Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

OmegaBlue ::
Previsok rank imaš zgleda :D ali pa predobro igraš
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

fireX88 ::
mene so 2x benali iz kr nekih for..
1)napisalo mi je: you have been banned! Raeson: you have been banned by admin... mislim wtf:D
2)ker sm jih z mortarom strelal tako da sm ga postavu strelu pospravu spizdu, pa ponovo postopek. in so mislni da chitam, ker ce ga ubiješ med tem ko že pospravljatš mortart ali že tečeš drugam, se v okencu kjer napiše s kom si ga ubil ter kdo itd, ostne vse prazno in je res zlo sumljivo :)
1)napisalo mi je: you have been banned! Raeson: you have been banned by admin... mislim wtf:D
2)ker sm jih z mortarom strelal tako da sm ga postavu strelu pospravu spizdu, pa ponovo postopek. in so mislni da chitam, ker ce ga ubiješ med tem ko že pospravljatš mortart ali že tečeš drugam, se v okencu kjer napiše s kom si ga ubil ter kdo itd, ostne vse prazno in je res zlo sumljivo :)
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

T-h-o-r ::
meni pa zadnje čase meče iz igre
lepo igram, kar naenkrat pa vse rahlo zmrzne (podobno kot ob kicku) in me vrže na namizje, igra v ozadju sicer še normalno laufa, samo se mi ne odpre nazaj, ampak tudi kickan nisem
in jo moram potem na silo ugasnit
lepo igram, kar naenkrat pa vse rahlo zmrzne (podobno kot ob kicku) in me vrže na namizje, igra v ozadju sicer še normalno laufa, samo se mi ne odpre nazaj, ampak tudi kickan nisem
in jo moram potem na silo ugasnit
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?

Berserker ::
Previsok rank imaš zgleda :D ali pa predobro igraš
Jaz sem rank 49 , nekateri so bili po 62 ali več. Pa še med top prvimi nisem bil. Je možno da admin kar takole banna, kot se mu zahoče ? nekateri strežniki imajo res fašistična pravila (no rpg/smaw on inf, no usas, no camping, ter kick zaradi treh neprimernih besed ( med njimi spadajo tudi wtf, shit, o rly, omg)...

mr1two ::
Zadnč sm bil banan, ker sem fuck napisal, pa še to v squadu.. To se mi zdi prov neumno, saj je sam audio govor v igri poln razno raznih kletvic, čisto mimo mi je to.

Spock83 ::
Včaish si želim superpower, da adminu stisnem kolfuto čez monitor zaradi neupravičenega kicka.

OmegaBlue ::
Ptiča fašeš pri 45 z rankom Colonel, od tam naprej imaš pa še 100 "zvezdic" torej max level je 145.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Se komu sanja kako uničit sovražno vozilo z repiar tools ? Skoraj nemogoče je. Kupiš dodatek, zato da imaš potem zaklenjena orožja, res si niso uspeli najdit bolj debilnega načina kot odklepanje, omg...

SlimDeluxe ::
Priliko moraš dobit, ne moreš kar tako na juriš. Najboljše je, če si siguren, da te ni videl prej (če nima proximity scanner, ali če nisi streljal nič okoli njega - te nima na minimapu), pa vedno ga s strani skuri, ker tako te težje "ponesreči" zgazi.
PS: ali še komu danes lagga... ?
PS: ali še komu danes lagga... ?
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SlimDeluxe ()

batista bomb ::

Tomaž ::
Zaj sem malo gameplay gledal od Battlefield 3 in sem ugotovil da bi naj med igro govorili C4 planted, all te objectives have been taken itd. ampak pri meni tega ni. se sanja komu zakaj??
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|

Freaxx ::
Ja je to pomoje, Conquest je čist drugačno igranje. Rush igram samo ko mi res paše, ker nekej se silit z noobi k ne znajo defendat/napadat ni u izi.
Je vec tega govorjenja v rush načinu da.
lp
Je vec tega govorjenja v rush načinu da.
lp

Tomaž ::
Ja do zdaj sem že vse načine igral in še nisem zasledil tega govorenja v igri.
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|

