Forum » Izdelava spletišč » PROFILE MODULE ne obstaja na seznamu modulov v Drupalu
PROFILE MODULE ne obstaja na seznamu modulov v Drupalu
Mattithyahu ::
Imam Drupal 7 na localhost. Uporabljam XP SP3, WAMP server 2.0 (PHP 5.3.0, Apache 2.2.11).
Ko sem želel omogočiti modul Profile, sem opazil, da ga ni na seznamu modulov. Pogledal sem na C:\wamp\www\drupal\modules, če je mapa sploh ustvarjena z inštalacijo, in je bila tam, kot mora biti. Poskušal sem reinštalirati Wamp in Drupal, poskusil sem tudi z PHP 5.2.0 in PHP 5.2.11 in še vedno ni Profile module v seznamu modulov.
Na Status Reports vse izgleda OK.
Kaj naj še poskusim oz. kje je napaka, da ni Profile modula?
Ko sem želel omogočiti modul Profile, sem opazil, da ga ni na seznamu modulov. Pogledal sem na C:\wamp\www\drupal\modules, če je mapa sploh ustvarjena z inštalacijo, in je bila tam, kot mora biti. Poskušal sem reinštalirati Wamp in Drupal, poskusil sem tudi z PHP 5.2.0 in PHP 5.2.11 in še vedno ni Profile module v seznamu modulov.
Na Status Reports vse izgleda OK.
Kaj naj še poskusim oz. kje je napaka, da ni Profile modula?
Iztok Smolic ::
Lahko daš link do tega modula (Profile), ker tak modul za D7 naj nebi obstajal.
Sicer pa moraš dati vse module v sites/all/modules
lpi
Sicer pa moraš dati vse module v sites/all/modules
lpi
-----------/------------
Mattithyahu ::
Hm, hvala, bom poskusil. Sem našel sicer neko začasno rešitev - kopiral sem profile module iz alpha in deluje. Nisem pa še uspel raziskat, ali tega modula še ni v polni verziji, torej ali je samo šele v alfa fazi.
Iztok Smolic ::
Za D7 profile modula ni, ker so naredili uporabnike z entity modelom. Kolikor sem nazadnje spremljal tudi še ni narejenega modula za migracijo iz D6 - profila v D7.
Lahko res napišeš kje si dobil modul Profile za D7?
Lahko res napišeš kje si dobil modul Profile za D7?
-----------/------------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vremenska postaja NetatmoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1441 (1178) | skidoo600 |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14198 (10052) | betmen |
» | Drupal pomoč prosimOddelek: Izdelava spletišč | 2810 (1921) | Kurzweil |
» | Izbira CMS aplikacijeOddelek: Izdelava spletišč | 4339 (3594) | Netrunner |
» | [Linux][Slackware] nadgradnja jedra (težave z mrežnim adapterjem)Oddelek: Operacijski sistemi | 1059 (944) | 'FireSTORM' |