» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
44 / 149
»»

Gray_Warden ::

razočaran, igra je narejena za osebke ki niso sposobni niti tetrisa obrniti. Stalno se pojavljajo situacije kjer ti napiše PRITISNI SPACE, PRITISNI TO TIPKO, PRITISNI TISTO TIPKO...in uporabnik le tišči space in gleda kako njegov lik nekaj počne zaradi tega.

Igra ni vredna počenega groša.
Why so serious?

Good Guy ::

Gray_Warden je izjavil:

razočaran, igra je narejena za osebke ki niso sposobni niti tetrisa obrniti. Stalno se pojavljajo situacije kjer ti napiše PRITISNI SPACE, PRITISNI TO TIPKO, PRITISNI TISTO TIPKO...in uporabnik le tišči space in gleda kako njegov lik nekaj počne zaradi tega.

Igra ni vredna počenega groša.

tetrisa se ne da obrnit... rofl
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

hja..se da:) ko prideš do 32000 točk, se pri originalnem tetrisu resetira counter zaradi overflowa in se točkuje nekako od -32.000 naprej. Tisto je zame nekako konec..:)

pride do tega --> http://www.angelfire.com/la2/tetris/his...
Why so serious?

Zgodovina sprememb…

PARTyZAN ::

Gray_Warden: Ta franšiza se NIKOLI ni osredotočala na enoigralsko kampanijo. Ves fuss okoli te igre je zaradi odličnega večigralstva. Če sam nisi bil sposoben te informacije izkopati preden si igro nabavil si si pač sam kriv.

matija14 ::

Good Guy je izjavil:

ma še kdo težave da potem ko je runde konc dobi black screen.. takrat ko bi moglo mapo pa mode spisat?

Ja, se tudi meni dogaja. Potem pa počakam par sekund in mi crasha na desktop...:(

partizan..saj ti pravim da je gameplay naravnost smešen. Prideš nad orožje in moraš 5 sekund tiščati R, da on ugotovi da bi ti rad pobral orožje ki leži na tleh... retardirano.

Arma je iz stališča relativno "realnega" igranja daleč najboljša. Kar pa se tiče multiplayerja pa več ali manj prevladuje cod. battlefield je bil vedno slabši.
Why so serious?

Bananovec ::

In to reče nekdo, ki kupi MP igra samo zato, da se lahko znaša nad SP. lol...lol...lol Enako kot bi šimfal singleplayer od CSS.
Vsakemu svoje, morda sem pa res prevelik primitivc, da bi opazil superiornost cod serije.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

pred nakupom igre leto vedno najprej sprobam piratsko verzijo da vidim če je vredno nakupa. Battlefield pač ni vreden svojega denarja, zato sem ga izbrisal. Sem pa vesel da obstaja partis, da se takšnim potratam denarja lahko izognemo in ne kupimo mačka v žaklju.
Why so serious?

Zgodovina sprememb…

Dua'L ::

Gray_Warden je izjavil:

pred nakupom igre leto vedno najprej sprobam piratsko verzijo da vidim če je vredno nakupa. Battlefield pač ni vreden svojega denarja, zato sem ga izbrisal. Sem pa vesel da obstaja partis, da se takšnim potratam denarja lahko izognemo in ne kupimo mačka v žaklju.

Potem nikoli nisi igral mpja, da sam sp obrneš in veš da je igra slaba?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

To je popolnoma subjektivno. ArmA in CoD sta naslova, ki sploh nista primerljiva z BF franšizo ali celo med sabo. Eno je "wannabe" simulacija, drugo pa je arkadno brezglavo letanje po mapi kot kura brez glave.

BF je sicer tudi arkada, ampak na popolnoma drugačen način kot CoD. Jaz recimo NIKOLI nisem maral CoD gameplaya.

EDIT: Dear lord, škoda da zapravljam sapo. Če imaš piratsko igro si tako ali tako igral samo single player s katerim sploh ne dobiš občutka o igralnosti MPja. Drugič napiši to v prvi post, da te lahko mirno ignoriramo.

vedno je igralnost enaka pri mp in sp. Razlikuje se le to koliko je nasprotnik "pametnejši" ali "neumnejši". Kakšen pa je način igranja, kako se premika kamera, ali ima uporabnik neko "kontrolo" nad svojim likom pa se vidi že v sp.

