Forum » Zvok in slika » Kateri hisni kino kupiti?
Kateri hisni kino kupiti?
Alirio ::
Pozdravljeni!
Sem lastnik LG-jeve plazme 127 cm FULL HD 1080p in odlocil sem se za nakup hisnega kino sistema. Torej zanima me katere zvocnike s predvajalnikom vi predlagate? Glede predvajalnika mi ni pomembno ce predvaja bluray in ostalo ker za to tako ali tako uporabljam WDjev LIVE! umesnik in sem zaenkrat z njim zelo zadovoljen.
Torej na prvem mestu so zvocniki in zvok. Stvar mora biti seveda kompatibilna s televizijo. Prodajalec v big bangu mi je predlagal povezavo s opticnim kablom ker baje izboljsa kvaliteto zvoka.
Kar pa se cene sistema tice, sem planiral placati okrog 250e.
Ze v naprej se vam zahvaljujem za pomoč!
lp.
Sem lastnik LG-jeve plazme 127 cm FULL HD 1080p in odlocil sem se za nakup hisnega kino sistema. Torej zanima me katere zvocnike s predvajalnikom vi predlagate? Glede predvajalnika mi ni pomembno ce predvaja bluray in ostalo ker za to tako ali tako uporabljam WDjev LIVE! umesnik in sem zaenkrat z njim zelo zadovoljen.
Torej na prvem mestu so zvocniki in zvok. Stvar mora biti seveda kompatibilna s televizijo. Prodajalec v big bangu mi je predlagal povezavo s opticnim kablom ker baje izboljsa kvaliteto zvoka.
Kar pa se cene sistema tice, sem planiral placati okrog 250e.
Ze v naprej se vam zahvaljujem za pomoč!
lp.
Asus P5K, Intel 2 Duo E6750 2.66MHz, NV8800 GT EVGA Overclocked, Geil 2x1GB Kit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hišni kino sistem - Kaj kupiti ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 32317 (23856) | p|X| |
» | Ali je 5.1 sistem res samo za filme in ne za glasbo?Oddelek: Zvok in slika | 6575 (6017) | Arntor |
» | Kako spraviti zvok iz lcd na 5.1 zvočnike?Oddelek: Zvok in slika | 2410 (2253) | dpicul |
» | Vrhunsko ozvočenjeOddelek: Zvok in slika | 3593 (3047) | PlayRoom_si |
» | Hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 2031 (1726) | trdoreh |