Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi
Truga ::
To sploh nima veze z igirco ampak z internetom NETCODO oz. lagom, oz. razliko med tvojim in njegovim pingom, v primeru battelfeildu tudi client side hit detection, in to ne morejo "kar tako" popravit, ker je ta prbolem že od prvih CSjev kar se spomnem tukaj...
No, to ni cist res. CS je imel od quaka netkodo. Netkodo ki je dejansko sluzila svojemu namenu. Ce si igral na 56k (ping = 100-200), pol se ti je dogajalo da si umrl za vogalom, ker pac tvoji paketi da si sel za vogal se niso prisli do serverja. To je normalno.
Trenutno pa imamo fail, kjer vedno vec iger uporablja client-side hit detection (mislim, da mi sploh ni treba omenit zakaj je to all kinds of bad, tudi iz drugih razlogov), kar pomeni da ce igras proti nekomu s 500 pinga te lahko ubije 1 sekundo po tem ko si ze za vogalom (in 1 sekunda je v streljacini cela vecnost).
Basically, imamo sistem ki nagrajuje high ping, ravno obratno kot je bilo nekoc. Kaksna je logika za takimi odlocitvami mi ni jasno, ampak dokler kupujete take igre mislim da izboljsave ni za pricakovat. :P
54j0 ::
Basicaly imajo vsi enake možnosti (ker tudi tisti z visokim pingom dobijo metek za zidom).L2P
Truga ::
Ne, uni z visokim pingom ne dobijo metka za zidom. To so med drugim tisti tipi, ki jih 3x ustrelis v glavo, pol se pa obrne in te ubije, kot da se ni nic zgodilo. Pol pa mogoce umre, mogoce pa tud ne.
Zarad teh bedarij sem jaz nehal igrat te nove fpsje. Skoda zivcev.
r3dkv1c4 ::
Ne, uni z visokim pingom ne dobijo metka za zidom. To so med drugim tisti tipi, ki jih 3x ustrelis v glavo, pol se pa obrne in te ubije, kot da se ni nic zgodilo. Pol pa mogoce umre, mogoce pa tud ne.
rešitev je enostavna.
najdeš server z nastavljenim limit pingom na 50 po možnosti hc mode in je zadeva perfektna za igranje.
miraldi ::
Mi zna kdo povedat kako se najlažje spremeni jezik b bf3 it English v German?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
A kdo ve kako bi inštaliral Bf3 na Lokalni disk (D:)?
Ta bedn Origin mi brezpogojno hoče Bf3 naložit na Lokalni disk (C:)/Origin games.
A je kakšna opcija, da ga naložim na (D:) ?
Ta bedn Origin mi brezpogojno hoče Bf3 naložit na Lokalni disk (C:)/Origin games.
A je kakšna opcija, da ga naložim na (D:) ?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
DrYuri ::
je ja, v originu moraš dat v options -> install directory na folder kamor hočeš da nalaga igre :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DrYuri ()
je ja, v originu moraš dat v options -> install directory na folder kamor hočeš da nalaga igre :)
Dela, tnx :)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miraldi ()
dottor ::
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
sennheiser ::
Če kerga zanima, prodajam origin account z bf3 +premium. LEJlegenda je račun. Na originu je dobrih 60€ zaenkrat cenovno tam med 40 in 50€ prodajam.
Jerry000 ::
sennheiser je izjavil:
Če kerga zanima, prodajam origin account z bf3 +premium. LEJlegenda je račun. Na originu je dobrih 60€ zaenkrat cenovno tam med 40 in 50€ prodajam.
Boš mogu mal ceno spremenit, za ta denar dobiš novo zapakirano z usemi dodatki, ti pa rabljeno prodajaš
fireX88 ::
sennheiser je izjavil:
epic....fail
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
Lej trenutno je preko origina 60€, plus dejstvo, da nimaš nič odklenjeno. 40€ kot začetna cena mislim da je trenutno realna. Brez skrbi če ne bo zanimanja bom nižal ceno.
54j0 ::
V tem torej je štos... :> Prodam level 100/spm 1000 profil za 200€ :>. Samo resni z denarjem!
Ja lej naj ti bo smešno. Sam bližnica če jo kupiš tudi stane... sicer je nisem, sam začetna cena 40€ je čisto ok.
sennheiser je izjavil:
Lepo si rekel, je bila :)
sorry ampak neumnosti prodajas!
men se bolj dozdeva da tole prodaja: origin account z bf3 +premium
:)
particle ::
Teli EA.... Se hočem logirat v špilo pa mal igrat danes, in mi Origin zateži, da vtipkam cdkey, da aktiviram. Nevem zakaj ,ker sem igro aktiviral ob nakupu, ampak OK. Potem mi noče aktivirat igre, odprem Origin support, in tam mi zaposleni reče, da moram klicat v USA ali UK, ker imajo neka nova pravila...itd.
