» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
140 / 149
»»

miraldi ::

Berserker je izjavil:

Kaj je danes narobe z novim dodatkom ? Skozi se nekaj nalaga, mapak ne pride v igro. J**** EA in njihova nesposobnost je na višku.

Kakšen dodatek? Men ni nobenga updejta ponud.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Kenpachi ::

Ne se neinformirano jezit, ker potem sam izpades kekcasto. End game se starta jutri.

End Game is out now for PS3 Premium members, and will become available to PC and X360 Premium members on March 12.
Zaraki Kenpachi.

Berserker ::

Kenpachi je izjavil:

Ne se neinformirano jezit, ker potem sam izpades kekcasto. End game se starta jutri.

End Game is out now for PS3 Premium members, and will become available to PC and X360 Premium members on March 12.

Glej me ne briga. Jaz sem slučajno zagnal špil po enem mescu, potem pa naletim na takojšen 6gb patch (ne vem od kod jim 4 mape znesejo toliko), probam zagnat nove mape, ker so se pojavile in je na enem serverju bilo 31 folka ter slučajno probal.

Kenpachi je izjavil:

A to je to. Tanove mape mu naložil gor. Jaz jih mam že en teden pa itak se neda igrat do 12.3.
Mal res zavaja sploh tiste, ki grejo 1x na teden gor.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Skyman ::

Evo END GAME na voljo za prenos!

Sam hecno mi je, kako je EA zmer peder, a pri Steamu je ista fora, da dobis igro v preload, pa potem se sele odklene na dan releasa.

V glavnem: you bastards. Meni ne bo ratalo spilat do cetrtka :[
Zaraki Kenpachi.

dronyx ::

Skyman je izjavil:

Kaj tistih 6 GB, ki se je preneslo že pred dnevi, še ni End Game?

Ziga Dolhar ::

Patch. Tako kot že nekajkrat prej.

End Game je 4 GB.
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

matic492 ::

Js mam dol endgame in sem naredu torrent :
magnet:?xt=urn:btih:CA687131B63A56D5B3030DEDFF09325A882011BC&dn=Xpack5.rar&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.publicbt.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.ccc.de%3a80%2fannounce

Seedal bom dokler ne pridem domov in začnem igrat.

dronyx je izjavil:

Skyman je izjavil:

Kaj tistih 6 GB, ki se je preneslo že pred dnevi, še ni End Game?

Ne to je bil patch

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

Ma še kdo kšne probleme z povezavo na serverje?
Jaz komaj pridem v kakšno igro. Skoz mi med povezovanjem prekine in napiše: You were disconnected from EA Online (1)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

DrSergioDJ ::

Torej se odprejo nove mape šele jutri?

nevermind..nism obkljukal "end game" v filtrih...
...

Zgodovina sprememb…

barocco ::

Ziga Dolhar je izjavil:

End Game je 4 GB.

Res je.
Za xbox,pa 1.7GB
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|

TOP ::

Meni dela prej sem igral End of Game.

barocco je izjavil:

Ziga Dolhar je izjavil:

End Game je 4 GB.

Res je.
Za xbox,pa 1.7GB

Poglej si mal ralziko v detajlih, proti pcju je na xboxu/ps3 kockasta grafika ;)

Berserker ::

6 gb patch ? Čemu takšne velikosti ? Kaj so dodali sploh kaj ? Pa še danes 4gb ? Popoln nesmisel.

matic492 je izjavil:

barocco je izjavil:

Ziga Dolhar je izjavil:

End Game je 4 GB.

Res je.
Za xbox,pa 1.7GB

Poglej si mal ralziko v detajlih, proti pcju je na xboxu/ps3 kockasta grafika ;)

DOBRO JO POZNAM,preden nabavu B3 za PC,sem preigral več kot 370ur na xbox-u.
Ko,pa sem preklopu na PC,pa čisto druga pesem.
Najbolj pa mi je bilo všeč polno "vojske" na mapah,NAJMANJ pa da se vedno na vsaki 2-3 igri najde kak "čiter" ,ki sebi pravi da ni, to je "skill" K/D 120/4.

