Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

Janck7 ::

integral15 ::
Omg kok je to mogoce igro sm narocil na igabibi cena battlefield 3 je 42€ cena battlefield 3 limited edition je bila pa tud ista 42€ in sm narocu to limit edition in dobil na meil racun vse kot mora bit nato grem pa nazaj na nihovo stran da bom se neki pogledal o te igri je pa ni vec battlefield 3 limited edition ???!!! wtf

Bananovec ::
Saj si Limited Edition že naročil. Ne vem, kje je tu problem.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Ja sam problem je v tem, da je zginu iz nihove strani !! tako da nvm zdej al je bla kaka napaka, ker jast ko sem kliknu na igro je sploh ni hotl odpret ampak me je vrgl na vstopno stran kot da je nekaj narobe ampak spod je bil pa vozicek in sm direkt dal igro v nakupovalno kosatico in jo kupil, ko pridem se enkrat nazaj na nihovo stran igre ni blo vec ??

69charger ::
Limited Edition je bilo možno kupiti samo v prednaročilu ker vsebuje Back to Karkand.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Bor H ::
Če ti na računu piše limited boš dubu limited, drugač pač ne. Imajo pa ponavadi trgovine tak fajn link "pomoč uporabnikom" pa ga uporab.

Bor H ::
Mogoče si pa zadnjega dubu. Počaki do pondelka pa vpraš, če je na računu limited in napačno pošljejo jim pa vrn ane. A vas je tok strah trgovin?
"Sm naroču Batman Arkham Asylum pa tut na računu to piše, sam pol ga ni blo več na strani pa me skrbi da bom zdj dubu Lego Batmana"
"Sm naroču Batman Arkham Asylum pa tut na računu to piše, sam pol ga ni blo več na strani pa me skrbi da bom zdj dubu Lego Batmana"

Mogoče si pa zadnjega dubu. Počaki do pondelka pa vpraš, če je na računu limited in napačno pošljejo jim pa vrn ane. A vas je tok strah trgovin?
heheh ne nic me ni strah trgovin sam mal sprasujem ker dans ne delajo drugace bi jih ze vprasal.

Janck7 ::
RuskiSnajper je izjavil:
www.bitspawn.com/battlelaunch
To je za original MP, da ne rabiš v browserju al kaki crack al kaj?

Good Guy ::
RuskiSnajper je izjavil:
www.bitspawn.com/battlelaunch
To je za original MP, da ne rabiš v browserju al kaki crack al kaj?
neuporabno IMO
kaj pa stane zalaufat BF3 ikonco na namizju ki te vrže direkt na spletno sran kjer lahko brskaš za serverji

globoko grlo ::
aloha, sem se odločil in bom nabavil eno čip sound card, a ima kdo kakšne predloge?
A se moram izogibat realtekovim čipom, al so na stand alone karti ok?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

mr1two ::
Jooj, kolk je ta EA online zanič... me vrže dol od tam, mi vrže ven iz igre...
Sicer drugih problemov z ven metanjem nisem imel, ampak to je pa kr neki no. Ne maram spletnih servisov za igre!
Sicer drugih problemov z ven metanjem nisem imel, ampak to je pa kr neki no. Ne maram spletnih servisov za igre!

McGregorSL ::
globoko grlo je izjavil:
aloha, sem se odločil in bom nabavil eno čip sound card, a ima kdo kakšne predloge?
Malenkost boljše slušalke ponavadi tiste z USB priključkom že imajo vgrajeno zvočno kartico in je neodvisna od tiste na OS plati.

?realy?
A je mogoče, da se staram in ostajam za cajtom?
Grem googlat...
A je mogoče, da se staram in ostajam za cajtom?
Grem googlat...

Mislim jaz imam doma Realtek zvočno na plati in ko sem jo onemogočil v Biosu...sem še vedno imel zvok v slušalkah..seveda pa ne v zvočnikih, ki so priklopljeni na plato.

Jerry000 ::
kaj to je možno oziroma res? Prvič slišim to:D. Kakšne pa so to slušalke? Ker na mimovrstah nisem nič zasledil tega

TOP ::
globoko grlo je izjavil:
Pa dobro kaj ti gledaš v katero temo piseš,to je od BF3 igre ne pa od zvočnih kartic.

Buggy ::
a nimajo imajo vse USB slusalke svoj zvocni procesor...
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
tele bojo sigurno delale, lahko pa problem resis tudi tako da kupis recimo Logitech g110 tipkovnico cca 75€ (ki ima tudi svojo zvocno) in na njo prikljucis obstojece slusalke preko banance.
tele bojo sigurno delale, lahko pa problem resis tudi tako da kupis recimo Logitech g110 tipkovnico cca 75€ (ki ima tudi svojo zvocno) in na njo prikljucis obstojece slusalke preko banance.

Jaz imam te... samo mislim da ko sem jih kupil so bile cenejše...

