5
BALAST ::
Zame je to splošen opis pokvarjene grafične. Sposodi si kakšno od frendov in bi se moral računalnik lepo zagnat.
Problem je v grafični kartici sem dal notri drugo dela brez težav. Hvala vsem za nasvete =)
Twix ::
Evola jst mam isti problem sam da nism užgal nekega crysisa ampak l nek bogi simulator :S :) (komp je precej že star...)
Ampak še bol mi je zanimivo ko sploh nisem nobene "težke" grafike uporablal nit simulatorja zaganjal in čez noč, ko zjutraj prižgem.. tema.. Najbrž ma grafa: po tolkih letih delovanja sem izmučena zato se bom izklopila.. :D
drugače pa boki321 a v safemode ti dela?
Ampak še bol mi je zanimivo ko sploh nisem nobene "težke" grafike uporablal nit simulatorja zaganjal in čez noč, ko zjutraj prižgem.. tema.. Najbrž ma grafa: po tolkih letih delovanja sem izmučena zato se bom izklopila.. :D
The world is a dangerous place, not because of those who do evil,
but because of those who look on and do nothing. Apple has a patent on patent-
ing things they didn't invent. arka putana! :D hašek :D HVALA EDWARD SNOWDEN!
but because of those who look on and do nothing. Apple has a patent on patent-
ing things they didn't invent. arka putana! :D hašek :D HVALA EDWARD SNOWDEN!
Evola jst mam isti problem sam da nism užgal nekega crysisa ampak l nek bogi simulator :S :) (komp je precej že star...)
Twix meni ne dela sploh =) Na začetku je še delalo v safemodeu ko sem ga pa pustil pri miru par ur se ni vec prikazala slika =) Sem jo ze poslal na servis.. Upam da dobim novo :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Zmanjkalo računalniških igric!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1642 (1140) | Mavrik |
» | Glasen ventilator po nadgradnji RAMaOddelek: Strojna oprema | 723 (578) | Brias |
» | QuickIM MSN Mobile MessengerOddelek: Mobilne tehnologije | 1797 (1642) | TommyLee |
» | Centrino laptop - problem s performansamiOddelek: Pomoč in nasveti | 941 (773) | Azrael |
» | Se je Še komu 10.2.2005 ob 3:07 restartal računalnik???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2154 (1319) | neoto |