Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

SLO_Robert ::
Moraš igrat na serverji z 1000 ali več ticketi , pol boš opazil da se Bad Company 2 skrije pred BF3 v sesuvanju bajt .

T-h-o-r ::
cheatanje pa se je razmnožilo nenormalno
v čem je sploh fora punkbusterja?
v čem je sploh fora punkbusterja?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

cebelar123 ::
Ima še kdo problme zadnja 2 dni, da mu ping skače na serverjih iz 22 pa do preko 200??

Ales320 ::
Ja cheaterjev se je res nabralo kr nekaj. V zadnjih dveh dneh sem nabasal na tri komade. V prvih 3 minutah igranja si je tipček nabral čez 30 killov. Pred tabo je bila čista praznina in z lepega fašeš headshot. Odličen občutek.

123_meni ::
Letam z letalom in pikeram v vodo 300m od obale pa sploh ne umerem?? A je to normalno ali ne men se je prej zdelo da je letalo zagorelo in si pač umru.
Zdej pa kr plavam... ali ima to kej veze s serverjem??
Zdej pa kr plavam... ali ima to kej veze s serverjem??

tinlad3n ::
Cheaterji so zakon. Jst tud uporablam tist aimbot. Z njim zlahka nardim score tudi po 50 : 0.

Netrunner ::
Cheaterji so zakon. Jst tud uporablam tist aimbot. Z njim zlahka nardim score tudi po 50 : 0.
in brez aimbota imaš score 0 : 50 .... uporabi prosti čas raje za kaj koristnejšega
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

123_meni ::

aja, pa lahko kdo razloži pojav, ki se mi je zgodil včeraj
lepo igramo metro, no rules, pol se pa kar naenkrat pojavi tip, ki je ubil vse v naši ekipi, brez da bi nas dejansko streljal
samo napisalo je killed by (vstavi ime), takoj ko si se respawnal, pa spet isto
wtf is that
lepo igramo metro, no rules, pol se pa kar naenkrat pojavi tip, ki je ubil vse v naši ekipi, brez da bi nas dejansko streljal
samo napisalo je killed by (vstavi ime), takoj ko si se respawnal, pa spet isto
wtf is that

globoko grlo ::
vglavnem en meh tale BF3
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Berserker ::
To,to čestitke dobr player :) Dej še men zrihti da bova pol oba brez licence ker naju bojo ukinl, HEHE
Zagotovo se šali, ali pa imaš sarkazem detektor na off.

Sicer tudi sam opažam vedno več cheaterjev. Nekako te na razdaljo ubije z nožem.

To,to čestitke dobr player :) Dej še men zrihti da bova pol oba brez licence ker naju bojo ukinl, HEHE
Zagotovo se šali, ali pa imaš sarkazem detektor na off.![]()
Sicer tudi sam opažam vedno več cheaterjev. Nekako te na razdaljo ubije z nožem.
Tvoj sarkazem detektor pa hvala bogu deluje :)
Včeraj sem naletel na hax0rja pa mi nekaj ni jasno.
Itak smo vsi umirali 1s po spawnu ampak enkrat se mi je uspelo prebit do tanka, pa me je tip vseeno ubil in to z obično strojnico. Kako je to možno?

punkbuster ftw

mr1two ::
IMO premalo sredstev točijo v tega punkbusterja. Hec je, da za nekatere igre delujejo tudi dolgo časa znani hacki, ki so na voljo v obliki enostavnih orodji, ki so dostopni na netu. Enkrat sva s kolegom v akademske namene preizkusila eno tako zadevo v COD:uo, zanimivo je bilo to, da sva lahko igrala z raznimi oblikami WH kakšno uro preden so njega pogruntali, da slepari. Z malo "normalnega" obnašanja te pa kapaci sploh ne ugotovijo(mene niso)- to mi je blo totalka krneki. Predstavljal sem si, da me bo zabrisalo po petih sekundah s serverja, pa nič... Vglavnem jajc tale anti cheat sistem, ki je v uporabi danes.
Še bolj se mi zdi glupo to, da en tako odkrito slepari, kot bi delal reklamo(COD:MW2- model se postavi na sredo mape s strojnico in tala headshote skozi zidove, grme, na 300 metrov ipd) in NIČ. Nek sistem glasovanja bi moral obstajat, da se na podlagi prijav preveri sumljivega igralca in se ustrezno ukrepa ali nekaj podobnega. Raje bi prispeval denar za kaj takega kot razne zaščite pred kopiranjem...
Še bolj se mi zdi glupo to, da en tako odkrito slepari, kot bi delal reklamo(COD:MW2- model se postavi na sredo mape s strojnico in tala headshote skozi zidove, grme, na 300 metrov ipd) in NIČ. Nek sistem glasovanja bi moral obstajat, da se na podlagi prijav preveri sumljivega igralca in se ustrezno ukrepa ali nekaj podobnega. Raje bi prispeval denar za kaj takega kot razne zaščite pred kopiranjem...