PNG ::
Še enkrat iščem kogarkoli, ki bi mu bil BFBC2 dejansko bolj všeč od BF3...
Za BFBC2 sem si kupil še Vietnam in skupno preživel v teh igrah nekaj čez 1000 ur. XPjev imam dovolj za skoraj 3x rank 50 in imam popolnoma vse platinum (ja, tudi čolne in jeepe).
BF3 sem si kupil škatlo (za polnih 50€) plus še poleg Karkand (za polnih 15€). Torej nisem neki fanboy/hater/blabla. Do sedaj sem v BF3 preživel slabih 100 ur pa mi špil nikakor ne potegne...nekako lesen mi je, ni shooter, premalo skill-oriented in bolj bazira na sreči, se mi zdi. Igra je tudi precej manj fluidna in me bolj spominja na AA3 kot BFBC2.
Mimogrede, CoD sem igral vse dele sešteto cca 5 ur preko spleta, toliko da vem kako izgleda in dovolj, da jih sovražim. Torej me ne more nihče obtožiti CoD fanboyevstva tudi ne.
TLDR: BFBC2>BF3 anyone?
Za BFBC2 sem si kupil še Vietnam in skupno preživel v teh igrah nekaj čez 1000 ur. XPjev imam dovolj za skoraj 3x rank 50 in imam popolnoma vse platinum (ja, tudi čolne in jeepe).
BF3 sem si kupil škatlo (za polnih 50€) plus še poleg Karkand (za polnih 15€). Torej nisem neki fanboy/hater/blabla. Do sedaj sem v BF3 preživel slabih 100 ur pa mi špil nikakor ne potegne...nekako lesen mi je, ni shooter, premalo skill-oriented in bolj bazira na sreči, se mi zdi. Igra je tudi precej manj fluidna in me bolj spominja na AA3 kot BFBC2.
Mimogrede, CoD sem igral vse dele sešteto cca 5 ur preko spleta, toliko da vem kako izgleda in dovolj, da jih sovražim. Torej me ne more nihče obtožiti CoD fanboyevstva tudi ne.
TLDR: BFBC2>BF3 anyone?

69charger ::
Meni je tudi všeč BC2,ampak sta mi obe vredu. BF3 ma nek čuden feeling čeprav je v vsem boljša.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Gizm0 ::
nekako lesen mi je, ni shooter, premalo skill-oriented in bolj bazira na sreči, se mi zdi. Igra je tudi precej manj fluidna in me bolj spominja na AA3 kot BFBC2.
BF3 ima precej manjši "time to kill" (TTK) od BFBC2, zato sreča igra precej večjo vlogo ja. Nizek TTK pa tudi meni ne odgovarja preveč. Nekako nima smisla aimati za headshote, ker nasprotnik itak takoj pade. Poleg tega pa so v enem update-u dodali tisti "random bullet deviation" (RBD), ki ga v BFBC2 ni bilo. RBD pa spet pomeni, da so odstranili en skill izven igre in sicer zdaj nima nobenega smisla kontrolirati recoila z miško. RBD je bil sicer v BF2 še precej večji, ampak iz tega razloga tudi BF2-ja nisem preveč igral, ker ne maram random stvari pri FPS-jih. Odkar je RBD, praktično ne igram več pehote v BF3-ju.
Ima pa BF3 veliko prednost pred BFBC2 kar se tiče celotnega bojišča. 64 igralcev, večje mape in letala naredijo meni igro precej bolj zabavno od BFBC2

nekako lesen mi je, ni shooter, premalo skill-oriented in bolj bazira na sreči, se mi zdi. Igra je tudi precej manj fluidna in me bolj spominja na AA3 kot BFBC2.
BF3 ima precej manjši "time to kill" (TTK) od BFBC2, zato sreča igra precej večjo vlogo ja. Nizek TTK pa tudi meni ne odgovarja preveč. Nekako nima smisla aimati za headshote, ker nasprotnik itak takoj pade. Poleg tega pa so v enem update-u dodali tisti "random bullet deviation" (RBD), ki ga v BFBC2 ni bilo. RBD pa spet pomeni, da so odstranili en skill izven igre in sicer zdaj nima nobenega smisla kontrolirati recoila z miško. RBD je bil sicer v BF2 še precej večji, ampak iz tega razloga tudi BF2-ja nisem preveč igral, ker ne maram random stvari pri FPS-jih. Odkar je RBD, praktično ne igram več pehote v BF3-ju.
Ima pa BF3 veliko prednost pred BFBC2 kar se tiče celotnega bojišča. 64 igralcev, večje mape in letala naredijo meni igro precej bolj zabavno od BFBC2![]()
No, nekako si povzel moje mnenje. Iz vidika spektakularnosti je igra definitivno ena izmed najboljših kar sem jih kdajkoli igral. Ni pa to igra, v kateri bi nadrkal eno orožje in skušal pridobivati na nekem skillu, kot smo včasih v igrah tipa Soldier of fortune, counter strike, quake ipd.
Že itak se mi dogaja da večinoma umiram od RPGja, M320, tankov, letal, helikopterjev, atomskih bomb, nosorogov in letalonosilk.

