Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

ziga1990 ::
kako vam uspe sestrelit nasprotnikovo letalo imam ze funkcijo stealth in heat seaker missles ampak zmeram sem sam proti dvema pa se AAA-ji me obstreljujejo?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

Quagmire ::
Js vedno lovim letalo in ga lockam, ampak ne ustrelim takoj ko je nalockan, razen če sem videl da je preden sem ga lockal spustil flare. Lockam ga počakam da spusti flare in nato lockam še enkrat in ustrelim heatseekerje, ker če lockaš, ustreliš in spusti flare more reloadat rakete kar pa dolg traja.

Gibbs007 ::
rabil bi eno uslugo. Lahko kdo z GTX 560ti po par minutnem igranju na ULTRA nastavivah (velike mape: Caspian, Firestorm) v afterburnerju pogleda koliko mu je nabilo max VRAM-a in to napise.
Meni pride na 1GB kartici cez 1100MB...morda je pa to moj problem za se vedno pojavljajoce trganje tekstur (tudi po patchu)
hvala
Potem je boljše kupit HD6950 2GB nad GTX 560 Ti 1GB?

T-h-o-r ::
šele prvič odigral celotno TDM rundo
tu cod izkušnje pridejo precej bolj prav
tu cod izkušnje pridejo precej bolj prav

Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

kaj je točna defenicija base killinga ker so me ga obtožili

da greš do nasprotnikove baze in ubijaš folk, ki se spawna

SlimDeluxe ::
Menda si šel rešetati preblizu Deployment točke od nasprotnika, čeprav temu se reče predvsem "spawn camping" ali "spawn raping".
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

pa morda si vozila na spawnu uničeval

parkrat sem vzletajoco letalo uniču z mojim

no, to je to

pa ne da sem tam čaku po map sem cistu nebo in sem ga zmeraj najdu ko vzleta in ga zasu z naboji
pol to nism kampiral
pol to nism kampiral
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ziga1990 ()

TOP ::

Netrunner ::
Na caspian borderju sem na RU strani testiral snipersko in ciljal nasprotnike na US postaji ko so čakali helihopter... je to tudi base camp oz. base rape? .... razumem da se postaviš v bližino in čakaš na spawne in jih pobijaš .. v mojem primeru pa sem bil na drugi strani mape... no nihče me še ni banal saj to sem samo 1x počel .. samo zanima me ali sem bil v prekršku?
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

ja itak, če čakaš na folk, da se spawna

wtf, zakaj me je zdaj punkbuster kickal s serverja, še preden sem sploh prišel na server, v vrsti lepo čakam, pol mi pa to napiše

jJack ::

fireX88 ::
SLO_Robert je izjavil:
Evo , jest imam za tank in za AA odlenjeno vse![]()
meni grejo pa tele AA na k, jeti proti njim nimajo šans.. v bf2-ki si imel bombnike, pri katerih si imel vsaj malo šanse da si bil konkurenčen AA-jem... tu pa moreš vse prej odklenik da prideš do tiste guided missle...

JebiVeter13 ::
Tudi guided missle nevem kaj ne pomaga imam na jetu vse odkleneno plus to da zadeva zelo rada zgreši. Če ima pa tank odklenjen reactive armor pa rabiš 2x direct hit da ga sploh začneš najedat. Če kdo hoče da se kakšna runda odigra nej me doda nickname JebiVeter13

OmegaBlue ::
SLO_Robert je izjavil:
Evo , jest imam za tank in za AA odlenjeno vse![]()
meni grejo pa tele AA na k, jeti proti njim nimajo šans.. v bf2-ki si imel bombnike, pri katerih si imel vsaj malo šanse da si bil konkurenčen AA-jem... tu pa moreš vse prej odklenik da prideš do tiste guided missle...
To je nekako point AA :D Če bi se ga rad znebil pošlji tank nad njega.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

deadbeef ::
DrSergioDJ je izjavil:
Uf bejbi, IR so pošteno nerfnili... Kako naj zdaj igram, ko sem se povsem navadil izključno na IR igrat.... Jao mene.. Kot bi slep igral..
IR dejansko na dalec ne deluje tako zelo dobro in je tole cist ok. :)
Ir dejansko dela zdej na 3m, kar je brezveze...
Ja, prevec so ga omejil. V bistvu bi ga moral omejit pri dnevni uporabi. Nightvision je podnevi prakticno neuporaben. Tole je pa nek hibridni sistem med IR in NV in je kr neki. :>
To je AN/PSQ-20 :>
Enhanced Night Vision Goggle (ENVG)... pač NV pa IR fused skupej.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: deadbeef ()

saj to in ir in nv ampak skupaj IRnv goddemit :D
je res glupo, da je bil v puščavi enako učinkovit, kot v teheran highway, se strinjam
je res glupo, da je bil v puščavi enako učinkovit, kot v teheran highway, se strinjam

