» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
82 / 149
»»

Gizm0 ::

PNG je izjavil:

OK, hvala za odgovore fantje. Rešitev je najbrž v grafični z več spomina...ah ja.

Ni nujno, da bi ti več VRAMa na grafični pomagalo pri FPS-jih. Jaz laufam trifire 5970+5870, kjer je tudi samo 1GB VRAMa na GPU, pa je to dovolj celo na 2560*1600 resoluciji. Premalo VRAMA postane le, če vklopiš 4xMSAA, ampak ne takih visokih resolucijah AA ni več tako nujen.
BF3 ima zelo zelo dober multi GPU scaling, tako da je to trenutno edina rešitev, če želiš konstatno laufati špil nad 60 fps pri visokih resolucijah.

PNG ::

Ja? Zanimiva informacija...to niti ne bi bil tako hud udarec za žep, da bi še eno 560ko noter stisnil.

EDIT: Bom probal še ultra nastavitve + 0x AA

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PNG ()

69charger ::

Bananovec: -.-,kmalu po tem je Nvidia izdala gonilnike ki so odpravili 99% težav z to kartico ker je bila preprosto preveč tovarniško navita za tiste driverje ki so bili takrat na voljo. O tem se je pisalo nekaj strani nazaj v tej temi.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Bananovec ::

Potem pa moram biti med tistimi, ki spadajo v preostali procent. :(
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

69charger ::

Žal,jaz imam samo dobre stvari za povedat za Gigabyte grafične,že zadnjih pet graf je samo njihovih,dobra hlajenja,tovarniško navita,pa vse imajo solidstate kondenzatorje(že od 8000 serije). Je pa res da ga tudi BF3 serje,meni je tudi nekaj časa kar zmrzovalo ali pa ni hotlo v špil(black screen).
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Berserker ::

Nemixxx je izjavil:

to je res bedno ubistvu sploh nemorš dobit nekega skilla v bf3 preveč je odvisno od sreče,spleta okoliščin itd...

Sej v RL tudi dobiš po (ne)sreči šrapnel v telo, pa če si veteran ali novinec.

Tukaj se BF razlikuje od nerd streljačin tipa Quake in gansta špila tipa cod.

Glede na to da so nam rahlo pustili okusiti delce RL obnašanja pušk (da mi ne bo kateri spet uletel z vprašanjem: če sem bil v vojski) , je jasna zakaj tak raztros nabojev. Mislim da je malce težko kontrolirat odsunek puške med automatskim streljanjem. Tole foro sem opazil tudi v ARMA seriji.

BigWhale ::

Odsun puske lahko se nevem kako kontroliras, hec je v tem, da ne gre samo za premik gor dol ampak se pri vsem skupaj puska premika tudi levo desno, ker puske nimas vpete v primezu ampak jo drzis v rokah.

Zato te pa ucijo, da rafalno streljas takrat, ko 'mal strasis' in da zmeraj meris pred tarco.

chucki ::

Jaz imam MSI 560 ti OC in ti povem, da igram na medium z 40 fpsji na 1920x1080. Enostavno ta grafa ni za visoke resolucije, pri 1280x je bilo 70-80 fpsjev na high
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

V BF3 imaš implementirani tudi "levo/desni" recoil, ki ga lahko dokaj zmanjšaš s foregrip-om - http://symthic.com/?s=bf3&sb=dmgchart
Namesto RBD, bi lahko raje povečali recoil in s tem tudi TTK, ampak streljanje bi pa še vedno bilo precej bolj skilled based kot je zdaj.

Je pa recoil v BF3 še vedno relativno majhen v primerjavi s CS/CSS špili, tako da bi ga brez težav povečali, ne pa da dodajajo bedni RBD. BF3 ni simulacija, tako da lahko brez problema ignorirajo RL. Balance >>> Realism :)

Spock83 ::

Nič ne piše, da bi kaj izboljšali pri BF3.

Berserker ::

BigWhale je izjavil:

Odsun puske lahko se nevem kako kontroliras, hec je v tem, da ne gre samo za premik gor dol ampak se pri vsem skupaj puska premika tudi levo desno, ker puske nimas vpete v primezu ampak jo drzis v rokah.