Sedaj naj jaz kličem tja, in plačam za klic toliko kolikor je vredna sama igra ali več? Wtf se grejo res...
Sedaj naj jaz kličem tja, in plačam za klic toliko kolikor je vredna sama igra ali več? Wtf se grejo res...
matic492 ::
Ne lubi se mi več snemat :D
Sm pa zdej končno top 1000 (oz. trenutno 900) na svetu v heli killih ;)
Sm pa zdej končno top 1000 (oz. trenutno 900) na svetu v heli killih ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matic492 ()
Pač friends leaderboard, če si top 1000 ti pa posebej pokaže, drugače pa bf3 stats:
http://bf3stats.com/leaderboard/pc_wep....
http://bf3stats.com/leaderboard/pc_wep....
Zgodovina sprememb…
DrSergioDJ ::
eno vprasanje glede havoca
zadnje case vec letim, ker je pac fun... danes se mi je pa na enem serverju dogajalo, da me je nasprotni havoc sklatil v vsakem dvoboju se preden sem ga dobro videl. problem tici v tem, ker sploh ni bilo slisati "opozoril" da prihaja raketa.
Opremljen je bil z guided missle in heat seeker. Deluje guided missle na principu, da ga ne zazna moj heli?
zadnje case vec letim, ker je pac fun... danes se mi je pa na enem serverju dogajalo, da me je nasprotni havoc sklatil v vsakem dvoboju se preden sem ga dobro videl. problem tici v tem, ker sploh ni bilo slisati "opozoril" da prihaja raketa.
Opremljen je bil z guided missle in heat seeker. Deluje guided missle na principu, da ga ne zazna moj heli?
...
DrSergioDJ ::
Jah...ko ti pokaze njegove "info", je pisalo heat seeker pa guided missile...Za TV missile najverjetneje pise TV?
...
DrSergioDJ je izjavil:
Jah...ko ti pokaze njegove "info", je pisalo heat seeker pa guided missile...Za TV missile najverjetneje pise TV?
to je ze res da piše....ampak
ta tvoj rabelj je pilot , ki je skočil na kopilotov zic izstrelil tv-jko in ko je od tebe ostal samo se spomin je on veselo presedlal nazaj na pilotski sedež in se veselil kot mali otrok.
Sam tale Rambo Dog Tag je pa zaj*bana za dobit. Po par mescih se spet včeri spravu delat multikille pa kr noče ubit 4 folka+
A 4x multikill mi manjka. Daleč je to
A 4x multikill mi manjka. Daleč je to
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Kenpachi ::
Mja, odvisno... gres na metro 64 pa uletis z m249 v oni levi hodnik, profit. Ce ti ne rata samemu, najdi frenda, ki bo vzel m320 smoke da prvo zadimi tam.
Zaraki Kenpachi.
DrSergioDJ je izjavil:
to je ze res da piše....ampak
ta tvoj rabelj je pilot , ki je skočil na kopilotov zic izstrelil tv-jko in ko je od tebe ostal samo se spomin je on veselo presedlal nazaj na pilotski sedež in se veselil kot mali otrok.
Nima veze, Zbugano je, moraš gor gledat a piše gunner ali pilot, perke pa vedno kaže od pilota, ker je napaka, a nisi opazil, tudi če je poln hlei (torej sta 2 noter) in te gunner ubije z tvjem ali z mitraljezom še vedno kaže kaj ima on zbrano kot pilot, ne pa kot gunner. Drugače pa je tudi to res akr is napisal, lahko seatswitchaš.
Tomaž ::
Battlefield 3 bo možno kupit za ceno 5$ na Originu 19. aprila za 12h Link novice
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|
matic nisem opazil vem pa da ....če hitro po killu zamenjaš sedež napiše da te rukne pilot in ne gunner.....ne vedno.
fredii ::
sm poskusil s TV in sem na JETu ali heliju nardil sam cca 40% škode in to v skoraj vseh zadetkih. matic, vsaka čast. kako ti rata s tem nardit 100% damage na jetu?
P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180
Bor H ::
Battlefield 3 bo možno kupit za ceno 5$ na Originu 19. aprila za 12h Link novice
Upam da bojo dal še Premium na popust, ker te njihovi popusti: BF3 15€, BF3 premium 30€, premium edition 31€ so smešni in žaljivi do tistih, ki smo kupili BF3 ko je izšel. Pa še nekak mi ni da bi dajal EAju denar zadnje čase.
sm poskusil s TV in sem na JETu ali heliju nardil sam cca 40% škode in to v skoraj vseh zadetkih. matic, vsaka čast. kako ti rata s tem nardit 100% damage na jetu?