BigWhale ::
Nek sistem glasovanja bi moral obstajat, da se na podlagi prijav preveri sumljivega igralca in se ustrezno ukrepa ali nekaj podobnega. Raje bi prispeval denar za kaj takega kot razne zaščite pred kopiranjem...
Pol so taki sistemi za Omego, Zigggo in mene cist neuporabni. Omego takoj izglasujejo k po mapi naserje vec claymore-ov k podgane mladih, kmal zatem pa se zigggo in mene, k s tanki avione klativa. :>

Nek sistem glasovanja bi moral obstajat, da se na podlagi prijav preveri sumljivega igralca in se ustrezno ukrepa ali nekaj podobnega. Raje bi prispeval denar za kaj takega kot razne zaščite pred kopiranjem...
Pol so taki sistemi za Omego, Zigggo in mene cist neuporabni. Omego takoj izglasujejo k po mapi naserje vec claymore-ov k podgane mladih, kmal zatem pa se zigggo in mene, k s tanki avione klativa. :>
Kva ste vi hudi!
Drgač pa nisi čist zastopu. Glasvanje bi bilo, da se določenega igralca prijavi in nato preveri.

mr1two ::
Tako. Ne 3 strikes varianta, ko te kar na podlagi prijave odklopijo ampak zgolj z glasovanjem preusmeriš pozornost na nekoga, ki je sumljiv- oni potem analizirajo kaj se dejansko dogaja. Dokler ti ne dokažejo, da slepariš(you can just be THAT good), te ne odklopijo, ko pa ti, pa adijo. Zadeva bi trajala malo dalj časa kot sicer, bi bila pa na dolgi rok učinkovita IMO.
Btw, BigWhale- kdaj greste kej strelat ptiče, da še jaz to malo vidim
Btw, BigWhale- kdaj greste kej strelat ptiče, da še jaz to malo vidim

Ziga Dolhar ::
Fructal: ICTV station v tanku ("tretji sedež") ter voznik z guided shell.
https://dolhar.si/

fak, kolk pik morš met, da dobiš vse to

fireX88 ::

tank uporabljam malo več kot 0 :P

BigWhale ::
Guided shells na tanku so itak overkill na cajte. Avione je sicer mal tezji ciljat ampak tud gre. Helikopterji pa kar redno dol padajo. Proti tankom je pa to cista zmaga, ce naletis na nasprotnika, ki nima guided shells.
Jest bi mel Heavy Metal mapo ... :(

ena mapa bi mogla bit, da je vsak obvezno v tanku in pol tankovska bitka :D

pa vsak je 1 klasa
al pa dobro, medica sta lahk 2
al pa dobro, medica sta lahk 2
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()

Jaz pa kolega igrava ponavadi tako: Jaz kot sniper z soflamom in kolega kot inžinir z javelinom. Jaz lockam on strelja in pazi na okolico.
Za dober squad rabiva še medica in suport.
Če se kdo zanima za igranje z nama me lahko doda nick imam: FaetonTheBear

Buggy ::
Guided shells na tanku so itak overkill na cajte. Avione je sicer mal tezji ciljat ampak tud gre. Helikopterji pa kar redno dol padajo. Proti tankom je pa to cista zmaga, ce naletis na nasprotnika, ki nima guided shells.
sam to mora biti na vsak nacin tank s tremi igralci, ki vejo kaj delajo ali pa so vsaj na TS

Ziga Dolhar ::
Fino je, če so trije. Ampak tudi z dvema se nekako preživi.
Vsekakor pa smo takrat, ko smo trije v enem tanku, precej uspešnejši in dlje časa živimo kot če smo v dveh tankih. (TS pa itak vedno.)
Vsekakor pa smo takrat, ko smo trije v enem tanku, precej uspešnejši in dlje časa živimo kot če smo v dveh tankih. (TS pa itak vedno.)
https://dolhar.si/

manniac ::
Jaz pa kolega igrava ponavadi tako: Jaz kot sniper z soflamom in kolega kot inžinir z javelinom. Jaz lockam on strelja in pazi na okolico.
jst bi bil suport ce sm lohka

Gizm0 ::
DICE mora obvezno narediti mirror balancing, kar se tiče letal/helikopterjev. Havoc in SU-35 sta leteči opeki, če ju primerjaš z Viperjem ter F/A-18. Razlika med SU-35 ter F/A-18 sicer ni tako velika kot je med SU-35 in F-35, ampak je vseeno ogromna in daje preveliko prednost ameriški strani.