Veliko boljši se mi zdi stil igranja v crysis 1...če se bojuješ brez da bi spreminjal nastavitve zaščitne obleke. Upoarbnik dobi veliko boljši občutek, več ima kontrole nad svojim likom.

moje mnenje pač....lep pozdrav
Why so serious?

Guzzy ::

Čaki mal, ti rabiš 5 s da pobereš orožje? Pri meni rabi samo od pol do ene sekunde.

nevem...toliko časa je trajalo da je zakapiral da držim R. Nisem se premikal medtem, grafika niti približno ne šteka...pač sem stal nad orožjem in držal R, kot je pisalo na zaslonu.

Da ne govorim o tem kako sem se smejal ko je sredi streljanja tipo avtomatsko začel reloadat orožje, čeprav ni bilo prazno in nisem pritisnil reload. Po tistem sem se samo še smejal in izbrisal vse skup.

ah..kje so dobri stari časi ko smo morali iskati health packe in ni bil poudarek le na motion bluru.....
Why so serious?

Ziga Dolhar ::

Gray_Warden je izjavil:

vedno je igralnost enaka pri mp in sp.

:8)
https://dolhar.si/

način, kako se lik obnaša in premika je POPOLNOMA identičen vedno.

Če meniš da se lik premika drugače v sp in mp, pokaži video. Če meniš da je način streljanja drugačen v sp in mp, pokaži video. Drugače pa ne trolaj.

Gameplay @ Wikipedia
Gameplay is the specific way in which players interact with a game.

Gameplay je torej identičen vedno. Malo si preberite kaj gameplay sploh je.
Why so serious?

Zgodovina sprememb…

Gray_Warden: Nimaš. Pojma. Resno. Zdaj lahko pa nehaš smetit po tej temi.

MAFIA ::

Sem igral Multiplayer in tiste manjse sobe ki so brez vozil so mi zelo usec tiste velike mape z vozili avioni se mi pa ne dopadejo, to je pac stvar okusa .

Kar se pa tice singleplayerja je pa cisti polom od poloma.
Npr v tisti misiji ko moras prerzati kabel in potem stecti na most in vzeti mitroljezi n branit most je cisti polom. Prvo se nimas kam skrit most ti razbijejo gres par metrov stran za beton ti pise da zapuscas misijo in se moras vrnit direkt brez kritja a nate strelja 100 vojakov. Mislim cist nobene svobode cim gres k enem zidu in se umaknes ti ze pise da zapuscat misijo in zacne odstevat od 5 .
Pa tiste fore pritisni space pritisni misko pa sej ni to James Bond igra . Grafika je lepsa dela mi use na high in ultra pa spet nevem ni kasn presezek .
Zal mi je da sem igro kupil ker je cisti podn od podna .
BF3 se lahko skrije pred Bad Company 2 .

Berserker ::

Očitno sem edini ko mu je SP všeč (sploh zadnja polovica). Všeč mi je oblikovana odaljena pokrajina, ker deluje dosti resnično. Očitno pa se pritožujejo le COD igralci, saj jim je cilj najdit čim več napak. Glede svobode ste lahko tiho, ker te cod dejansko drži na vrvici. Vsekakor ima pa prednost multiplayer, ki pa ga kritiki nebodo okusili zaradi pirata.

Tilen ::

Sedaj se pa umirite in dvignite nivo debate. Neargumentirana debata ne bo tolerirana.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

mr1two ::

Še vedno čakam, da pride package(pa ravno zdej bi lahko pršu ko so prazniki...). Glede SP- mal kratek mi je bil, ampak dober. Že dolgo časa se nisem vživel v vlogo, ki bi jo igral, tko da kar se tega tiče, so po mojem precej dobro izpeljali... Kot rečeno pa se nebi branil še kakšnega popoldneva za preigravanje SPja...
MP pa si mislim, da bo dober, kot rečeno pa morm še počakat na škatlo. Can't wait:)

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: Tilen ()

Tr0n ::

Pozabite na single player fantje. Ce bi radi dosedaj najbolj dodelan multiplayer FPS na trgu, potem pa le naval na BF3. :)

BALAST ::

BF3 je vreden vsakega centa!

Npr. poglej ta primer.