Zato te pa ucijo, da rafalno streljas takrat, ko 'mal strasis' in da zmeraj meris pred tarco.

Sej fora recoila ni samo da brca puško navzgor, ampak točo krogel razmeče po nekem radiju, zato vojaki z mitraljezem nimajo zastonj optike gor in bipod.

BigWhale ::

Mitraljez, ce ni vzidan v tla, se kljub bipodu precej premika po tleh. Videno in sprobano v zivo. Odmik za pol stopinje od zacetne lege na 100m prinese ze kar lep raztros. :> Pa tudi ce je vzidan v tla in ce se premika okrog svoje osi, ga ni junaka, ki bi mitraljez drzal pri miru.

Simulirati taksne stvari bi bilo priblizno enako kot ce bi implementirali RBD. Slednje je lazje, pritozevali bi se pa v obeh primerih. :>

Freaxx ::

chucki je izjavil:

Jaz imam MSI 560 ti OC in ti povem, da igram na medium z 40 fpsji na 1920x1080. Enostavno ta grafa ni za visoke resolucije, pri 1280x je bilo 70-80 fpsjev na high

laaf jest lahko z mojo Cenejšo hd6850 igram na medium z fpsji vedno nad 55.

Sam ti imaš i5, je razlika...

mr1two ::

Ne, ni razlike. Tko kot je BF3 vezan sam na grafično skoraj ni druge igre, kjer bi bil CPU tako nepomemben.

No potem je moj odgovor pravilen, da je 560ti prešvoh za 1920x resolucijo.. :)

SlimDeluxe ::

Jaz igram na GTX260 vse na low razen texture na medium in AA 2x, 1920x1080 in mam cca. 50 fps. :)
Igra še vedno zgleda fenomenalno in se čisto nič ne sekiram "oh noes low graphics" ... Važno da se sekirajo nasprotniki :)

Btw
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

Zgodovina sprememb…

Skyman ::

Kak se meri FPS(frame per second)v MP vem ,da v SP nacinu sm nekaj napisu v konzolo,pa mi v MP ne prime, ali pa sm narobej napisal

FRAPS

fireX88 ::

to je program...v googlu se najde. sam bolj priporocam msi afterburner...kaza tudi temp,obremenjenost grafe...itd samo v nastavitvah mores par stvari nastavit!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

render.drawfps 1

v konzolo (s tildo jo odpreš).

TheHusky ::

@Skyman
Naloži si Xfire, ti povem da je zlo dober program za chatanje v igri, snemanje posnetkov, screenshotov, prenašanje igranja v živo, pa še FPS ti meri ;)

mambli ::

Morda kdo ve, kje bi se dalo dobiti poceni CD-key za bf3 ?
Ne bi ruske verzije.

Thanks

tinlad3n ::

Jst ti prodam moj account lvl 45 solder. ful stvari maš odklenjenih za 40 €.

mambli ::

Znižaš na 30 € in se naprej pogovoriva preko PM. Level mi je vseen.

DarwiN ::

Buygamecdkeys ga ima za 38€ (40 - 2€ facebook discount).. Sem kupil pri njih preorder in pa ravno pred dnevi še za nečaka.. Zelo kredibilna stran...
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

def0r ::

Malce drago.
mambli zakaj ne kupis kar iz zavvija?
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc...

DarwiN ::

Drago??? Dvomim, da boš kje ceneje dobil... Gre namreč za multilang LE verzijo, skupaj z dodatkom B2K... Brez Karkanda pa stane ~23€, ampak ni na zalogi atm..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

123_meni ::

Imam i5-750 procesor, 8GB rama,SSD gorce GT3, HD 7970 grafično, ter monitor resolucije 2550x1440.

Kako nastavim video settings v igri da bo čim boljši FPS in čim boljši izgled.

Če vse navijem do konca imam 30-40 FPS kaj malo odvijem da bojo šli fpsji gor?

A je tako težko probat? 4 presete imaš...

123_meni je izjavil:

Imam i5-750 procesor, 8GB rama,SSD gorce GT3, HD 7970 grafično, ter monitor resolucije 2550x1440.

