Forum » Programska oprema » Thunderbird in mapa v windowsih
Thunderbird in mapa v windowsih
primzx ::
Lep pozdrav!
Zanima me če se, da na levi strani programa thuderbird dodat mapo, ki bo pojntana v windows direktorij?In ko bi na njo kliknil, bi se mi v tistem frejmu kjer so mejli, pojavil aka explorer, in bi lahko brskov po podmapah, je to možno?Sevede bi blo fajn če bi blo možno da updejtam to mapo(briše, popravljam, dodajam mape/datoteke)
Prosim za nasvete.
Hvala
Zanima me če se, da na levi strani programa thuderbird dodat mapo, ki bo pojntana v windows direktorij?In ko bi na njo kliknil, bi se mi v tistem frejmu kjer so mejli, pojavil aka explorer, in bi lahko brskov po podmapah, je to možno?Sevede bi blo fajn če bi blo možno da updejtam to mapo(briše, popravljam, dodajam mape/datoteke)
Prosim za nasvete.
Hvala
Noben ne ve?Sevede preden sem prašal tukej na forum, sem šel preiskat net, ampak nič pametnega najdu. Tiste mape ki dodajaš se nanašajo na emajle ne na windows direktorij. Mogoče ma kdo kak predlog?
Hvala,
Hvala,
Rabil bi samo en nasvet glede email clientov. Kater bi bil najbolj primer(flexibilen) glede dostopa(v win dir, ftp client, vpn client)?
Probal sem outlook(obe, express ter tisto MS verzijo), thunderbird in evolution.
Hvala
Probal sem outlook(obe, express ter tisto MS verzijo), thunderbird in evolution.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | winsxs težave...Oddelek: Operacijski sistemi | 1333 (1025) | GTX970 |
» | Od kod C:\windowa\system\svchost.exe?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (1507) | bastadu |
» | Težave z win98SEOddelek: Operacijski sistemi | 1591 (1296) | Donheled |
» | Kako ohraniti podatke??Oddelek: Pomoč in nasveti | 954 (859) | Koci |
» | Področne nastavitveOddelek: Pomoč in nasveti | 988 (905) | Koci |