Boljšega proja na PS3 skoraj ne najdeš!
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Samo nevem zakaj ce ti igra ni usec si takoj Cod fan??????? Se pravi da tud ce ti Cod ni usec in Bf3 ne si useno Cod fan a tako to gre????(otrocje fore)
Jst sem samo povedal svoje mnenje da Multipleyer mi ni noben presezek single player pa sploh ne. Najbolj me moti ker ce gres 5 metrov stran da se skrijes nekam na varno ne tako kot ti igra narekuje in ti pise leaving misson area 5s 4s 3 s 2s 1s over.
Pa BF3 je tudi single player nemorete rect da je samo za multipleyer ker potem bi naredli igro samo za multiplayer al kako je s tem???Ker pravite da ni single player?? Zakaj so ga potem naredli zarad lepsega???

Kritiziral bom pa kolikor bom hotel ker sem igro kupil in imam vse pravice da kritiziram , pa ne zaradi katere koli druge igre. Pac sem jo igral in mi ni uredu skoda mi je denarja , to je stran od Batllefielda 3 in bom povedal svoje mnenje kolikokrat bom hotu.

MAFIA je izjavil:

Samo nevem zakaj ce ti igra ni usec si takoj Cod fan??????? Se pravi da tud ce ti Cod ni usec in Bf3 ne si useno Cod fan a tako to gre????(otrocje fore)
Jst sem samo povedal svoje mnenje da Multipleyer mi ni noben presezek single player pa sploh ne. Najbolj me moti ker ce gres 5 metrov stran da se skrijes nekam na varno ne tako kot ti igra narekuje in ti pise leaving misson area 5s 4s 3 s 2s 1s over.
Pa BF3 je tudi single player nemorete rect da je samo za multipleyer ker potem bi naredli igro samo za multiplayer al kako je s tem???Ker pravite da ni single player?? Zakaj so ga potem naredli zarad lepsega???

Kritiziral bom pa kolikor bom hotel ker sem igro kupil in imam vse pravice da kritiziram , pa ne zaradi katere koli druge igre. Pac sem jo igral in mi ni uredu skoda mi je denarja , to je stran od Batllefielda 3 in bom povedal svoje mnenje kolikokrat bom hotu.

V drugi temi, ki sem jo bral si dokazoval, kako bo cod mp boljši, pa niti nisi agrumentiral zakaj. Prosim povej nam za boljšo MP igro, ki ima vozila, boljše zvočne efekte, rušljivo okolico ter samosvojo oblikovanje oborožitve.

TOP ::

MAFIA je izjavil:

Tebe človek je res težko razumet,čisto vsak post komentiraš,pa dobro,če ti igra ni všeč,se tole napiše in basta,ne pa da se preganjaš in dokazuješ vsem,zakaj nimajo prav.Pač igra je na nivoju tistega kar se pričakuje,delno simulacja delno arkada.Če pa se ti dopadejo čiste arkade,potem je COD pravi naslov.

MAFIA je izjavil:

Ker neko nepisano pravilo pravi, da ne moreš MP-Only igre prodajati po polni ceni. Lep primer je Steam Store, kjer ti take igre padejo v oko že na prvi strani. Da jih nekaj naštejem: Team Fortress 2 , Red Orchestra 1 ter 2, Killing Floor, Left4Dead 1 ter 2, Counter Strike. pa na konzolah vsem znani Battlefield 1943, pa MMORPG Ritft, itd ....
Še igra MAG na PS3 se verjetno ni prodajala po polni ceni (65-70EUR)
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

Da smo si najasnem ne sovrazim Batllefilda ker ce bi ga nebi kupil original . Bad company 2 sem preigral single player in mi je bil zelo dober in igral sem multiplayer mi je bil tudi dober , zato sem se odlocil da kupim Bf3 vrjemi ce mi nebi bila serija ze prej usec nebi kupoval original. Sicer me je medal of honour zadnji zelo razocaral .
Kar se tice MP imam rajsi hitro igranje veliko sem preigral COd in solider of fortune ( pa ne mi zdj spet prosim Cod fan pa neke brezvezne )
V MP bf3 so mi usec tamale sobe kjer ni vozil , tam kjer so vozila in velike mape se mi zdi pa dolgocasno.(moje mislenje nic osebnega).
Igro pa sem kupil zaradi MP in SP in single player me je razocaral , in ne mi zdj govort da je ta igra samo zaradi MP , so naredli tudi SP in meni ni usec.
Kar se tice rusenja okolice in fizike mi je zelo usec to manjka dostim igram se strinjam.
Grafika je zelo lepa ni neki presezek ker Crysis 1 3 leta stara se vedno kraljuje ampak 5x lepsa kot pri COD-u tukaj ni dvoma.
;)

Ker sem jo kupil jo bom vseno igral kolikor jo bom a samo MP in to vecinoma samo male mape.
Mogoce se kdaj kje srecamo :)) pa kasno odigramo.
Pa brez zamere ce je kdo uzaljen to ni bil moj namen.

