Forum » Omrežja in internet » Wireless bridge
Wireless bridge
jinzo ::
Lep pozdrav,
na zračni razdalji približno 3km, ista višina, brez kakšnih izrednih ovir na poti bi rad postavil wireless bridge (100Mbps full duplex zaželjen).
Kater hardware bi priporočali? Kje ga nabavit?
Sam sem razmišljal nekaj v stilu Serial CB Panel LineEter - 23dBi (torej 5Ghz, za wifi-n) z mikrotikom na vsaki strani.
Po drugi strani pa sem zadnjič zasledil en komplet za wifi bridge za 150€ in takšno razdaljo (ampak sem seveda pozabil link :/).
Hvala že vnaprej,
jinzo
na zračni razdalji približno 3km, ista višina, brez kakšnih izrednih ovir na poti bi rad postavil wireless bridge (100Mbps full duplex zaželjen).
Kater hardware bi priporočali? Kje ga nabavit?
Sam sem razmišljal nekaj v stilu Serial CB Panel LineEter - 23dBi (torej 5Ghz, za wifi-n) z mikrotikom na vsaki strani.
Po drugi strani pa sem zadnjič zasledil en komplet za wifi bridge za 150€ in takšno razdaljo (ampak sem seveda pozabil link :/).
Hvala že vnaprej,
jinzo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2854 (1959) | WiFo |
» | Brezžični internet v sosedjo stavboOddelek: Omrežja in internet | 10810 (8555) | chort |
» | FTTH Media konvektorOddelek: Omrežja in internet | 1976 (1364) | M_arjan |
» | Vzpostavitev domačega omrežjaOddelek: Strojna oprema | 1602 (1451) | Cofko Cof |
» | daljši doseg wifi signalaOddelek: Omrežja in internet | 6673 (4986) | maremare |