Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

b0k0 ::
globoko grlo je izjavil:
Folk, a je kdo že kupoval na cdkeyshere.com?
Kolk časa traja, da pošljejo key?
tnx
Ne, sem pa naročil prek CD KEYS MARKET in ključa niso poslali prek e-pošte, ampak sem ga po naključju odkril, ko sem brskal po svojem računu na njihovi spletni strani.
O tem me seveda niso obvestili :)
Mogoče ti kaj pomaga. Če ne, jim pa pač piši. Vem pa, da nekateri prodajalci pričnejo pošiljati šele na dan uradnega izida.
Kje v svojem računu si pa našel ključ? Sem isto naročil prek njih...

HupChup ::
Pojdi pod Home >> Account >> Order History >> Order Information
Kljuc je naveden spodaj. In pod stanje narocila imam Complete.
Kljuc je naveden spodaj. In pod stanje narocila imam Complete.

b0k0 ::

Mnja, jaz sem narocil 24. in ko 26. se ni bilo, sem jim zatezil prek mejla. Dobil cez 5 min :)

T-h-o-r ::
Ma ***** to. Če ves popoldan berem forume in iščem rešitev, pa nič ne dela.
Mam sicer rusko različico, ki bi s popravki v registru in angleškim jezikovnim paketom naj delovala, a meni ne pomaga.
Slišim samo zvok, slike ni. Mam najnovejše gonilnike in vse.
Igra mi bo prišla prek, še preden bom sploh začel igrat :(
kaj naj ti rečem
you can put your russian key up your ass
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?

alpha1 ::
_Enterprise_ je izjavil:
kaj maš to za en wallpaper
To je Far Cry 3
http://www.wallpaperez.org/games/zoom/F...

globoko grlo ::
sam kaj ma ruski key veze s samim špilom?
sej špil je en, ane, key je samo za potrdit avtentičnost. Al se motim?
drgač pa dobil key iz cdkeyshere, probam ju3
aja, a je vseen iz katerega vira inštaliram špil?
sej špil je en, ane, key je samo za potrdit avtentičnost. Al se motim?
drgač pa dobil key iz cdkeyshere, probam ju3
aja, a je vseen iz katerega vira inštaliram špil?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Buggy ::
meni jo danes se instalirat ne uspe...vedno se ustavi na origin activaciji...se pred samo instalacijo?!
PAGE LOAD ERROR
Game activation appears to be unavailable at the moment. Please try again later. If the issue persists, please contact Origin Help.
PAGE LOAD ERROR
Game activation appears to be unavailable at the moment. Please try again later. If the issue persists, please contact Origin Help.

globoko grlo ::
sej je vedno tko, pač naval
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Ma ***** to. Če ves popoldan berem forume in iščem rešitev, pa nič ne dela.
Mam sicer rusko različico, ki bi s popravki v registru in angleškim jezikovnim paketom naj delovala, a meni ne pomaga.
Slišim samo zvok, slike ni. Mam najnovejše gonilnike in vse.
Igra mi bo prišla prek, še preden bom sploh začel igrat :(
kaj naj ti rečem
you can put your russian key up your ass
Ja kaj naj ti rečem ... Hvala za podporo?

Tr0n ::
Ruski key dela brez problema. Potrjeno iz prve roke. :)
svaljek: Si dodal tudi GDFBinary_en_US.dll in popravil v registru?
svaljek: Si dodal tudi GDFBinary_en_US.dll in popravil v registru?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

ShinseiYama ::
Manjše obvestilo!
Zdaj ko so serverji kolikor toliko solidno stabilni in nam je uspelo urediti , da server deluje z 40 sloti tudi na rushu :).
Prav tako po 2 dneh opazovanja serverjev lahko rečem da delujejo solidno, razen občasnega laga in crashanja clientov, to se je seveda pričakovali, kaj hočemo EA nesposobna urediti ...
Prav tako smo se odločili kako bomo uredili Server ter mape v rotaciji.
Sledeče:
Zjutraj se vklopi MIXED mode 2 rundi conquest in 2 rundi rusha ,ki bo trajal vse do 8ih zvečer nakar se vklopi RUSH mode za preostali večer ,razen če bo povpraševanje po conquest.
Za zdaj smo opazili da server postane prazen nekje po 8 uri če je v mixed načinu, če je pa v rush pa ljudje še igrajo.
Če imate katere predloge glede serverjev ali nastavitev nam sporočite :).
Prav tako vabljeni v naš Platoon: ExtremeNastyTossers če nimate svojega ter dodajte me: DrYamalok
----------------------------------------------------------------------------------------
Server Info: (čeprav kaže da je 32 slotni laufamo 40)
Link
----------------------------------------------------------------------------------------
Link
Za Test server geslo je: slovenija
PS.
Počekirajte tudi 515Team server: link
Zdaj ko so serverji kolikor toliko solidno stabilni in nam je uspelo urediti , da server deluje z 40 sloti tudi na rushu :).
Prav tako po 2 dneh opazovanja serverjev lahko rečem da delujejo solidno, razen občasnega laga in crashanja clientov, to se je seveda pričakovali, kaj hočemo EA nesposobna urediti ...
Prav tako smo se odločili kako bomo uredili Server ter mape v rotaciji.
Sledeče:
Zjutraj se vklopi MIXED mode 2 rundi conquest in 2 rundi rusha ,ki bo trajal vse do 8ih zvečer nakar se vklopi RUSH mode za preostali večer ,razen če bo povpraševanje po conquest.
Za zdaj smo opazili da server postane prazen nekje po 8 uri če je v mixed načinu, če je pa v rush pa ljudje še igrajo.
Če imate katere predloge glede serverjev ali nastavitev nam sporočite :).
Prav tako vabljeni v naš Platoon: ExtremeNastyTossers če nimate svojega ter dodajte me: DrYamalok
Server Info: (čeprav kaže da je 32 slotni laufamo 40)
Link
Link
Za Test server geslo je: slovenija
PS.
Počekirajte tudi 515Team server: link

