» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
76 / 149
»»

tinlad3n ::

Kakor sem slišal mamo uber tankiste,

Mamo par dobril pilotov, organizirana pešadija pa itak rula :)

glistovje ::

32-64 folka ne more bit na chatu. dretje en prek drugega ni za nkamor. tuki se bl gre za organizacijo ter strategijo squada. "Ima li tko jači?" stil :D pa vsaka izkušnja je vredna svojega denarja.

pa če je 64 folka, squad play ne pride do izraza ker švrgolijo metki iz vsepovsod. po verjetnosti se tud najde kak drekač z aimbottom.

uglavnem: Glisturina, Gumazz , iv079, ambrovski55, killbill (rezervist) to je moj squad.

Zgodovina sprememb…

32 folka na voicu laufa čist lepo. Sprobano še iz mojih časov WoWa.

naj laufa lepo, če se zmeri najde edn ku ga serje al ma pa na zvočnike pa vse odmeva. hvala lepa, preveč je neandertalcev na svetu :)

Ziga Dolhar ::

Al pa poje.

/me dvigne roko.
https://dolhar.si/

ahac ::

tinlad3n je izjavil:

32 folka na voicu laufa čist lepo. Sprobano še iz mojih časov WoWa.

Ampak je razlika med WoW raidom, kjer folk posluša raid leaderja in FPSjem, kjer vsi mislijo, da se morajo dret. :P
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Mogoče res ja :D

Al bi pa mel usaj sqade na voicu, da squad sodeluje.

To pa res ni problem. Še na Ovčinem/Bigwhaleovem TeamSpeaku so ločeni kanali za posamezne četverice.

Gizm0 ::

Berserker je izjavil:

Gizm0 je izjavil:

DICE mora obvezno narediti mirror balancing, kar se tiče letal/helikopterjev. Havoc in SU-35 sta leteči opeki, če ju primerjaš z Viperjem ter F/A-18. Razlika med SU-35 ter F/A-18 sicer ni tako velika kot je med SU-35 in F-35, ampak je vseeno ogromna in daje preveliko prednost ameriški strani.

Sukhoi 35 pa pelje scat horneta.

Prva slabost Su-35 je ta, da ima večji hitbox od horneta. Druga bolj pomembna stvar je pa, da se počasneje obrača oz. hornet lahko dela ostrejše zavoje. Če začneta krožiti in se oba pilota držita okoli maksimalnega 9.8G pospeška, ti hornet vseeno vedno lahko pride za hrbet. To pa pomeni game breaking balance, ko se srečata 2 pilota, ki sta si podobna po skillu.

Če ne verjameš, greva lahko par dogfightov, pa ti lahko demonstriram to :)

Guzzy ::

Sem že bil v enih clan warih in je blo tudi po 30+ ljudi... pa je glavni lepo po vrsti vse mutal razen tistih, ki so pomembni, pa so pol vsi poslušali.

mihec87 ::

Pač veliko je odvisno od samih igralcev na ts/ventrilo če imaš not ene par ko ma sub ter muziko zraven nažgano bo takoj nemogoče ko se bo oglasu..Pol čvekači ko čveka vse drugo sam to kar se gre pri igri ne..

Berserker ::

Jaz pa imam kar hud lag če uporabljam kakšni skype/ventrillo/ts3, a je voice cheat, res tako požrešen ?

Nebi smel bit...

Imam 1/1 Mb linijo. Še nisem opazil, da bi uporaba TS-ja kaj bremzala. (Največ sem igral z do 4 soigralci na TS - torej 5 ljudi.)

Zgodovina sprememb…

Bird-slo ::

NANOrusSPECTRE
SNIPER

Gdor ga ima za nasprotnika v igri naj gre čim dal od njega,v bistvu se ga neda izognit,ker kamor koli greš te šicne (AVTO KILL),pa naj bi bil v tanku ali na drugem koncu plate. Ker če se bo takle način igranja razširilo,se lahko od igre poslovimo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bird-slo ()

Truga ::

Bird-slo je izjavil:

NANOrusSPECTRE

RUS))))

ZaphodBB ::

BTW, kar se TS/Ventrilo in šuma tiče.