Osebno ,bom še igral na konzoli ,samo odkar igram špilam na PC-ju ,okoli 80ur,me vedno manj vleče,konzoli in igranju B3,čeprav je pa bolj zanimivo glede igranja z frendi..

nofaith ::

Meni je vsec air superioriti kle lahk vsaj mal poletiš preden te dol sklatijo tut ce mas mal mn skilla na raketojetu
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

DrSergioDJ ::

no, meni je po temu patchu zacel nagajat zvok...predvsem ko si v/na vozilih, se random stisa za ene 80% za recimo 10 sekund in potem počasi nazaj na 100%...mal smotano.
...

AnZo ::

Kje dobim BF3 najceneje in najhitreje?

lp.
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...

dottor ::

Na MMOGA je navadna verzija 15,45€, Premium Edition pa 38,99€. Na tej strani smo jaz, brat in kolega uzeli in je prišu key v par minutah.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Tnx dj_dottor.
Samo še tole: a premium edition je samostojna varianta al rabim prej kupit "navadn" Battlefield 3?

Halfdead987 ::

Samostojna.

Evo naroču prek MMOGA, plačal s paypalom, zdaj mi pa neki težijo da jim pošljem še dodatne podatke, pa sliko osebne WTF...???

Ja to sem pozabu omenit. Verifikacijo opravljajo preko slike osebne. Malo čudna metoda verifikacije.

Insert ::

poglej tudi na g2play, je pa ista zadeva z verifikacijo kot pri MMOGa
What do they call you? Wheels?

Freaxx ::

g2play ni od mene zahteval nbene identifikacije, pa sm kupil par špilov tam :))

123_meni ::

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Naceman' (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1386 C2.325) - Error loading pbcl

Ali kdo ve napako??
// i5-750 @ 3,85MHz // Gigabyte P55-GD65 // HD7970 3GB @ 985/1500 //
// Corsair 4* 2GB // LC750W // 1TB HDD // 80GB SSD Intel //
// 120GB SSD Corsair // 3x DELL U2412M // Corsair Graphite //

To je tudi meni 1x nardilo takoj po zadnjem updejtu. Zakaj mi ni jasno.

Spock83 ::

pbsetup zalaufaj (da se ti updata) na roke. Imaš ga v mapi od bf3.

kr?en ::

Jup. Imo je po vsakem updateu fino zagnat tale PBSetup, da te potem ne kicka sredi igre.

Pa kaj je fora pri tem Capture the flag. Poberem zastavo, ki leži na tleh grem do baze in mi napiše "The flag must be in your base" in je noče odložit?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

fireX88 ::

ja verjetno ni tvoje v bazi in posledično nemoreše te ko si uzel odložit..
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

fireX88 je izjavil:

Aha to je kleč. Oni vzamejo našo jaz njihovo in noben ne naša ne nasprotna ekipa nemore odložit nasprotniove zastave dokler svoje ne dobi nazaj.
Pol loh sam kempaš zraven baze pa čakaš.. Sam men se to neda.
Tnx :)

Evo tuki nas pa nemarajo Slovencev:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/se...
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miraldi ()

Mal promocije Bf3 End Game. Za vse tiste k še nimate premiuma:

i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

mjolnir ::

Aha to je kleč. Oni vzamejo našo jaz njihovo in noben ne naša ne nasprotna ekipa nemore odložit nasprotniove zastave dokler svoje ne dobi nazaj.
Tnx

Kaj nisi nikoli quake 2 pa quake 3 arene igral? :D

Roadkill ::

Hehe... mladina ne ve več kaj je CTF. :D

UT '99 - Facing worlds™
Ü

Trupl0 ::

miraldi je izjavil:

fireX88 je izjavil:

če čakaš zraven baze ne boš nikoli dobil zastave ;)
CTF v Battlefieldu....

Naj raje poštimajo osnovne stvari, ki se vlečejo že iz pamtiveka naprej...Če ustreliš raketo in te ubijejo medtem, ko raketa leti, raketa izgine...Prav tako, ko si že za stavbo te lahko še vedno nasprotnik prerešeta...come on.

Edino kar se veselim je to, da bo BF4 podobna BF2...vsaj tako pravijo in ne le parkour 200% game speed streljačina...
If you are going through Hell, keep going !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Trupl0 ()

kr?en ::

Roadkill je izjavil:

UT '99 - Facing worlds™

:,) -> manly tears

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kr?en ()

mjolnir je izjavil:

Tnx

Kaj nisi nikoli quake 2 pa quake 3 arene igral? :D

Res nism.

