» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
54 / 149
»»

TOP ::

Ne sem misli da če se kupu DVD,da ne gre preko Origina.

Ziga Dolhar ::

Če si kupil DVD, je razlika le ta, da se igra (lahko) naloži z DVDja (in ne le preko downloada). Inštalacija pa še vedno poteka skozi Origin.
https://dolhar.si/

Ziga Dolhar je izjavil:

Če si kupil DVD, je razlika le ta, da se igra (lahko) naloži z DVDja (in ne le preko downloada). Inštalacija pa še vedno poteka skozi Origin.

Ne nisem kupil odločam se da bi kupil key in menjal jezik v ANG,če ni preveč komplicirano.

Tr0n ::

Ni.

detroit ::

ah crap, tole glede sp ni vredn ni downloada kaj šele eurov...
Skero

T-h-o-r ::

:))
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

sajko33 ::

Ja SP je res svetlobna leta za Codom, ampak je pa vse ostalo svetlobna leta pred Codom :)

chucki ::

http://www.nvidia.co.uk/object/win7-win...

New in Version 285.79

Includes several bug fixes and performance improvements for Battlefield 3.
Fixes cases of irregular performance (stuttering) primarily seen on DirectX 10 GPUs. The fix improves the performance of both DX10 and DX11 GPUs.
Fixes shadow map corruption seen with DirectX 10 GPUs.
Fixes cases of black corruption lines/triangles with DirectX 10 GPUs.
Fixes black screen during playback using Windows Media Center.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

igral sm ga zadnje tri dni ma ne vem če po 1.5h na dan ker ni časa nič spljoh. In glej ga zlomka, reklo je FIN

hmm uninstal in test mw3:D
Skero

Zgodovina sprememb…

• spremenil: detroit ()

Novi nVidia gonilniki z dodatnimi BF3 fixi.

http://www.geforce.com/Drivers/Results/...

dr.Akula ::

Je že kdo probal nove nvidia gonilnike? Popravijo mogoče tisto zeleno bliskanje?
ni podatka

PNG ::

Hvala, bom probal. Imel sem in črne površine čez ekran in zeleno bliskanje in crashanje in vse...poročaM!

Evo, stvar sedaj deluje v nulo in brez problemov. Super!

Zeleno bliskanje je engine bug, ne driverji.

Jaz jih več nimam...

69charger ::

Spet smo prišli do zaključka da so Nvidia+BF3 haterji spet imeli veliko za povedat čez grafe in pogon,ampak je šlo le za driverje,ki sploh še niso uradno podpirali špila. Tudi meni se je zelo izboljšal gameplay(ni več crashov,vsaj toliko ne) in tudi FPSji so šli gor cca. +5.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Berserker ::

particle je izjavil:

BigWhale je izjavil:

Dude, 9K22 Tungska ima 2x30mm kanona za secondary oborozitev in firing rate minimalno 1950rpm. Drugace kot insta-kill sploh ne gre! Minimalna 'rana', ki jo s tem naredis je odtrgan ud. :>

Ok, a pa 9K22 Tungska ima tudi tako trden oklep, da preživi direct hit z guided missile, in takoj zatem še cel boben letalskih metkov? Men je vseeno kako močne metke ima, samo oklep je prevec op...

Glede guided missile in raznih javelinov, je pač tako da so v igri močno precenjeni ter v primerjavi z resničnimi ropotuljami navadni prdci. Javlein celo ne deluje v tej igri. Če si se lotil tunguske z hornetom , potem je to napaka, saj v RL ima to letalo 20mm top, tunguska pa zdrži do 23mm in je nasplošno namenjena uničevanju warhogov , očitno je tudi dice to študiral.