Tomaž ::
Lahko bi kaki slo-tech platoon naredli

|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|

Tomaž ::
Si pa nov kle? http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl...
Sem član

Lepo bi bilo, če bi se kdaj kaki špil organiziral.
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|

Berserker ::
DICE mora obvezno narediti mirror balancing, kar se tiče letal/helikopterjev. Havoc in SU-35 sta leteči opeki, če ju primerjaš z Viperjem ter F/A-18. Razlika med SU-35 ter F/A-18 sicer ni tako velika kot je med SU-35 in F-35, ampak je vseeno ogromna in daje preveliko prednost ameriški strani.
Viper AH-1 je lahki jurišni helikopter, bi ga morali zamenjali z večjim primerljivim AH-64 apache. Pa tudi staro pločevino BMP-2M bi lahko zamenjali z BMP-3, če že američanom tišijo boljšo opremo. Sukhoi 35 pa pelje scat horneta.

dr.Akula ::
Igram zdajle tdm in kmalu po začetku runde tisti napovedovalec (ruska stran) zavpije nekaj v smislu: "We are losing!" , pogledam na score in je bil 5-1 za nas. o.O Wtf dice?
ni podatka

dr.Akula ::
*sem hotel samo editat prejšnji post, ker sem se spomnil še na tole, pa ni šlo*
Spwani so totalna groza v tdm-ih. Gledam v smer kjer se mi čez eno sekundo 10 metrov od mene spwana nasprotnik s hrbtom obrnjenim proti meni. Isti scenarij se seveda tudi meni večkrat zgodi. Groza res. A nebi bilo možno skodirat ene recimo 30 metrske cone, v kateri v času spawna ne sme biti nobenega nasprotnika, nebi te smelo spawnat v smeri kjer je "line-of-sight" enega od nasprotnikov, sploh pa ne s hrbtom obrnjenega proti njemu. To bi bil ultimativni kriterij in če nebi mogel biti izpolnjen bi se pač iskalo second best rešitve. Tole kar je sedaj je neverjetna katastrofa, sploh pa na tako ogromnih bojiščih kot jih ima na voljo battlefield. Še cod v ffa bolje handla spwane pa so mape dosti manjše.
Spwani so totalna groza v tdm-ih. Gledam v smer kjer se mi čez eno sekundo 10 metrov od mene spwana nasprotnik s hrbtom obrnjenim proti meni. Isti scenarij se seveda tudi meni večkrat zgodi. Groza res. A nebi bilo možno skodirat ene recimo 30 metrske cone, v kateri v času spawna ne sme biti nobenega nasprotnika, nebi te smelo spawnat v smeri kjer je "line-of-sight" enega od nasprotnikov, sploh pa ne s hrbtom obrnjenega proti njemu. To bi bil ultimativni kriterij in če nebi mogel biti izpolnjen bi se pač iskalo second best rešitve. Tole kar je sedaj je neverjetna katastrofa, sploh pa na tako ogromnih bojiščih kot jih ima na voljo battlefield. Še cod v ffa bolje handla spwane pa so mape dosti manjše.
ni podatka

tdm je dokaj v pizdi
pa, ko bi vsaj na celotni mapi bil, ne pa da zaprejo en mini mini mini del mape, in se je treba tam klat
pa, ko bi vsaj na celotni mapi bil, ne pa da zaprejo en mini mini mini del mape, in se je treba tam klat

OmegaBlue ::
Sem pa tja je kak rush ok, drugače pa ja conquest ftw ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

glistovje ::
squad deathchmatch tud ni slab če igraš v squadu z kolegi :)
izzivamo squad 4 vs 4 ali 8 vs 8 na squad deathmatch ali karkoli. any1 interested? igramo od 19- 23h. :) ima nas četri.
ZS :)
izzivamo squad 4 vs 4 ali 8 vs 8 na squad deathmatch ali karkoli. any1 interested? igramo od 19- 23h. :) ima nas četri.
ZS :)

OmegaBlue ::
Hum, to bi lahko šli če se v petek skupaj zberemo :) in so soborci na voljo :)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

glistovje ::
lahko se zmenimo za petk. Jaz morem samo vprašat če so vsi frej v petk popoldan. nekateri delajo dvoizmensko. te zasebno-sporočilnem :) če je še kdo zainteresiran naj javi! bomo dodal še kak drugi datum.

Zakaj pa nebi vsi, ki smo tukaj nardili en party in bi šli vsi skupaj na en server skupaj igrat.
To 4on4 pa 8on8 v špilu, ki podpira 64 playerjev se mi zdi nesmiselno.
To 4on4 pa 8on8 v špilu, ki podpira 64 playerjev se mi zdi nesmiselno.