Forum » Pomoč in nasveti » USB ključek ne morem formatirati
USB ključek ne morem formatirati
Rokomah ::
USB ključek mi je nekaj "zaštekal" in sem se ga odločil formatirati, vendar to ni mogoče.
Na ključeku na začetku sicer vidim vsebino, vendar čez čas računalnik ne more več brati iz tega ključeka in pride do napake.
Ker ne more brati (dodtopati) zato verjetno tudi ne morem formatirati. Ali kdo pozna način, kako bi ključek "prisilil" k formatiranju?
Na ključeku na začetku sicer vidim vsebino, vendar čez čas računalnik ne more več brati iz tega ključeka in pride do napake.
Ker ne more brati (dodtopati) zato verjetno tudi ne morem formatirati. Ali kdo pozna način, kako bi ključek "prisilil" k formatiranju?
zavajon ::
Po mojem je ključek fuč.
Čimprej poberi vse podatke iz njega, če jih potrebuješ in se da, nato pa daj ključek v ekološko uničenje ;)
Čimprej poberi vse podatke iz njega, če jih potrebuješ in se da, nato pa daj ključek v ekološko uničenje ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ne bere USB ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 5321 (4354) | DeeCoy |
» | Hofer Medion usb 3.0 64 gb ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 4892 (2850) | mojster_joni |
» | bootable usb win8Oddelek: Pomoč in nasveti | 1435 (1340) | ender |
» | USB-samodejno zažčitil proti pisanjuOddelek: Pomoč in nasveti | 15145 (9303) | donvito |
» | Recovery podatkov na trdem diskuOddelek: Strojna oprema | 2697 (2130) | Pyr0Beast |