Forum » Pomoč in nasveti » Težava s prenosnikom
Težava s prenosnikom
alen1990 ::
Pozdravljeni,
imam eno težavo. Pred kakšnim mesecem sem kupil nov prenosni računalnik (HP Pavillion DV7), že po nekajkratni uporabi pa sem zasledil problem z zelo počasnim delovanjem. Denimo ko zaženem kakšen video na Youtube ali v BS Playerju, se računalnik začne zelo počasi odzivati, tako da je praktično nemogoče nadaljevati delo. Včasih se podobno naredi tudi po približno enournem brskanju po internetu, ampak v glavnem pa problem nastane po ogledu videoposnetkov. Poizkusil sem očistiti register, ampak ni nič bolje. Zelo bi vam bil hvaležen, če bi mi kdo pomagal, kaj bi lahko naredil, da bi normalno delovalo. Hvala že vnaprej.
Lp
imam eno težavo. Pred kakšnim mesecem sem kupil nov prenosni računalnik (HP Pavillion DV7), že po nekajkratni uporabi pa sem zasledil problem z zelo počasnim delovanjem. Denimo ko zaženem kakšen video na Youtube ali v BS Playerju, se računalnik začne zelo počasi odzivati, tako da je praktično nemogoče nadaljevati delo. Včasih se podobno naredi tudi po približno enournem brskanju po internetu, ampak v glavnem pa problem nastane po ogledu videoposnetkov. Poizkusil sem očistiti register, ampak ni nič bolje. Zelo bi vam bil hvaležen, če bi mi kdo pomagal, kaj bi lahko naredil, da bi normalno delovalo. Hvala že vnaprej.
Lp
gorenjc ::
Kakšen av program je nameščen in požarni zid? So nameščeni zadnji gonilniki za grafično? Če se ne "pase" kaj na mašini, bi bil glede Youtube-a lahko problem tudi strojno pospeševanje grafične. Naj se to začasno izklopi. Je isti problem v drugih brskalnikih?
Zdravo, požarni zid je kar Windowsov, AV je pa od Avire AntiVir. Nameščene imam tudi zadnje gonilnike. Kar se tiče pospeševanja, me zanima kako se to izključi, kar gumb mi kaže, ampak je "siv", tako da nanj ni mogoče klikniti. Drugače pa sem zaenkra preiskusil v Firefoxu in Safariju in v obeh se pojavlja isti problem. Hvala za odgovor.
LedStorm+++ ::
Koliko rama imaš in kakšen OS imaš? Ker sem že inštaliral sestri Win 7 na tamal notesniček z 1GB in je delalo zelo počasi. Ne vem no. Če maš 1GB dela počasi...
Pingvin :-)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LedStorm+++ ()
Imam 6gb rama, OS je Windows 7. Ravno to je problem, da je računalnik nov.
@ popster, bom tudi to poizkusil.
@ popster, bom tudi to poizkusil.
gorenjc ::
Tip grafične kartice? Morda ne podpira strojnega pospeševanja. Je v IE zgodba ista?OS 32 ali 64-bitni?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD Posnetki štekajo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9598 (3524) | showsover |
» | Star prenosnik-windows xp ali 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15061 (11325) | Spajky |
» | Flash player in poraba CPUOddelek: Programska oprema | 3005 (2651) | slovenec_89 |
» | Izšel KDE 4.7 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 25536 (21553) | driver_x |