» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
83 / 149
»»

Berserker ::

Nemixxx je izjavil:

js morm priznat da sem si jo tud naveličal :S pa nevem kaj je razlog..na teden jo preigram 1uro če jo sploh :/

+1 Jaz sploh nimam več razloga, zakaj bi se sploh spravil k igranju, skozi eno in isto letanje do ene točke, pa do druge in tretje, pa pride kakšen tip nadrkan z tanki z level orlom 39. BC2 mi je dosti bolj dogajal.

ziga1990 ::

a je kdo doktoriral v guided missles pri letalih ker men se zdi zelo težko kaj zadet ker mors pazt da se v kaj ne zaletis
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

Netrunner ::

Vsake zadeve se naveličaš če jo pretirano igraš .. jaz imam BF3 pavzo že kak mesec ... prej ali slej me bo spet primlo in jo bom stalno igral kak teden ali dva ..in potemspet pavza :) .... pa še to .. kot je nekdo že omenil .. BF je treba igrat še s kom .. če si sam hitro postane dolgčas
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

T-h-o-r ::

ziga1990 je izjavil:

a je kdo doktoriral v guided missles pri letalih ker men se zdi zelo težko kaj zadet ker mors pazt da se v kaj ne zaletis

dovolj visoko moraš iti

če se pa nekomu na rep zalepiš, pa ni težko
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

chucki ::

Jaz sem se jo hitro naveličal in naredil pavzo za 2 meseca, sedaj mi je spet zanimiva. Bi pa enako povdaril, da se jo naveličaš, če igraš sam.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

T-h-o-r je izjavil:

ziga1990 je izjavil:

dovolj visoko moraš iti

če se pa nekomu na rep zalepiš, pa ni težko

On je vrjetno mislil AT guided rakete. Zadeva je uporabna proti aa mobilnih sistemom, ker večinoma stojijo na miru , proti tankom pa je zanič...

sam moč ma pa šibko en zadetek onemogoči vozilo z drugi pa kill

ziga1990 je izjavil:

sam moč ma pa šibko en zadetek onemogoči vozilo z drugi pa kill

Oboje bi moral storiti en zadetek. Saj si z merjenjem stalno izpostavljen sovražniku, pa še na slepo letiš.

fireX88 ::

kaj mogoče koga origin dns zajebava?
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

zombies ::

dons mal vn meče se mi zdi :)vsaj zdele

še sreča, da sem po 70 urah ugotovil, da lahko z repair toolom uničuješ nasprotna vozila :))

carsko do amena

mu prideš s strani ali izza hrbta in blam 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

nekam pozen si veš... :)

T-h-o-r je izjavil:

še sreča, da sem po 70 urah ugotovil, da lahko z repair toolom uničuješ nasprotna vozila :))

carsko do amena

mu prideš s strani ali izza hrbta in blam 8-)

jaz sm pogruntal po 65 urah:(

PNG ::

To je bilo tako že v bfbc2...

BigWhale ::

Repair tool za unicevanje tankov je cist zadnje kar hoces ponucas no... traja cist prepocas. Vsak pol sposoben tankist, te bo spestal v palacinko al bo pa z main gunom naredil headshot. :>

Pogojno se splaca se imas samo dva RPGja/SMAW-a in oba spustis v tank, pa se ne umre ... :)

ali pa uporabis EOD

Freaxx ::

kontrola EOD bota je sploh neki čudnga. Mal bzneš miško pa se začne divje obračat v vse mogoče strani.

Nemixxx ::

Koliko je vreden rabljen Battlefield 3 + dodatek Back To Karkand?
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

če ga kups od cheaterja nič ker novs mogu spilat

Nemixxx ::

ja js bom prodal pomoje pa me zanima kolk je vredn
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

si pogledal na bolho?

Problem ubijanja z at orožjem in repiar tools je v tem, da dejansko v njega ustreliš tri-štiri rpg-je, v vsakem primeru, ko začne vozilo goret, bo večina folka zapustila vozilo, ter se spravila nate. Ne vem kaj so s tem mislili, ampak BC2 je imel precej boljši sistem, pa še tank se ni zavrtel ob vsakem manevru.

Sam pussiji gredo ven iz tanka medtem k gori... eni ostanemo not, pobijemo sovrage in gremo pol ven popravljat. ;>

Ziga Dolhar ::

A po sem po tvoji definiciji jest tisti pusi, ki te med obstreljevanjem popravlja, medtem pa ti dobivaš frage? :P
https://dolhar.si/

Ziga Dolhar je izjavil:

A po sem po tvoji definiciji jest tisti pusi, ki te med obstreljevanjem popravlja, medtem pa ti dobivaš frage? :P

jaz sem tist ki ponavadi popravlja da naš tankist preživi

Ziga Dolhar je izjavil:

Ja, ne to je vzajemno. Jest isto nardim zate!!!1 :>

Guzzy ::

Maste kak TS?

