» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
68 / 149
»»

ziga1990 ::

mene pa iz serverjev meče
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

McGregorSL ::

ziga1990 je izjavil:

mene pa iz serverjev meče

A to ja kaj novega?

Jaz še nisem učakal dneva, ko ne bi se BF3 sesul. Od začetka bolj Appcrash, bsod, disconnects, PB disconnect, time out, origin crash, random CTD, itn.
Sedaj pa večinoma server disconnect, time out, appcrash, random CTD

Po pravici povedano je BF3 najbolj nestabilen BF iz serije. Kljub patchu.
In zelo frustrajoče. Ko ti ravno, ko narediš nek določen ribbon ali medal ali whatever (ki je malo težji) disconnecta... in pobriše statse.

Bolf3nk ::

Zanimivo, da nekateri nimamo težav. Imel sem na začetku. Pa še to je bila kriva grafična kartica.

Igra mi od tedaj deluje brezhibno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bolf3nk ()

OmegaBlue ::

Huh ja. Meni dejansko se še ni usul. Razen ko me disconecta u EA serverjev in se zadeva zapre.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

McGregorSL ::

4/5 bližnjih BF prijateljev ima težave.

Ampak super, da drugim dela.

T-h-o-r ::

meni dela, razen če se zgodi kar je ofegablue napisal
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Dua'L ::

GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

fireX88 ::

Dua'L je izjavil:

vse lepo in prav, trailerji so narejeni epsko, ko pa jst igram ni polovico toliko vzdušja ker ni team worka!

DrSergioDJ ::

Če pa 98% igralcev ne vidi dlje od svojega tiča...

mogoče da se na 100 iger zgodi lih ene 4x, da tisti, ki se prvi vsedejo v tank/helikopter/jeep počakajo na soigralce...kje šele da bi se kdo karkoli zmenil. In potem je res vsaka faking igra kot da si rambo, sam proti vsem..
...

Nemixxx ::

sam kakšen LAN party bi pa zmagal bi blo ful zanimiv res igrat v teamworku :D
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

DarwiN ::

Grafično so pa bolj zahtevne te nove mape. Sem moral kar na medium prestavit, pa še tako občasno preveč padejo frejmi..
Damn..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

jJack ::

Zanima me, kako je z rusko verzijo BF3, če nabavim dodatek? Je dodatek lahko normalno v angleščini?

Ziga Dolhar ::

Se še komu dogaja, da se (Karkand) serverji precej usuvajo, timeoutajo in na druge domiselne načine uničujejo gameplay?
https://dolhar.si/

Soni ::

MVP meseca on Battlefield 3 Ranked server

Danes 13.12. 2011 po 19 uri bo večer novih map
Strike At Karkand
Sharqi Peninsula
Gulf of Oman
Wake Island

MVP meseca se nadaljuje

GAMETRACKER bo pokazatelj najboljših treh igralcev

See you on the battlefield solder!:)

Cheatanje in statpadanje avtomatska izkljucitev, admini so prisotni 24/7

TOP ::

Tudi jaz se čudim tistim,ki majo težave meni že od samega začetka dela super in tukaj ne poznam nobenega,ki bi mel zdej težave po zadnji nadgradnji.Jaz bi prej preveru svoj PC ali linjo,ker čuden,da bi imel nekdo take težave.

BigWhale ::

Strike At Karkand je prekleto lep. Edino kar sem opazil je to, da ne mores pod vagon, ce lezis na tleh.

Buggy ::

tudi jaz nimam problemov s samim CTD ali BSOD ali ne vem kaksnimi diskonecti...nikoli nic ..edino kar me se vedno muci je texture tearing na ULTRA pri 560ti kartici. Cakam pa se vedno odgovor do koliko vam pride VRAM na 560ti pri ULTRA nastavitvah v air mapah.

Gizm0 ::

F-35 je drek. Pri igranju wake island ali gulf of oman mape na ruski strani s su-35 imaš zagotovljene free kille.
Poleg tega je FOV v F-35 povsem pokvarjen, očitno je le 45° lol.

hmm...zdejle na wake islandu nismo imel za burek, ko smo imeli samo se eno lokacijo za spawnat... postalo mesoreznica...spawnkilling all the way :D

DarwiN ::

Glavno da je IRNV back, takšen kot je bil v zlatih časih.. 8-)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Bananovec ::

Bolf3nk je izjavil:

Zanimivo, da nekateri nimamo težav. Imel sem na začetku. Pa še to je bila kriva grafična kartica.

Igra mi od tedaj deluje brezhibno.