Freaxx ::
McGregorSL je izjavil:
Jaz imam te... samo mislim da ko sem jih kupil so bile cenejše...
Imam tut jaz te, sm jih ubavo enkrat v big bangu in so čist uredi. Majo svojo zvočno notri
lp

Malce poglej zakaj se je zacel pogovor s slusalkami. Je povezava z BF3 bugi. :P
ja to je pa vse. Ne pa tuki nabijat ktere slušalke pa zakaj, za to ma slo-tech kaj kupiti stran z topici!
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

def0r ::
Oh groza... Nekako se mi zdi da prevec s trivialnimi stvarmi ukvarjas. Ajmo pogovor o BF3 potem...

DarwiN ::
Kateri gun vam je best? Ok, jasno, da ni enega najboljšega orožja za vse okuse in okoliščine, ampak tako po opažanjih sem dobil občutek, da bi F2000 znal bit zverina, ker ga marsikdo od tistih uspešnih uporablja...
Meni je zaenkrat G36C..
Heavy barrel ali suppressor?
Meni je zaenkrat G36C..
Heavy barrel ali suppressor?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

manniac ::
hevy barel mi bol ugaja kot supresor, drugace mi je najboljsa puska m27 iar (od ssuporta zacetna)

Roadkill ::
F2000 IRscope in suppressor.
Drugače pa 870MCS za malo bolj zaprte mape. Če ne bi bil hit detection tako slab bi jo uporabljal še precej več.
Drugače pa 870MCS za malo bolj zaprte mape. Če ne bi bil hit detection tako slab bi jo uporabljal še precej več.
Ü

69charger ::
Jaz špilam oldsql,kalašnik ali M4/M16 in podobne + red dot ali ACOG.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Berserker ::
TDM je v tej igri popolnoma amatersko narejen, 10 krat spawnan in takoj ubit ? Kakšne spawn točke so to Dice ? Da omenim še to, fukcija deploy sloh ne deluje na določenih strežnikih.

Berserker ::
TDM je v tej igri popolnoma amatersko narejen, 10 krat spawnan in takoj ubit ? Kakšne spawn točke so to Dice ? Da omenim še to, fukcija deploy sloh ne deluje na določenih strežnikih. Rad igram z scar-h eotech ter m249, pogrešam pa stery aug iz bc2.

123_meni ::
A se da dobit kakšne SLO serverje oz. ali je kot kakšna lista da saj veš da igraš s Slovencem oz. tko nekak.
Malo mi je dolgčas sam hodit po sobi in ne veš kdo igra s tabo.
Primer se usedem v helikopter kot strelec pa zletiva prec u drevo....
Ali pa se usedem kot strelec in mudel tok obvlada da sam gledam... jest strelam on pa leti ko profi... rakete še zadet ne morjo HEHE
Ali pa se usedem kot strelec in mudel tok obvlada da sam gledam... jest strelam on pa leti ko profi... rakete še zadet ne morjo HEHE

Tr0n ::

A se da dobit kakšne SLO serverje oz. ali je kot kakšna lista da saj veš da igraš s Slovencem oz. tko nekak.
hahahah tole s helikotperji je kr epic :D še sam kdaj zletim a čez 100 metrov že pikiram(zato pa tega ne prakticiram)
http://goo.gl/7ItKpU

BigWhale ::
Slovenski serverji.
Pa verjetno se kaksen,
Najboljsega si pozabil nasteti.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/se...
;>

DarwiN ::
Ampak tale IR bodo res morali nerfat, ker je nenormalen, sploh v mapah v naravi, kjer se soldierji zlijejo z naravo in je dokaj nepregledno igranje, tako se pa samo za 360 stopinj na hitro obrneš in takoj opaziš target, ki ga drugače ne bi opazil, nato pa samo rafal skozi vejevje, listje in ostalo..
You don't see faith healers working in hospitals

Netrunner ::
prosil bi malo za pomoč ... nisem nek poznavalec orožja .. zato nimam pojma kako izbrati primerno orožje ..
sploh kaj pomeni statistika orožka točno ?
Auto Fire => ???
Single Shot Fire => razumljivo
Burst Fire => ??? da sprazneš vse na enkrat ??
Rate Of Fire => hitrost med posameznimi izstrelki? / BOLT ACTION = single shoot?
Ammunition: ??? npr 200 [5.8x42mm DAP-87] kaj to pomeni da jih je 200 preden naprožimo .. tiste oznake pa mi niso jasne 5.8 42mm ?? kaj je to premer krogle al kaj ? .. In kaj je boljše ??
Range: razumljivo
Teži mi da ko odklenem novo orožje je večima razlika v municiji ki pa ne razumem katera je boljša
hvala...
btw .. če ve kdo za kak dober bf3 weapon guide naj mi prosim da link (pa ne kjer je samo seznam orožij ampak kak dejansko uporabni podatek)
sploh kaj pomeni statistika orožka točno ?
Auto Fire => ???
Single Shot Fire => razumljivo
Rate Of Fire => hitrost med posameznimi izstrelki? / BOLT ACTION = single shoot?
Ammunition: ??? npr 200 [5.8x42mm DAP-87] kaj to pomeni da jih je 200 preden naprožimo .. tiste oznake pa mi niso jasne 5.8 42mm ?? kaj je to premer krogle al kaj ? .. In kaj je boljše ??
Range: razumljivo
Teži mi da ko odklenem novo orožje je večima razlika v municiji ki pa ne razumem katera je boljša
hvala...
btw .. če ve kdo za kak dober bf3 weapon guide naj mi prosim da link (pa ne kjer je samo seznam orožij ampak kak dejansko uporabni podatek)
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