fireX88 ::
to je tisto ves...no skill,use rpg on infantry..
sm ta nosorog je pa res nevaren:)l
sm ta nosorog je pa res nevaren:)l
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*

Gizm0 ::
Kako dejansko zgleda ta RBD ?
BF2 je imel že s prvim strelom RBD:
V BF3 mislim, da se tam po 3. ali 4. strelu pojavi. Načeloma, kadar streljaš s full auto, grejo metki random. Recoil tukaj ne igra praktično nobene vloge, ker metki letijo itak random, ne glede na to kaj delaš z miško. Če imaš torej recimo nekega skilled igralca, ki kljub recoilu zna svoj crosshair držati na nasprotnikovi glavi, ima ta igralec enake možnosti zadetka headshota, kot nek igralec, ki samo približno meri v smer glave. Metki namreč ne letijo več tja kamor kaže tvoj crosshair.

Nemixxx ::
to je res bedno ubistvu sploh nemorš dobit nekega skilla v bf3 preveč je odvisno od sreče,spleta okoliščin itd...
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

ZaphodBB ::
@Nemivisek: kaki skill neki je pa spuščanje rafalov v 3PM? V BF igrah je od nekdaj treba v kratkih burstih streljat. Nema Rambo scen tukaj.

chucki ::
Game disconnected: could not join server. Kako rešit to zadevo?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

SlimDeluxe ::
To se meni skozi pojavlja, nekje 3/4 joinov se tako konča, pol daš še enkrat join in potem pride gor...
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W

Freaxx ::
Ja nekej so popravli, men je 3x crashalo prej vedno drug error, zdej pa obcasno kdaj pa kdaj. Edino kar mi je fino je to da sredi igre zeloo redko.

Uspe kdo poganjati BF3 na max nastavitvah? Jaz imam GTX 560 Super overclock, i7 2600k in 8gb rama na sabertooth plati in SATA 3 SSDju pa moram špil poganjati na lowest, resolucija 1920*1200, kar se mi zdi bolano pretirano, glede na to da grafika niti ni nič kaj posebnega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PNG ()

Skyman ::
jz Bf3 igram na ultra se pozna sploh tam kjer je voda se dobro odbija od svetloba od sonca.Ni pa nekaksne razlike med high in ulta

Torej imaš vse bistveno slabše, razen grafične, katera je bistveno boljša. Mislim, brez zamere. To pomeni, da je igra zelo GPU orientirana, za razliko od BFBC2.
Ima kdo tukaj 580ko in lahko pove kako igra teče na single 580ki?
Ima kdo tukaj 580ko in lahko pove kako igra teče na single 580ki?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PNG ()

ni tle nobene zamere pac dejstvo je da imam 775 se in malo starejsi sistem je pa q9450 z 12mb cache aja igram pa na 1920x1080

prej sm imel HD5870 s katero sm dobival okol 45fps na high nastavitvah zamenjal graficno dal na ulta zadeva leti je pa grafika ze na minimum nastavitvah odlicna
Drugac pa igra kdo mogoce na kaksni SLO serverjih.Nekaj sm jih najdel a vsi so prazni
Drugac pa igra kdo mogoce na kaksni SLO serverjih.Nekaj sm jih najdel a vsi so prazni

ZaphodBB ::
Btw, če imate "težave s performansami", ki se manifestirajo kot "mouse lag" in nobena druga rešitev ne pomaga. Poskusite izklopiti Origin ingame overlay v Origin settingsih.
i100k100: Ti maš dost močno mašino, če men na g6600/4GB Ram/8800GT512 na 1680x1050 na low dela skos 30-60 FPS.
i100k100: Ti maš dost močno mašino, če men na g6600/4GB Ram/8800GT512 na 1680x1050 na low dela skos 30-60 FPS.