Gizm0 ::
Jaz nimam problemov uničiti mobile AA z jetom, ko gre za boj 1 na 1. Doseg rocket podsov je večji kot doseg MAA. En salvo zadetih podsev disabla MAA in večina folka ne pozna besede mobilno in vedno stoji na istem mestu s tistim MAA-jem. Če imaš ECM jammer lahko nadaljuješ napad na njega z gunom in ga potem ubiješ z drugim salvom rocket podsev. Če nimaš ECM jammerja, pa se obrneš in počakaš da gre inžinirc popravljati svoj MAA, ter nato ponoviš vajo.
Problemi pa nastajajo takrat, ko te preganjajo drugi jeti, ko te preganja heli, ko te lovi soflam/CITV, in seveda, ko inžinirci spamajo stingerje vate. Inžinirc je po zadnjem patchu bolj nevaren letalom kot pa MAA. Njega namreč ne vidiš, tako da lahko cel dan veselo spama vate stingerje. Pa tudi če ga zagledaš, ga je težje ubiti kot pa katerkoli drugi tank, saj so nerfali cannon dmg proti pešadji. Če je na mapi nekaj inžinircev s stingerji, postane celotna mapa "no fly zone" in moraš biti kot ninja s svojim jetom.
Pred patchom se je inžinir lahko bal letala, če ni imel kritja. Zdaj po patchu se pa letalo boji inžinirca sredi praznega polja in mora bežati stran, kar je po mojem mnenju povsem zgrešen pristop battlefield igre. En sam inžinir nebi smel biti sposoben takoj uničiti letala s point&click orožjem... Stingerji bi morali delovati tako, da se pač letalo ne more predolgo zadrževati nad bojiščem, trenutno pa se letalo niti ne sme približati bojišču.
Za sestrelitev letala obstajajo druga letala, helikopterji, javelin, SOFLAM, CITV, mobile AA, stationary AA, rpg, tank main gun, tank HMG. Pred patchom so morali inžinirci delovati kot team, da so s stingerji ubili letalo, zdaj pa lahko vsak posameznik prežene/ubije letalo...
Problemi pa nastajajo takrat, ko te preganjajo drugi jeti, ko te preganja heli, ko te lovi soflam/CITV, in seveda, ko inžinirci spamajo stingerje vate. Inžinirc je po zadnjem patchu bolj nevaren letalom kot pa MAA. Njega namreč ne vidiš, tako da lahko cel dan veselo spama vate stingerje. Pa tudi če ga zagledaš, ga je težje ubiti kot pa katerkoli drugi tank, saj so nerfali cannon dmg proti pešadji. Če je na mapi nekaj inžinircev s stingerji, postane celotna mapa "no fly zone" in moraš biti kot ninja s svojim jetom.
Pred patchom se je inžinir lahko bal letala, če ni imel kritja. Zdaj po patchu se pa letalo boji inžinirca sredi praznega polja in mora bežati stran, kar je po mojem mnenju povsem zgrešen pristop battlefield igre. En sam inžinir nebi smel biti sposoben takoj uničiti letala s point&click orožjem... Stingerji bi morali delovati tako, da se pač letalo ne more predolgo zadrževati nad bojiščem, trenutno pa se letalo niti ne sme približati bojišču.
Za sestrelitev letala obstajajo druga letala, helikopterji, javelin, SOFLAM, CITV, mobile AA, stationary AA, rpg, tank main gun, tank HMG. Pred patchom so morali inžinirci delovati kot team, da so s stingerji ubili letalo, zdaj pa lahko vsak posameznik prežene/ubije letalo...

ma stingerji niso nevem kako natančni, saj mi jih vedno zjebejo z odmetavanjem flareov

BigWhale ::
Saj piloti se ravno takih posameznih vojakov najbolj bojijo na bojiscu. V resnici gre pa se za veliko vecjo nevarnost, ker v primeru da gre za IR seeking raketo pilot sploh ne ve, da je bila izstreljena nanj, ce ne vidi izstrelitve.
Glavni problem BF3 je to, da so sploh sli tlacit letala not, ker je bojisce premajhno za letala.