Sj TV je vedno one-shot kill na helikopterju in JETU, tisto da ga ne ubiješ (tv bug oz. dust, ker se pokaže oblak praha) je pa napaka v hit detectinu, on bi moral umreti pa ne umre. ker če ga zadaeneš vedno umre :)
N azačetku, ko je igra ven prišla, so bili še celo na tanku oneshot, pa so se noobeki začeli jokat.
Zaraki Kenpachi.
Ja, rajsi naj bo vse oneshot, pa bo zur.
AA bi moral biti, ker je itak že OP s tem reactivom, pa bi potem bla dva strela, tank mogoče vredu ajde, 2 strela brez reactiva, sam AA je pa waaay OP, rabiš 5 sekund da popraviš reactive, med tem se ti niti približno ne reloada TV. Pa ne se mi sploh bunit nad tvji, ker je ti. "learning curve" zelo dolga in težka, da sem prišel do tega kar znam zadj (oz. raje temu rečem občutek za premike) sem rabil skoraj 300 ur(+ tudi če imaš miljon ur in miljon killov, še vedno ni 100% da boš zadel), pa moraš gledat da sem zdaj v top 1000 na svetu, bi pa rekel da nekje 3000-5000 igralcev na svetu je boljših ali vsaj tako dobrih ko jaz, in to ni skoraj nič, glede na to da sta le 2 hleikopterja na eno mapo, veš kak zanimive bitke so ble v BF2 ko so bili 4 helikopterji, pa je blo čist kul, men je blo celo bolj všeč kot BF3, kjer so dodali več tankov ko jih zna vsak noobek upravljat(sej ne rečem uni ko so dobri so dobri, sam kogarkoli posadiš v tank bo dobival kille), za heli pa če posadiš noter zaćetnika ti bo najverjetneje strmoglavil po par sekuundah, če to ne ga bo pa kak igla sklatila + da dobro igraš rabiš 2 igralca, ki morata oba biti dobra + ponavadi jaz igram z piloti na teamspeaku, potem pa ja, potem se pa začenjo noobeki jokat, ko imam score 120 - 0 pa kaj ti naj zdaj, pač sem se naučil to, eni pač cele dneve igratjo TDM pa imajo 30 % natančnost pa 6.0 KD na TDM serverjih.
Za noobe bo itak karkoli OP, kar bo dober igralec uporabljal, če ne bo OP bo pa camper ali hacker.
Zgodovina sprememb…
kako dober pilot more bit, da te lahko vozi okol?
Ja, rajsi naj bo vse oneshot, pa bo zur.
AA bi moral biti, ker je itak že OP s tem reactivom, pa bi potem bla dva strela, tank mogoče vredu ajde, 2 strela brez reactiva, sam AA je pa waaay OP, rabiš 5 sekund da popraviš reactive, med tem se ti niti približno ne reloada TV.
.
.
.
.
.
.
Za noobe bo itak karkoli OP, kar bo dober igralec uporabljal, če ne bo OP bo pa camper ali hacker.
Hehehe, you are a funny guy, you know that?
120-0? Wut, noben ni znal vzet igle v roke?
Drugace pa glede AA... sej ni edino AA vs chopper, mas se 2 jeta 1 light heli, soflam + javelin, pa tanki. Ce ekipa kaj da nase, se najprej spravi na nasprotni AA, sele potem gre dajat support pesadiji.
Ce pa bi omenjali EndGame, bi pa bil kar tiho glede tega, da lahko chopper hovera nad _katerimkoli_ moznim AA (ce izvzamess nasprotega chopperja). Pa se edini pravi AA je measly Vodnik dzipek, k prdnes, pa je unicen.
Balance je jebena rec za narest.
Sej, kot pravim, obe strani(nerf/buff) jokata in si zelita, da bi njihova preferenca oneshottala, pa obrni kakor hoces.
Zaraki Kenpachi.
sm ti sendal request pa bi enkrat probal steboj, stem da sem jaz pilot, da vidim če sem dober... aja, razlika med mojimi in tvojimi stats je ogromna..
Se strinjam endgame mape so zasrali z tistim džipekom, res, prdneš na njega pa je disablan ali uničen, pa še na 2 mapah ni letal (na ctf tak nikjer), tak da to je res malo preveč naklonjeno helijem, sam jaz imam najraje firestorm :)
Zgodovina sprememb…