Throat Mic je prava rešitev za tiste, ki ne morejo igrat s slušalkami.

connel ::

Do včeraj sploh nisem imel težav s cheaterji, včeraj pa samo wtf. Na enem serverju, Oman, tip s snajperco pobil vse kar leze in gre, seveda čez celo mapo. Se spawnaš v chopperju, sekundo za tem one shot one kill. Gledam kill cam, lep pogled na chopper, po tekočem traku jih je pobijal. No dobro, počasi so ga le bannali s serverja. Grem na drug server, vsakih 5 minut sporočilo, ta in ta benan zaradi cheatanja. Kaj so dali brezplačne hacke ven a kaj?

Spock83 ::

Mene tudi na kakšnih serverjih ne marjao. Na emen so me celo bannal. In to samo zaradi tega, ker še kar dobro pilotiram letala (adminom v heliju grem na k****) in ubijam vozila z C4. :D

BigWhale ::

Ziga Dolhar je izjavil:

Imam 1/1 Mb linijo. Še nisem opazil, da bi uporaba TS-ja kaj bremzala. (Največ sem igral z do 4 soigralci na TS - torej 5 ljudi.)

TS pozre 5.3 KiB/s pri trenutnih nastavitvah. To je zanemarljivo malo.

Drugace bi pa jaz raje videl, da bi naredili dva ali tri squade v enem teamu, kot pa, da bi igrali deathmatch. :)

Se strinjam z Mobydickom.

Berserker ::

Bird-slo je izjavil:

NANOrusSPECTRE
SNIPER

Gdor ga ima za nasprotnika v igri naj gre čim dal od njega,v bistvu se ga neda izognit,ker kamor koli greš te šicne (AVTO KILL),pa naj bi bil v tanku ali na drugem koncu plate. Ker če se bo takle način igranja razširilo,se lahko od igre poslovimo.

Jaz sem bil en dan tako besen nad cehaterji, da sem namreval kar xbox verzijo igre kupit. Kurc pa superiornost pc-ja, če pa ne moreš normalno igrati.

DrSergioDJ ::

hmm..ne vem a mam jst srečo z izbiro serverjev, samo ne vem če sem 1 cheaterja srečal v svojih odigranih 69 urah :)
...

Iščem kandidate za višanje ranka,na praznem serverju,sistem BTF2,medic itd.

Gdor želi naj se pridruži BIrd[slo]

Netrunner ::

Bird-slo je izjavil:

... ne bi raje klasično igral in si tako višal rank ? ..ni malo bedno to početje ?

na praznem serverju se kvečjemu uči pilotirat ipd .. ne pa zviševat rank...
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

manniac ::

A mi lahko pove kako dvigniti fps?
zdej mi je igra tekla cist tekoce pol pa dons fraps przgem da bi kej posnel pol pa paden na 10 fps?????

fredii ::

BigWhale je izjavil:

Ziga Dolhar je izjavil:

TS pozre 5.3 KiB/s pri trenutnih nastavitvah. To je zanemarljivo malo.

Drugace bi pa jaz raje videl, da bi naredili dva ali tri squade v enem teamu, kot pa, da bi igrali deathmatch. :)

Tudi meni še nikoli ni uspelo joinat v igro na bf3, ko imam vklopljen ts3. Brez ts-a nimam nikoli problemov??? Ima kdo idejo, kako to rešit. my nick-frediiiiii
P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180

kje se da zakupit najbližji server? v slo verjetno ni ponudnika za zakup serverja....

ziga1990 ::

kako da lohka igram na no pb serverjih ce pa grem na pb server pa spil zmrzne po 5 min igranja?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

zdej mi je igra tekla cist tekoce pol pa dons fraps przgem da bi kej posnel pol pa paden na 10 fps?????