Kako nastavim video settings v igri da bo čim boljši FPS in čim boljši izgled.

Če vse navijem do konca imam 30-40 FPS kaj malo odvijem da bojo šli fpsji gor?

Kupi še eno 7970 :D
Drugače pa izklopi vsync, izklopi SSAO, izklopi MSAA, vse ostalo pa lahko daš na ultra.

No saj tudi moja včasih zakolca ko je največja gužva na 64/64 mapah. (pri 1920x1200, high itd...)

Skos neki problemi, še komu javla windows has stop responding... in igro sesuje ;(

Skyman ::

ja men vcasih v firestorm mapi ko je zacetek igre in recimo da sm na ruski strani,in hocem izbrati spawn v F-16 ter kar vrze napako da se mora bf3 zapret drugje dela

chucki je izjavil:

No potem je moj odgovor pravilen, da je 560ti prešvoh za 1920x resolucijo.. :)

Ja ne more bit prešvoh če je to kot recommended grafa za špil. Procesor ali pa nesnaga na kompu, grafa leti na medium ko strela. Videl, igral na njen :)

lp

Da še jaz svoje dodam:

sedaj poganjam na 70-80 FPSjih vse na ultra nastavitvah, 0x msaa, hbao off, motion blur off, 1920*1200

gtx 560 SoC, 2600k, ssd (500mb read/write), 8gb ram

mja motion blur ni nekej GPU pozresen, nekje zasledil. Drgac pa ja, to je bolj 560tki podobno. Sam sej je možno da procesor bremza kaj veš, men ga nažge do konca. Ga morm na stock dat ce nocm da se greje.

Antialiasing deferred je velik FPS clog (meni iz ~60 na ~40 pade)
Antialiasing POST mi iz OFF na HIGH vzame ~1 FPS
Motion blur mi vzame ~5 FPSjev
Anisotropic filter ni problematičen (na 4x pustim, saj je visoka resolucija in razlika ni opazna)
Ambient occlusion pa raje kar na OFF, če ne gledam skoraj diapozitive (~8FPSjev) :D

Ostalo vse na ultra + 1920*1200 res, FOV 90 full motion blur amount. Pričakujete lahko ~60FPSjev. To je tudi v akciji, eksplozijah ipd.

ziga1990 ::

Te guidet missles za letala so pa smotane za mert
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

Jp. Zato pa jaz uporabljam rakete f&f. Unčikovito disablaš ali celo uničiš tanke iz velikih razdalj.

Dua'L ::

Posodobil firefox na verzijo 10 in ko grem v battlelog kako bi lahko tole popravil?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dua'L ()

SLO_Robert ::

Men se tega sranja sploh ne da več igrat , kaj pa vam , igrate na polno ,al ne ?

Bor H ::

Bolj ne k ja, kako uro do tri na teden.

Tu pa tam Metro 64 (torej BF3 sploh več ne, ker metro 64 ni BF3).

Bor H ::

Metro 64, sploh če greš conquest, zgleda k Serious Sam

Ja, kar je awesome. Sedaj še moram le počakati, da končno izzide Painkiller 2, tako da lahko izbrišem vse te RPGje, mislim moderne shooterje, iz računalnika.

Nemixxx ::

js morm priznat da sem si jo tud naveličal :S pa nevem kaj je razlog..na teden jo preigram 1uro če jo sploh :/
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

Guzzy ::

Fora je, da ne smeš sam igrat. Se naveličaš. Najdeš si enga pa skos igraš z njim in sodeluješ in ti nebo nikol dolgčas

Dua'L ::

Battlefield 3 DLC announcement coming next week in New York

Possibly the rumoured All American DLC.

New Battlefield 3 DLC will be announced in New York next week, EA has suggested during an overnight call with investors.
Responding to a question about DLC for titles including FIFA 12 and Battlefield 3, EA VP of Investor Relations Peter C. Ausnit said: "You're going to hear some announcements from us on Battlefield actually as early as next week in an event we've got in New York."
Ausnit didn't offer any further details.

vir: http://www.videogamer.com/xbox360/battl...
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
««
82 / 149
»»