mr1two ::
Auto Fire => ???
full auto verjetno- pritisneš na sprožilec 1x in izprazneč cel okvir nabojev.
burst pomeni, da se ob pritisku na sprožilec tipično izstrelijo trije naboji- boljše zaradi natančnosti, ker recoil ne vpliva tako močno kot pri nadajlnih strelih. Sicer pa to prakticiraš tudi z auto fire, da pritiskaš na sprožilec in spuščaš( tatata ... tata. ...tatata -> sicer ne zadaneš nič na daleč)
rate of fire je ponavadi podan s podatkom o izstreljenih nabojih/minuto. Bolt action uporabljajo puške, pri katerih je potrebno med streli vedno "repetirati" - primer sta kar98, mosin nagant, springfield.. in praktično vse lovske puške na krogle
Nevem, če so šli tolko v detaile da bi vsako kroglo naredili "drugačno". Tisto tam piše, ker se pač taka municija uporablja. 5.8 pomeni premer krogle, 42 pa pomeni, koliko je dolg tulec. Skupna dolžina tulca + krogle ni podana. wiki ve več .
Velja pa v splošnem takole za municijo -> manjše krogle imajo večjo hitrost, večje krogle(premer) pa manjšo, imajo pa večjo silo, ko prispejo do tarče(načeloma). Manjše imajo tipično večji domet in obratno. Zato imaš recimo za pištole ponavadi kaliber od 7.62, najbolj pogost je 9mm ali 0.38 (ali 0.357 -> magnum), potem še kakšen 0.45 za večje pištole(desert eagle ipd). Za novejše jurišne puške se uporabljajo kalibri pod 7.62(kalashnikov uporablja te, so pravi "bajsi" od krogel za jurišnike) pa 5.56(nato standard, M16 in vse možne podizvedenke). Za support(lahke strojnice=LMG) se pa uporablja nek srednji kaliber, tam okrog 7.62, ampak si malo poglej po netu. So tudi večji(če je strojnica recimo kam namontirana= da ni LMG ampak MG). Municija za puške je ponavadi srednje velika krogla in precej velik tulec(da res izstreli kroglo kot se da močno). Imaš tudi ekstreme, ki uporabljajo municijo za strojnice- barret, par primerov...
Skratka kako pa to vpliva na igro? V glavnem močnejše puške povzročijo več škode na sovragu- pištolski streli so manj učinkoviti kot naprimer od kakšne jurišne puške, če pa zadaneš v glavo je vseeno. Tisti podatki tam so po mojem samo za informacijo.
LP

r3dkv1c4 ::
hahahah tole s helikotperji je kr epic :D še sam kdaj zletim a čez 100 metrov že pikiram(zato pa tega ne prakticiram)
te lahko nas clan vozi naokoli je prov fino:))

Netrunner ::
Skratka kako pa to vpliva na igro? V glavnem močnejše puške povzročijo več škode na sovragu- pištolski streli so manj učinkoviti kot naprimer od kakšne jurišne puške, če pa zadaneš v glavo je vseeno. Tisti podatki tam so po mojem samo za informacijo.
LP
Hvala za info.
Mi lahko kdo pove kaj izbrati (support):
do sedaj sem uporabljal "TYPE 88 LMG" in zdaj sem dobil M249 ... razlika je v rate of fire in municiji .. katera je v praksi boljša in zakaj?
pa druga dilema ki jo imam kaj uporabljat je pri reconu ..
"SVD" vs. "MK11 MOD 0" vs. "SV98"
"SVD" in "MK11 MOD 0" se mi zdi da sta prav isti k.. s tem da ena ima več municije kot druga .. sam performance se mi zdi da je enak
z SV98 se mi zdi da naredi še največ škode če zadeneš .. saj prej omenjenimi modeli se mi zdi da rabiš kar nekaj strelov za kill (pustimo stat headshoot) .. SV98 po mojih izkušnjah pokomča nasprotmnik a precej hitreje .. če zadeneš seveda..
spet moje vprašanje je ... katero izbrati in zakaj ?
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Gizm0 ::
Podatki in statistika vseh gunov:
https://docs.google.com/spreadsheet/lv?...
Ni velike razlike med posameznimi assault guni, ter posameznimi machine guni... tako da pač zbereš tistega, ki ti najbolj ustreza glede samega občutka.
SCAR-H bojo nerfali v patchu, ker se vidi, da je trenutno rahlo OP pri inžinirju.
https://docs.google.com/spreadsheet/lv?...
Ni velike razlike med posameznimi assault guni, ter posameznimi machine guni... tako da pač zbereš tistega, ki ti najbolj ustreza glede samega občutka.
SCAR-H bojo nerfali v patchu, ker se vidi, da je trenutno rahlo OP pri inžinirju.

evo, sem si nabavu logitech H530 in zadeva (BF3) špila BP :):):)