SLO_Robert ::

i7 3960x + HD 7970 :))

Buggy ::

manniac je izjavil:

si pomislil da je lahko problem v fraps-u in istocasnem zajemanju videa?

sem vendar vcasih je igra tekla med snemanjem na 27fps zdaj pa tudi ko ne snemam (mam samo prižgan fraps) pade na 10.

Buggy ::

poskusi se brez prizganega FRAPS-a in ce bo bolje reinstal oz upgrade FRAPS-a, ce ne si izoliral problem in isces dalje. Preglej nastavitve v driverjih in v igri (ce si morda kaj spreminjal), ponastavis nastavitve zopet na AUTO in probas...ce se ni bolje pa gres naprej, preveris se kaksno drugo igre ce dela tako kot vcasih in ce ne pregledas za kaksnim procesom ki ti tece v uzadju....malo se bos pac poigral :D

Netrunner je izjavil:

Bird-slo je izjavil:

... ne bi raje klasično igral in si tako višal rank ? ..ni malo bedno to početje ?

Je mal problem pri heliju,jet,stem nimam kaj počet,glede samega puškarjenja ni blema,če si malo zadej pri ranku,je igro težko shajati,si kvečjemu si kanon futr

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bird-slo ()

fireX88 ::

Bird-slo je izjavil:

Netrunner je izjavil:

Bird-slo je izjavil:

Je mal problem pri heliju,jet,stem nimam kaj počet,glede samega puškarjenja ni blema,če si malo zadej pri ranku,je igro težko shajati,si kvečjemu si kanon futr

neumen kaj čem ti rečt... isto sem imel igralca pri cohu, na tak način si je hotu nabit čine pa je prosu pri napačnem... drugač pa jet sem sam vse odklenu, tako da sem igral in klatu nasprotnike!!! probaj tudi sam, boš vidu da je zabavno! na isti nač je pri heliju...če ne vrjameš poglej na moj battlelog (firex88)....

Jest imam za Recon kit v 93h17m odigranih 17s , pa še to ker sem ponesreč pobral kit :))

T-h-o-r ::

tudi sniper kdaj paše, ampak zame je večinoma preveč dolgočasno igranje na tak način
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Bor H ::

Jst sm ga igral tolk da sm assignment naredu

Dua'L ::

Ste se naveličali bf3 potem igrajte to :)
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

SlimDeluxe ::

http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba...
Še en cheater, takoj ko se deployaš te ubije kjerkoli na mapi si. V celi rundi je nabral 351 killov.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/so...
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

pa kva je tok the gnilih cheaterjov zadne dni. prou morijo ze. debili
. kva majo od tega majmuni. ea pa tud nic ne nardi ffs.

SlimDeluxe ::

Malo sem raziskoval, gre za Masskill cheat, tukaj pa se avtorji pogovarjajo o tem...
http://www.uc-forum.com/forum/battlefie...
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

BigWhale ::

SlimDeluxe je izjavil:

Malo sem raziskoval, gre za Masskill cheat, tukaj pa se avtorji pogovarjajo o tem...
http://www.uc-forum.com/forum/battlefie...

Devet nested if-ov v kodi. Haha. :>

še sreča, da plačam jebenih (skupaj) 55 € za špil, kjer se eaju jebe za cheaterje

it was rather a POC, 30 mins of reversing + 5 mins writing it cus i was bored

way 2 go dice

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

V 9 urah , pa že rank 49 , takim očitnim čiterjem bi mogl takoj benat ip

globoko grlo ::

Očitno se EAju jebe za folk, ko jim daš keš, ga hočjo sam še mal več (karkand) in pol se jim jebe.
Tko da, delete is the way to go :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

še sreča, da jih tako malo kupim, da se ne sekiram preveč

Bf3 je zame najboljši špil in če ga bojo zjebal neki smrdljivi zafukani cheaterji bo to tragedija!

ziga1990 ::

na serverjih s pb jih ni veliko
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
««
76 / 149
»»