Težko, da bi igra delala, ko pa so pri mojem primeru za napake (bili) krivi Nvidia, Gigabyte, DICE.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

hmm zdej pa ne vem ali so strezniki pocepali dol ali pa sem prehitro govoril o tem kako dela :D

lahko kdo potrdi, ce se lahko poveze na origin

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Mene do zdj ni nč zajebavalo, od kar je pa ta map pack mi pa igra zašteka, zdj je pa celo prišlo do te meje, da mi origin napiše da je geslo in/ali origin ID napačen... še kdo? :(
upam da se bo dale origin čimprej sesu, pa da bojo šli na old school in game multiplayer search...

ja jaz imam isto, da je geslo kao napacno oz da so avtentikation serverji na tleh

ma jebeš to, lih zmagujem (danes, k včeraj mi je šlo porazno) i pol pa kirac....

pizda pa origin jebemomater

in kr gelsan se spozna več

meandmouse ::

Isti problem.

arjan_t ::

vzdrževanje ...

tak zdj so stare mape zrihtali nekoliko zdj bojo pa itak težave z novimi.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Tr0n ::

Welcome to software development.

manniac ::

pizda gesla tud men ne prepozna

Bor H ::

pa pod forget password tut ne dela, joy oh joy, bo treba še mal počakat

T-h-o-r je izjavil:

all zee rage

http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...

ne morejo sekunde zdržat brez igranja
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dua'L ()

zanimivo je tudi to da problem ni prisoten pri vseh...kolega poroca, da mu deluje normalno :D

...pa tudi to da sem odspilal dve novi mapi brez da bi kaj vpisoval dodatno kodo za dodatek b2k

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Tudi men je delovalo normalno do 5 minut nazaj. Zdj je pa začel javlat, da se ne more prijavit v Origin...bomo pa čakali

dav 51 ::

Premišljujem o nakupu RU keya z te strani http://www.onlinekeystore.com/Battlefie..., saj podpirajo PaySafeCard? Ali ima kdo kake probleme z RU keyi oz. ali jih bannajo?

Jst mam ruski key pa nimam nobenih problemov, sam vsakič po patchu je treba še en "ročni patch" izvest, nič hujšega, je takoj kle gor link.

RU key je čisto ok. Kot je napisal Bor H je potrebno samo po vsakem updejtu povozit z ENG patchom rusko verzijo.

SlimDeluxe ::

Eh meni se zdaj poveže samo moram it spat :)
No k(a)rkenzi kikiriki for me today
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

ziga1990 ::

Jaz pa sem glihkar dodatek prek igabiba naroču
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

123_meni ::

ziga1990 je izjavil:

Jaz pa sem glihkar dodatek prek igabiba naroču

Kakšna je cana 14 EUR ali je kaj poštnine?

Kupit se da tudi direkt na serverju mislm da je cena 14,99 EUR lahko plačaš preko PayPal

Kaj je bolj?

Mitja86 ::

Jaz sem kupil prek te trgovine http://www.mmoga.co.uk/EA-Games/Battlef..., nakažeš denar, key dobiš v roku ene minute na mail! Res super zadeva, če boš naročil prek Igabibe boš pa čakal do jutri pa še poštnina zraven;)

def0r ::

Mitja86 je izjavil:

Jaz sem kupil prek te trgovine http://www.mmoga.co.uk/EA-Games/Battlef..., nakažeš denar, key dobiš v roku ene minute na mail! Res super zadeva, če boš naročil prek Igabibe boš pa čakal do jutri pa še poštnina zraven;)

Ce nimas moznost placati preko interneta kakor dosti ljudi nima bodo raje tam. Pa ni tako izjemno drazje pa tudi cakanje 1 dan ni ravno biggie.

Mitja86 ::

def0r je izjavil:

Ce nimas moznost placati preko interneta kakor dosti ljudi nima bodo raje tam. Pa ni tako izjemno drazje pa tudi cakanje 1 dan ni ravno biggie.

To vem kako je ja, tudi sam nimam Paypal pa podobnih zadev ampak pri tej trgovini se lahko plača tudi z Paysafecard, res je malo dražje potem pač če kdo rabi določen key za igro takoj je ta trgovina super, cene so pa tudi dokaj nizke.

Če pa lahko počakaš en dan ali pa več se pa itak najdejo na netu tudi cenejše trgovine za določeno igro pač jaz sem hitro želel včeraj preizkusiti Back to Karkand zato sem pač ekspresno nabavil key :D

Prokleta nostalgija ko po 10 letih spet špilam Wake Island, mapa ki je bla v demotu BF1942 in zarad katere sem začel špilat BFje. Awesome.

MajstrZvasi ::

mogoče bi nabavil igro pa me zanima je mp bolj zahteven od sp? da nebo potem preveč štekalo v mp.
Pjača je kurba kurbe mamo pa rad.

Rippy ::

MajstrZvasi je izjavil:

mogoče bi nabavil igro pa me zanima je mp bolj zahteven od sp? da nebo potem preveč štekalo v mp.

Približno enako je, mogoče je MP malo bolj ampak ni opazno.

Spock83 ::

Je kdo dal zadnje Nvidia beta driverje in ima problem pri prvem zagonu igre? In sicer kot, da ne bi bila resolucija prava?

Nemixxx ::

zdele šou po paket (back to karkand) pa odprem škatlo pa ni cd-ja...sam tist omg pol pa vidim download kodo :D
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|
««
68 / 149
»»