Sploh z dodanim IR in raznimi optikami je tale bojni stroj v igri nadmočen, ne pomaga niti skrivanje ko vas 30mm prerešeta v golaž.

detroit je izjavil:

igral sm ga zadnje tri dni ma ne vem če po 1.5h na dan ker ni časa nič spljoh. In glej ga zlomka, reklo je FIN

hehe mw3 tudi konča sm si uzel cajt zase dons:D No ja je kar boljša predvsem filmsko narejena kot bf3
Skero

Buggy ::

zadnji beta driverji 285.79 na moji 560ti SOC niso odpravili anomalij v velikih mapah in nastavitvah na ultra (brez AA)...nimam srece :(

upam na cimprejsnji popravek igre, ker res ne vem kaj bi lahko se drugega bilo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Buggy kaj pa se dogaja? Men je zapisakalo ob prvem zagonu neki z driverji pa sm ignoriral in nisem videl ceste, potem pa so driverji pomagali, vse do jaja dela z enako grafo.
Skero

McGregorSL ::

Berserker je izjavil:

Če si se lotil tunguske z hornetom , potem je to napaka, saj v RL ima to letalo 20mm top, tunguska pa zdrži do 23mm in je nasplošno namenjena uničevanju warhogov , očitno je tudi dice to študiral.

Sploh z dodanim IR in raznimi optikami je tale bojni stroj v igri nadmočen, ne pomaga niti skrivanje ko vas 30mm prerešeta v golaž.

No ja Verjetno pa une mini rakete na helikopterju/"Hornetu", + guided rakete prebijejo tanguskin oklep... vsaj morale bi... v tem pogledu je res mal off... ker inžinir hitrej popravlja kakor rakete uničujejo okepnike :) ... res pa da zato letala niso premočna in moraš res dobro ciljat, da zadeneš vseh 14 raket v zadnjico pri ene 200 vozlih :)

Kupil sem 24col monitor in je 560ti postala prešvoh za resolucijo 1920x1080... Nekaj razmišljam, da bi kupil 6970 2gb , ker očitno je tako hitra, kot gtx 580. Ali je verjeti temu testu?

http://www.hardocp.com/article/2011/10/...

yayo ::

Outsajder ::

Mene pa zanima na koliko bom lahko laufal bf3
Win 7 64bit
gtx 570
4gb ram
intel core duo 2 cpu E8400 3ghz

Odvisno od resolucije...

bencica ::

Jaz z gtx 570 vse laufam na ultra z 2x MSAA na 1680x1050. Mislim da bi tebi tudi moglo laufat tako. Igra ni zelo požrešna kar se tiče CPUja.

detroit je izjavil:

detroit je izjavil:

hehe mw3 tudi konča sm si uzel cajt zase dons:D No ja je kar boljša predvsem filmsko narejena kot bf3

No, moje mnenje je pa, da je CoD SP zanič in ravno BF3 dosti boljši. Ravnokar sem oba preigral in je CoD hmmm...takšen chuck norris film, v primerjavi z BF3 ki je prej kakšna poslastica v smislu apocalypse now. CoD s svojo zlajnano zgodbo, neskončno vrsto mrtvih "glavnih" junakov, totalnim pretiravanjam na meji absurdnega, zanič grafiko, umetno pametjo prejšnjega desetletja in zgodbo na ravni Harry Potter je meni osebno bedarija, za katero mi je žal, da sem zapravil 4 ure in ja, 4 ure sem potreboval, da sem špil končal. BF3 je tudi dosti dlje trajal.

Sedaj pa MP - CoD sem že izbrisal, tako da se MPja tudi dotaknil ne bom. BF3 pa vem da bom igral še nekaj let preko spleta (kakor sem vse do zdaj).

LP

Outsajder ::

Bojim se da zaradi cpuja nebom niti na minimum igral:8)
Rsolucija je 1650x1050

Zgodovina sprememb…

bencica ::

Če si lahko BFBC2 špilal s tem CPUjem boš to še bistveno lažje, ker manj zahteva od procesorja. Če pa ne bi v redu delalo pa overclockaj CPU.

Bor H ::

Ok, počasi se bližam koncu SPja in lahko rečem da mi je čist preveč kopija CODa, BC2 je mel fenomenaln SP, ki je bil tudi precej drugačen od CODa (še destrukcija je prišla bolj do izraza), da ne omenjam glupih checkpointov, kaj jim ni jasn res, jao. Zdej sm se "zataknu" (zgubu živce) v tisti vili proti koncu ko morm najprej laufat po hodniku, zradirat nasprotnike v eni sobi, laufat dol po stopnicah, vmes čakat da se event trigga in pol pridem do dela ki je težek. Umrem, jovo na novo....