ma stingerji niso nevem kako natančni, saj mi jih vedno zjebejo z odmetavanjem flareov
Če iztreliš stinger proti letalu, ki je zelo blizu tebe, flares v večini sploh ne deluje. Včasih je tudi nek bug, ko greš stran od bojišča uporabiš flares, piskanje preneha za nekaj časa, nato pa kar naenkrat spet začne piskat in te takoj zadane. Če stinger iztreliš takoj in letalo ne obrne ampak dela prelet, lahko izstreliš še drugi stinger predno pride izven tvojega range-a in ga zadane predno se onemu flares resetira.
Poleg tega so flares useless proti CITV/SOFLAMu, zato jaz raje uporabljam ECM. Ampak ima tudi ECM buge, včasih sploh ni piskanja in te opozori šele ko že raketa leti proti tebi. ECM je seveda takrat useless in se moraš pač z manevri izogniti raketi.
Saj piloti se ravno takih posameznih vojakov najbolj bojijo na bojiscu. V resnici gre pa se za veliko vecjo nevarnost, ker v primeru da gre za IR seeking raketo pilot sploh ne ve, da je bila izstreljena nanj, ce ne vidi izstrelitve.
Realizem ne igra velike vloge, BF3 je daleč od simulacije. Fora battlefield iger naj bi bila ta, da so vozila overpowered proti pešadji. Tiste, ki imajo pa težave s tem, pa naj grejo raje igrati COD ali infantry only serverje.
Glavni problem BF3 je to, da so sploh sli tlacit letala not, ker je bojisce premajhno za letala.
Ma caspian border in firestorm sta ok mapi za jete. Tudi kharg island ni tako slab, saj se lahko za tisto goro skrivaš :)

kaj je ect

oz ecm :D

a to dobiš v avtu al kot pehotnik :D

ECM vklopiš v letalu/heliju, kjer te potem 5 sekund ne more noben lockati.
Dobri nasveti:
Dobri nasveti:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gizm0 ()

SLO_Robert ::
Zajebal so to , da imaš v vozilih pa v letečih kištah unlimited ammo . V dvojki si mogu skoz težit cmmanderju , da ti je fuknu tisto supply kišto , sploh , če si bil v AA, ker si zlo hitr sprašil municijo

fireX88 ::
SLO_Robert je izjavil:
Zajebal so to , da imaš v vozilih pa v letečih kištah unlimited ammo . V dvojki si mogu skoz težit cmmanderju , da ti je fuknu tisto supply kišto , sploh , če si bil v AA, ker si zlo hitr sprašil municijo
to sm se jst pritoževal pri bad company-ju pa so rekli da sm prizadet...da nebo pomote, še vedno se ne strinjam da je omejeno.. če lahko en vojaček nosi omejeno potem bi MORALA tudi vozila!

Netrunner ::
bi bilo zabavno imet ultra hard core serverje kjer bi bila omejena municija (tudi supporta), brez spawn vozil (če 1x uničiš ga ni več) in nič spawnov za vojake .. pa da vidimo katera stran zmaga :)
takrat bi se res izkazalo timsko igranje .. greš na juriš .. te poknejo .. zate je igre konec in čakaš na novo partido :)
meni bi občasno ful zapasal tak stil .. mogoče sem edini :)
takrat bi se res izkazalo timsko igranje .. greš na juriš .. te poknejo .. zate je igre konec in čakaš na novo partido :)
meni bi občasno ful zapasal tak stil .. mogoče sem edini :)
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

enjoy cod search and destroy

manniac ::
ne men bi tud to zapasal 1krat na tedn uros
drgac je pa to res is coda
drgac je pa to res is coda
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: manniac ()

69charger ::
SD je že obstajal dolgo preden je bil kakšen COD ali CS.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

SD je že obstajal dolgo preden je bil kakšen COD ali CS.
ja, boli me kita, jaz sem pri cod začel to igrat,

škoda da nimam se dodatka:(
a je pri operaciji metro zmeraj tko divje ko je notri 64 igralcev?
a je pri operaciji metro zmeraj tko divje ko je notri 64 igralcev?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ziga1990 ()

operacija metro je normalno igralna z max 16 igralci
vse kar je več, je kaos, ampak včasih pač tudi to paše
vse kar je več, je kaos, ampak včasih pač tudi to paše

a kdo ve kdaj pride dodatek na mimovrste

lol mimovrste
rajš prek igabibe, če že
rajš prek igabibe, če že

kaj je narobe z mimovrste tam sem kupu bf3
do kdaj pa bo ta posodobitev ?
do kdaj pa bo ta posodobitev ?

Bolf3nk ::
serverji so že up

Back to Karkand Release Schedule:
13th December
Xbox 360: starting at 09:00 GMT
PC digital: starting at 08:00 GMT
15th December
PC code in a box

haha šajze
karkand nafilani over 9000, navadni pa skor vsi prazni
karkand nafilani over 9000, navadni pa skor vsi prazni