Mi imamo ja. Je bil ze objavljen tukaj, imamo tudi irc kanal! ;>

DoubleEm ::

BigWhale je izjavil:

Mi imamo ja. Je bil ze objavljen tukaj, imamo tudi irc kanal! ;>

napišeš?

SlimDeluxe ::

Vem, da je BF3 bolj arkadna zadeva, ampak tole, da na strojnice lahko namontiraš suppresor je že totalen absurd :)

Vprašanje: ali imata SOFLAM in CITV na tanku enak doseg?
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

Zgodovina sprememb…

connel ::

Mislim da ima soflam daljši doseg, lahko pa da se motim in me samo vara občutek.

ta tv missle na heliju je kr vredi..če si sam v helikopetreju pa si ga tk naštimaš ko rabiš, ne pa da je en notri pa bezlja po zraku ko norc, k neve kaj bi sam s sabo..me pa moti še ena stvar pri tej tv missle.. nemoreš jo sam raztrelit če recimo fulaš eno zadevo ki je v zraku :)

OmegaBlue ::

meni je pa vodljivost tv misila enostavno porazna :D vsaj zadet mi ni ratalo absolutno nič.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

zakaj imajo guided rakete na helikopterju zanič domet?

Spock83 ::

Zato ker Wi-Fi ima omejen domet :D

je res, ampak se da..v bf 2 je blo lažje...med letom rakete si enostavno klinku da je zavila, tukaj pa ob premiku miške smer spremeni.. zato sm pa včasih čisto trd in in čist na konci fulam tarčo za en mišji k... :P

ja, ziher Wi-Fi uporabljano v vojski :D
čudno da ne uporabljano povezave ki so recimo pri urbani ali podobnih karticah... bah :D

Spock83 ::

:D

mater je jeba, ko imam vsa možna pomagala na tanku, pa veliko slabše opazim pehotnike, kot prej :S

nasploh pa brez sodelovanja na b2k mapah skoraj ni mogoče vozit tanka, ker te z vsemi mogočimi laserji potagajo :))

jap :D

T-h-o-r je izjavil:

mater je jeba, ko imam vsa možna pomagala na tanku, pa veliko slabše opazim pehotnike, kot prej :S

nasploh pa brez sodelovanja na b2k mapah skoraj ni mogoče vozit tanka, ker te z vsemi mogočimi laserji potagajo :))

pa misls da je v zraku kej drugač?

Freaxx ::

ziga1990 je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

pa misls da je v zraku kej drugač?

Še hujše je, b2k mape (polne) so smrt za helije. Dans ma že vsak nekej kar se locka na helija. Mal zomrno s heliji če ma vsak lolek IGLO/STINGERJA...bf3 ka cs :)

Bedarija je, ker je javelin bolj učinkovit proti helijem, kot pa stinger. Mimogrede sem z helijem v b2k dosegel kar boljše rezultate, kot na navadnih mapah, sploh na wake island, kjer se lahko spustiš nižje od večine sovražnikov, da se skriješ pred lockanjem ali sovražnimi jeti.

Azzi ::

Hey,
zanima me, če še kej igrate bf3!? sem dokaj nov pr bf3 tem in me zanima, če imate kak TS, forum ali karkol? Igrat sam je mal dolgcajt, kr vsi frendi igrajo wow (ga tud js).
Moj Origin/battlelog name je Azzi88 ... če me hoče kdo dodat, kar :)
Lp

a da bi prebral 5 postov višje ti pa ni.

a dj no, ne ga kregat, bogi revež je do pol 4ih igral je bil čist zaspan ko je post napisal...:D

Azzi ::

hehehe, res je, do treh sem igral :P in biu že kr pošteno zaspan... zjutri je blo pa še treba sneg skidat. Ja nahitrco sm preletel nekaj prejšnjih strani, ampak žal nism zasledil nič. Če se motim, se opravičujem.

res je bolj nazaj vsa stvar, vrjamem da se ti neda iska, k se tudi meni nebi :)
jst osebno resnično zelo malo igram z igralci slo techa(naj te sami dodajo če hočejo, jst sm te), ker skor vsakič ko igrajo, igrajo normal, ali pa če grem igrat z njimi me potem iz squada kikajo...full dobro ne...tk da sva z kolekogm sama, in ownava (recimo tole battlelog jst sm firex88 on pa grga) preko skypa sama v squadu.. sicer igro smo na konci zgubili :(
ostali pa kolker vem so v kominikaciji kar preko tega battleloga, pa tudi težko se je uskladit da nas bi ena hodra igrala, že pr dveh je včasih težko...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

ZaphodBB ::

A obstaja kak način, da vidiš folk iz Platoona, brez da bi rabil dodajat vsakega posebaj med frende?

Tale vmesnik je malo retarded. Za platoon bi pričakoval, da je namenjen lažji komunikaciji med playerji - torej tudi organizaciji igre. Trenutno je kr neki.

mislim da ne, vsaj z tem se nism nikol obremenjal
««
83 / 149
»»