Spock83 ::

Od beta driverjem imam samo zmrzali. Kurac.

Janck7 ::

Pizda.. Kwa je u kurcu ta bf3. To mi joining server mi prbija skos in skos... Koji kurac resno... špil mi je delal do zdaj...

Zgodovina sprememb…

Dude, take a chill pill...

Si nadgradil Origin? Si KARKOL novga inštaliral? (mogoče software, ki ti avtomatsko tišči caps lock?)

edit: za take primere mam že neki časa tole bookmarkan

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bor H ()

ne nič. samo nove driverje za nvidio. špil mi je delal pred 10 minutam. zdajle mi je pa tole začelo toučt vn.. sm že resetiral PC.

Maš pri game managerju klukco? (tm levo spodej v battlelogu). Pa probej tastare driverje spet gor vržt.

Imam vse kluke. Ne vidim problem v driverjih, ker mi je špil delal, že 1 dan po temu ko sem jih naložil.... Pomoje mora bit nekaj drugega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janck7 ()

Očitno se ti je neki v sistemu spremenil, probi še kak drug server al pa mogoče repair špila (iz origina).

Tudi to sem že naredil, mi je še updejtalo nekaj (50mb), in je blo to to..

Sem pa opazil nekaj. Ko joinam server, se mi pokaže okno (launch battlefield3) od Origina, se mi pokaže status playing battlefield3 (na originu) u battlelogu pa še zmeraj joina server. Po nekaj sekundah se mi spremeni status v ONLINE (na originu) in bf3.exe se zaključi... v server pa še kar naprej joina...

Zgodovina sprememb…

Probej SP zagnat, da vidš če tisto dela, drugač se mogoče noče pogon zagnat, jst bi probal brisat/preimenovat fajle v documents/battlefield 3/settings

Ne, tudi SP ne dela (enako samo da ostane pri initializing). Našel sem tole http://www.mpgh.net/forum/174-battlefie... . Ampak tole je za Beto rešitev... Kaj pa spremenim tam... ?

Probej cel folder settings preimenovat v recimo 1settings, tok da ga maš na varnem, špil bo pa naredu nove, mogoče je problem v tem da je hotu BF kej grafiko prilagajat za driverje

hm... sm ga spremenil, špil ni naredil novega, potem sem settings še izrezal in prilimal na namizje, še zmeraj ni naredil nove (vendar je špil sedaj se zagnal, vendar je vrglo napako (prišlo je do napake pri pošiljanju))....

Svašta, men naredi nov folder takoj. Očitno je problem nekje drugje. Dej še za hec poglej da ni slučajno Battlefield 3 mapa read only. Evo, moj zadnji predlog, zdj pa morm it.

Ne... nedela. Bom cel špil zbrisal, šenkrat potegnil čez origin, pa naložu... nato pa sporočim.

Hvala drugač....

Zgodovina sprememb…

integral15 ::

Mene zanima ce je mozn nakum samo kljuca ??

Freaxx ::

da, imaš veliko strani ki ponujajo samo ključ. Vendar pazi da ne boš ruskega pomotoma dobil, ker tisto moraš še spremenit jezik, razen če to želiš.

lp

fireX88 ::

če me hoče kdo dodat: firex88

integral15 ::

nasu sm tole trgovino http://www.wotam.com/cd-key/battlefield... baje igre nabavlajo iz anglije

Zgodovina sprememb…

M-XXXX ::

Če bo kdo še mene dodal: M-XXXXX

integral15 je izjavil:

nasu sm tole trgovino http://www.wotam.com/cd-key/battlefield... baje igre nabavlajo iz anglije

Ja in majo ruske ključe boš spremenil jezik in je.Če kupiš Ruski ključ mal pobrskaj po netu,ker so še cenejši.
««
54 / 149
»»