DarwiN ::
Nečaku zadeva špila skoraj povsem tekoče na pentiumu e2140 (dual core 1.6Ghz), 3 Gb ddr2 rama in radeon 5670. :) Pač low nastavitve in 1024x768, kar je nativna res. za njegov TV.. :P
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Bananovec ::
Uspe kdo poganjati BF3 na max nastavitvah? Jaz imam GTX 560 Super overclock, i7 2600k in 8gb rama na sabertooth plati in SATA 3 SSDju pa moram špil poganjati na lowest, resolucija 1920*1200, kar se mi zdi bolano pretirano, glede na to da grafika niti ni nič kaj posebnega.
Možno, da je grafa za v maloro. Ma Gigabyte extra velike probleme s serijo GTX 500
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple

Khm... nabijaš v prazno,z Gigabytovo GTX550 laufam brez problema BF3 na High 1280x1024. Sploh pa grafična ni za v maloro O.o. Kartica res ni za velike resolucije ampak bi moralo laufat vsaj na High. Update gonilnikov...

WamPIRe- ::
Khm... nabijaš v prazno,z Gigabytovo GTX550 laufam brez problema BF3 na High 1280x1024. Sploh pa grafična ni za v maloro O.o. Kartica res ni za velike resolucije ampak bi moralo laufat vsaj na High. Update gonilnikov...
Med tvojo grafično in pa GTX560 res ni ogromne razlike, z razliko o resolucijah na katerih igrata, kjer je razlike skoraj za 1 mio pik (oz. ~56%).

Pa to še vedno ne pomeni da GTX560 nebi potegnil vsaj na Medium -.- http://www.tomshardware.com/reviews/gef...

GTX 560 SoC bi naj bila hitrejša od 570. Problem je v resoluciji, ker jaz pač laufam stvar na visoki resoluciji.
To je eno, drugo pa je, da igram FPSje (first person shooterje) že ~ 14 let in sem občutljiv na nizke FPSje (tokrat frames per second)...kar pomeni, da zame tekoča igra pomeni da NIKOLI ne padem pod ~ 60FPSjev. In ja, opazi se razlika in ne, BF3 pogon ni nobena izjema, ki bi jo lahko laufal čisto OK na 40 FPSjih.
OK, hvala za odgovore fantje. Rešitev je najbrž v grafični z več spomina...ah ja.
To je eno, drugo pa je, da igram FPSje (first person shooterje) že ~ 14 let in sem občutljiv na nizke FPSje (tokrat frames per second)...kar pomeni, da zame tekoča igra pomeni da NIKOLI ne padem pod ~ 60FPSjev. In ja, opazi se razlika in ne, BF3 pogon ni nobena izjema, ki bi jo lahko laufal čisto OK na 40 FPSjih.
OK, hvala za odgovore fantje. Rešitev je najbrž v grafični z več spomina...ah ja.

Bananovec ::
Imam Gigabyte GTX 560 Ti OC UDV in niti slučajno ne dobiva igrabilnih frejmov niti na low. Vzroki so oz. so bili trije: Gigabyte dela na pol defektne kartice, Nvidia dala na pol defektne gonilnike, DICE izdal na pol hroščat špil.
Slednja problema sta se rešila, a prvi ostaja.
Več preberi tukaj: http://forum.giga-byte.co.uk/index.php?...
Ugotovil boš, da so nekateri zamenjali Gigabytovo grafo za recimo Asusovo in problemi so nenadoma izginili.
Hey guys, I noticed that a lot of people were having crashes on BF3 due to Gigabyte's card and I was one of them. I see posts where people say up the voltage, under clock the card, etc. DO NOT DO IT! JUST RMA THE CARD!!!
I even had my first fail GTX 560 TI OC card replaced with another and I had the same problem (had to under clock to play).
I then sent that back and now have a MSI GTX 560 TI OC and it works perfectly. Don't stress out people it's your GPU!
And Gigabyte's website & support is utterly terrible; not only is the driver download section terrible, if you manage to find the BIOS for your GPU it doesn't even let you flash it!
Bye bye Gigabyte..
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()