Forum » Pomoč in nasveti » Windows in HP prenostnik
Windows in HP prenostnik
scythe ::
Pozdravljeni
Kupil sem HP prenostnik ki je že imel naložen Windows 7. Pri nakupu prenostnika nisem dobil nobenega CD za inštalacijo Windowsa 7. Kje lahko jaz dobim Windows 7? ( Uzadi prenostnika imam Windows nalepko in kodo)
Windows iščem zato ker bom formatiral računalnik.
Kupil sem HP prenostnik ki je že imel naložen Windows 7. Pri nakupu prenostnika nisem dobil nobenega CD za inštalacijo Windowsa 7. Kje lahko jaz dobim Windows 7? ( Uzadi prenostnika imam Windows nalepko in kodo)
Windows iščem zato ker bom formatiral računalnik.
Zheegec ::
start-vsi programi-recovery manager-recovery media creation.
Alternativno lahko pogledaš tudi v priložena navodila, kjer imaš priložen postopek tudi v slikah.
Potrebuješ 16GB USB ključek ali pa 3 DVDje.
Alternativno lahko pogledaš tudi v priložena navodila, kjer imaš priložen postopek tudi v slikah.
Potrebuješ 16GB USB ključek ali pa 3 DVDje.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
MIHAc27 ::
Če ne drugega lahko windowse same tudi skopiraš preko torrentov (pazi da bo verzija prava). Seveda ne uporabljaj kakih crackov temveč svojo priloženo kodo.
1DVD je v tem primeru dovolj.
1DVD je v tem primeru dovolj.
Duhec ::
Poglej, če lahko uporabiš F11 ob bootu, kjer lahko iz rezervirane particije, kjer je tovarniški image inštalacije, ponovno namestiš Win7 kot so bili ob nakupu, z gonilniki vred. Seveda izgubiš vse podatke in programe.
Postopek izdelave varnostne kopije DVD-ja ti je opisal že @ALIEn3001.
Če nimaš inštalirane te možnosti pa se lahko obrneš na HP support (Nadzorna plošča/Sistem/Informacije o podpori in jih naročiš preko telefona ali preko njihove spletne strani - naročanje medijev)
Postopek izdelave varnostne kopije DVD-ja ti je opisal že @ALIEn3001.
Če nimaš inštalirane te možnosti pa se lahko obrneš na HP support (Nadzorna plošča/Sistem/Informacije o podpori in jih naročiš preko telefona ali preko njihove spletne strani - naročanje medijev)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Licenčni Widnows 7 vključeni z prenosnikomOddelek: Operacijski sistemi | 1070 (801) | THE1B1 |
» | Win7 x64 H.Prem SLO brez kode v škatli - cena in kje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1377 (1110) | amigo_no1 |
» | Toshiba Satellite L500-13T, ima kdo ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12473 (5339) | lopov |
» | Problem: Asus K52J izginjanje slike z drugega monitorja (HDMI)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1416 (1347) | EC9 |
» | instalacija LENOVO prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1981 (1563) | vir |