Trupl0 je izjavil:

miraldi je izjavil:

fireX88 je izjavil:

če čakaš zraven baze ne boš nikoli dobil zastave ;)
CTF v Battlefieldu....

Naj raje poštimajo osnovne stvari, ki se vlečejo že iz pamtiveka naprej...Če ustreliš raketo in te ubijejo medtem, ko raketa leti, raketa izgine...Prav tako, ko si že za stavbo te lahko še vedno nasprotnik prerešeta...come on.

Edino kar se veselim je to, da bo BF4 podobna BF2...vsaj tako pravijo in ne le parkour 200% game speed streljačina...

To sem mislu tako, da ko jaz že imam njihovo zastavo oni pa našo je nafbolj njeke pri svoji bazi čakat(z njihovo zastavo) dokler ne dobimo naše nazaj.

JA mene so že dostkrat čez steno ustrelil wtf..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miraldi ()

To sploh nima veze z igirco ampak z internetom NETCODO oz. lagom, oz. razliko med tvojim in njegovim pingom, v primeru battelfeildu tudi client side hit detection, in to ne morejo "kar tako" popravit, ker je ta prbolem že od prvih CSjev kar se spomnem tukaj...

To je problem Battlefielda.

Trupl0 je izjavil:

To je problem Battlefielda.

Mah ne vem kaj vsi tak s tem da vas strelajo za zidom, jaz mam 1100 ur preigranih pa sem mogoče mel ta občutek 3krat, ne vem a mate res tok slabi internet ali pa se vam malo preveč zdi, razumem pa teorijo zakaj bi se lahko zgodilo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

Vsi majo ta problem, ker je client side hit detection in ce te je en kekec ustrelil na njegovem ekranu, medtem ko si ti ze za zidom na tvojem ekranu, tuff luck nigga, you die.

Tehnicna dovrsenost na tem podrocju (in marsikje v collision detectionu) te igre je nekje na -273. stopinj. celzija. Generalni efektivni ping je potem nekako realno (tvoj ping*2)+(njegov ping*2)+(0..~10ms).

0..10m je spekulacija serverja, ki rabi posiljat podatke. Ce se se serverju dodatno kolca, je ta variabila se vecja = vecje vsesplosno pizdenje igralcev.

Takle mamo.
Zaraki Kenpachi.

Bor H ::

Če se ne motim BF kaže ping kot round trip, tko da ne rabiš množit x2. Ampak ja, v osnovi je res, lag probajo igre kompenzirat tako ali drugače, včasih je to bolj včasih pa manj uspešno.

Halfdead987 ::

Roadkill je izjavil:

UT '99 - Facing worlds™

Thaaaaaaaaaank you so much for that:) Nikakor nisem našel naslova:)

r3dkv1c4 ::

to se čisto lepo da rešit samo je zelo malo serverjev kjer je to lepo nasatavljeno....

....problem se kliče "ping limit"

max 50 pa je zadeva rešena....nikoli več ne padeš za zidom.

kar se pa tiče izstreljene rakete pa vem da igla zadane....ne glede na to ali si živ ali mrtev po tem ko je izstreljena

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

average ping je 25-30
Problem na PS3 in PC

Buggy ::

Trupl0 je izjavil:

average ping je 25-30
Problem na PS3 in PC

hmm zanimivo ...moj povprecen ping je bolj 50-60ms, pod 50ms sploh nobenega streznika ne izpise ;(

hmm,Sam igram samo na EU serverjih kjer mam ping od 27- 60max

r3dkv1c4 ::

Buggy je izjavil:

Trupl0 je izjavil:

average ping je 25-30
Problem na PS3 in PC

hmm zanimivo ...moj povprecen ping je bolj 50-60ms, pod 50ms sploh nobenega streznika ne izpise ;(

ze 30 je dosti...ampak se da čisto lepo igrat(če primerjam s 15-18 kar je vrhunsko)..

...drugače pa tvoj problem tiči v liniji ali opremi.
««
140 / 149
»»