Lp:P

So kakšne OPAZNE razlike napram beti?
Regards, Apple

Meni pa vedno bolj najeda Connection timed out, na google skoraj doben ne pozna rešitve. Poskušam tole http://www.enterbf3.com/topic/3933-conn... , ne pomaga, updejtam driverje, karkoli, celo ponovno namestitev igre. Nič. Je mogoče kriv ruter. Škoda da se na računalniške probleme slabo spoznam.

BALAST ::

14GB proti 3GB bi rekel da je kar opazna razlika. Sam gameplay je pa enak in so le minimalna odstopanja.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

connel ::

Berserker je izjavil:

Meni pa vedno bolj najeda Connection timed out, na google skoraj doben ne pozna rešitve. Poskušam tole http://www.enterbf3.com/topic/3933-conn... , ne pomaga, updejtam driverje, karkoli, celo ponovno namestitev igre. Nič. Je mogoče kriv ruter. Škoda da se na računalniške probleme slabo spoznam.

Eh, prepozno pogledal link, sem hotel isto napisat, k meni to pomaga.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: connel ()

connel je izjavil:

Berserker je izjavil:

Eh, prepozno pogledal link, sem hotel isto napisat, k meni to pomaga.

No ja, jaz sem nekaj spregledal pri navodilih, zato še bom enkrat probal. Bom pa stavil na updejt. Še je upanje. :)

FeniksX ::

Average Battlefield player:

Average Call of Duty player:

miteq ::

Tr0n je izjavil:

Pozabite na single player fantje. Ce bi radi dosedaj najbolj dodelan multiplayer FPS na trgu, potem pa le naval na BF3. :)

Čakaj, čakaj, nisi bil ti nekoliko skeptičen do BF3 na začetku? ;)

Tr0n ::

Sem bil skepticen, dokler niso odklenli Caspian Border med beto. ;)

Koncno odkleno IR Flares na jetu. Se malo, pa dobim heat seeker rakete, kar bo pripomoglo k vecji uporabnosti jeta. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

Evo prejle zrihtal zadevo z zzgornjim linkom in zdaj dela kot urca. Treba pohvalit fante iz edinega slo strežnika.

Aha, torej si nekaj pozabil :D Ker meni je samo to pomagalo. Sicer pojma nimam zakaj moramo to nekateri dati na disable, pa dobro, samo da dela.

Gizm0 ::

Tr0n je izjavil:

Koncno odkleno IR Flares na jetu. Se malo, pa dobim heat seeker rakete, kar bo pripomoglo k vecji uporabnosti jeta. :)

Ma te air to air rakete so dokaj useless, ker ima vsak skoraj IR flares, pa tudi če ga zadaneš, še ni disabled. So pa bolj uporabne proti helikopterjem, ampak tudi tam ima zdaj že večina flares.
Proti jetom jaz raje uporabljam kombinacijo radar + gun. V tistem času, ko bi ga lockal z raketo, ga lahko že sestreliš :)
Malce mi še manjka, da odklenem air to ground missiles, ampak so jih tudi menda precej nerfali.

Gizm0 je izjavil:

Tr0n je izjavil:

Ma te air to air rakete so dokaj useless, ker ima vsak skoraj IR flares, pa tudi če ga zadaneš, še ni disabled. So pa bolj uporabne proti helikopterjem, ampak tudi tam ima zdaj že večina flares.
Proti jetom jaz raje uporabljam kombinacijo radar + gun. V tistem času, ko bi ga lockal z raketo, ga lahko že sestreliš :)
Malce mi še manjka, da odklenem air to ground missiles, ampak so jih tudi menda precej nerfali.

Torej obstajajo Maverick AG rakete, ter kakšne Mk82 ?

Proti jetom je najbolj učinkovita Tunguska ter LAV AA, kljub temu da folk manervrira ter uporablja flares, bo vsak začetnik, kot jaz hitro pospravil nebo, ter naivno pehoto, saj so oboji pod vplivom BFBC2, kjer protiletalske obrambe ni bilo, ali pa je bila glavna tarča sniperjev.

Sicer me zanima kako uporabit dimno zaveso za oklepnikah, ter razne odklenjive nadgradnje.

Zdjle sem igral Bf3 2 ure skupej .
In moram rect ,da mi je ze malo bolj prirastel k srcu .Samo zanima me kako ves v katerih sobah so vozila v katerih niso.?? Ker v tistih k so vozila mi ni usec. Team deadmach kjer je brez vozil mi je pa ratal hudo moram prznat da sem se malo motil.(samo da ni tankov pa takega sranja)

lp

Pri opisu serverja ti piše a so vozila al ne.

krOOokO ::

Kje v celju, se jo da dobiti najceneje?

P a lahko vsak naredi server??
A igrate kej skupej al ste pomesani med cel folk iz evrope.

def0r ::

MAFIA je izjavil:

Zdjle sem igral Bf3 2 ure skupej .
In moram rect ,da mi je ze malo bolj prirastel k srcu .Samo zanima me kako ves v katerih sobah so vozila v katerih niso.?? Ker v tistih k so vozila mi ni usec. Team deadmach kjer je brez vozil mi je pa ratal hudo moram prznat da sem se malo motil.(samo da ni tankov pa takega sranja)

lp

Je nimam, samo ponavadi vsaj v BC2 so bile conquest mape vecinoma tiste z vozili. Ce to kaj pomaga:D Mogoce lahko to potrdi.

denilson ::

a lahko kdo prosim napiše slovenske servrje pa z imeni ne pa z ip-ji ker nevem kako po ip jih iskat v battellog-u....

pa mogoče tudi če uporabljajo kak program (kateri)? za team speak..????????

Gizm0 ::

Berserker je izjavil:

Torej obstajajo Maverick AG rakete, ter kakšne Mk82 ?

Proti jetom je najbolj učinkovita Tunguska ter LAV AA, kljub temu da folk manervrira ter uporablja flares, bo vsak začetnik, kot jaz hitro pospravil nebo, ter naivno pehoto, saj so oboji pod vplivom BFBC2, kjer protiletalske obrambe ni bilo, ali pa je bila glavna tarča sniperjev.

Sicer me zanima kako uporabit dimno zaveso za oklepnikah, ter razne odklenjive nadgradnje.

Imaš dvoje vrste air to ground raket ja, guided in unguided (rocket pods). Pri guided ti lahko tudi recon spota tarčo in pač samo ustreliš na slepo. Ampak veliko sreče najdit enega uporabnega recona, ki ne leži tam na enem hribu in poskuša samo snajpati lol.

Protiletalska obramba je zelo močna ja in ti praktično onemogoča letenje, če jo noben ne uniči. Na conquest mapah so posledično jeti skoraj neuporabni, ampak na rush mapah, kjer pa ni mobilne protiletalske obrambe, je pa zgodba precej drugačna. A-10 in SU25 sta super proti tankom že samo s kanonom in rocket pods. Helikopterji so tudi hitro v težavah. Pa seveda spotanje je zelo zelo koristno, ko preletavaš mapo.

Sssaga ::

Uff, zame je pa zakon špil, glede na SP. Resda kratek, ampak itak za MP narejen. Sama zgodba je odlična, gameplay pravtako, zvok pa kot v BC2 TRGA GATE! Grafika na ravni Crysis 2, torej superiorna.

Dobr, glede tistih scen, ko se sam fajta ,sem se res posmejal :D

Povzetek: Definitivno igranja vreden špil za vsakega navdušenca FPS iger. Must Play!

Bor H ::

"Grafika na ravni Crysis 2, torej superiorna."

ROFL :))

SPja še nisem zagnal, ko berem komentarje ga nekak ne upam...

Guzzy ::

Raven grafike v BF 3 je kar višja od Crysis 2 z direct x 11 in nevem kakšnimi patchi :))

A je mogoce kasna Slovenska soba??
Ali pa se da naredit svojo sobo server???
««
44 / 149
»»