Tr0n ::

Sriple Tix ::
Hmmm, kot Battlefield privrzenec, ki si lasti vse spile z dodatki od `42 do BF3 (OK, manjka mi 2142), bi napisal vrstico ali dve (tri).
- spil mi na racunalu, kjer BF:BC2 tece v 1900x1200 na polno, steka na min. nastavitvah ter resoluciji okrog 1400x900 skoraj do neigralnosti (zadnji gonilniki, ATI profile za CrossFire).
- od trenutka, ko kliknes ikono Battlefield in pocakas, da se zazene Origin, se postavi stran Battlelog, preden se nalozi želeni server ter koncno vstopis v igro... te mine volja do igranja.
- z vsakega drugega serverja si "Kicked by Admin", ker... pojma nimam, sem pa prebral, da sem eden izmed 99% /sarcasm off/, zato smo z otroci vceraj spilali na PB free serverjih (PB nadgrajen na zadnjo verzijo).
Upam, da so to zgolj poporodne tezave, ki jih odpravijo s kaksnim patchem ali stirimi.
- spil mi na racunalu, kjer BF:BC2 tece v 1900x1200 na polno, steka na min. nastavitvah ter resoluciji okrog 1400x900 skoraj do neigralnosti (zadnji gonilniki, ATI profile za CrossFire).
- od trenutka, ko kliknes ikono Battlefield in pocakas, da se zazene Origin, se postavi stran Battlelog, preden se nalozi želeni server ter koncno vstopis v igro... te mine volja do igranja.
- z vsakega drugega serverja si "Kicked by Admin", ker... pojma nimam, sem pa prebral, da sem eden izmed 99% /sarcasm off/, zato smo z otroci vceraj spilali na PB free serverjih (PB nadgrajen na zadnjo verzijo).
Upam, da so to zgolj poporodne tezave, ki jih odpravijo s kaksnim patchem ali stirimi.

TRIROG ::
Sriple Tix je izjavil:
Hmmm, kot Battlefield privrzenec, ki si lasti vse spile z dodatki od `42 do BF3 (OK, manjka mi 2142), bi napisal vrstico ali dve (tri).
Bojda se enostavno reši tako, da se update-a Punkbuster. Me je na to opozorilo, ko sem se prijavil danes zjutraj.

Sriple Tix ::
Ce niso cesa spreminjali v zadnjih desetih urah, imam PB zadnje verzije. Bom pa preveril, tnx.

Meni KONČNO dela.
Sem pa precej presenečen nad delovanjem. Nastavitve na high, AA in vse, 1920x1200, in to kljub temu, da je CPE samo dvojedrnik E6750, OC na 3.2 Ghz. Grafična pa 6870.
Sem pa precej presenečen nad delovanjem. Nastavitve na high, AA in vse, 1920x1200, in to kljub temu, da je CPE samo dvojedrnik E6750, OC na 3.2 Ghz. Grafična pa 6870.

Dua'L ::
Samo razlike med high in ultra se sploh ne opazi pa tistega stolpa v caspian border se ne da podret

GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

chucki ::
Koliko imate? : Longest Headshot 355 m z SVD
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Guzzy ::
Jaz jih pa opazim kar veliko... bom še malo počakal da popravijo to z grafičnimi karticami ker mi je ravno prej crashalo ..

BALAST ::
Verjetno je bilo 50% ruskih ključev, ki se prodajajo po 15-20€.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Bolf3nk ::
to tudi meni naredi.. včeraj večer sem uspel prvič preigrat celo rundo... pol v drugi pa 10 min pol pa bbbzzzz

selanc ::
Torej pri battlefieldu sploh ni mogoče špilat split screen z offline? Za PS3 mislim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: selanc ()

Berserker ::
Za kaj za vraga bi takšno igro hotel igrat split screen? Ne ni mogoče, ker ni smisla.
Seveda ima smisel. Pri starem prijatelju sem komot z njim igral MW2 coop ter COD WaW. Pa tudi že prej smo igrali na xbox360 na coop razne igre, ker na začetku si nismo kar tako uspeli vsi privoščit konzole. Fajn se obnese na kakšnih zabavah zraven fife tudi kakšna streljačina, četudi je to BF3.

Good Guy ::
Za kaj za vraga bi takšno igro hotel igrat split screen? Ne ni mogoče, ker ni smisla.
Seveda ima smisel. Pri starem prijatelju sem komot z njim igral MW2 coop ter COD WaW. Pa tudi že prej smo igrali na xbox360 na coop razne igre, ker na začetku si nismo kar tako uspeli vsi privoščit konzole. Fajn se obnese na kakšnih zabavah zraven fife tudi kakšna streljačina, četudi je to BF3.
igrat bf3 na split screenu bi biu pa res fail.
1 na 1 na tako veliki mapi, haha
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^

chucki ::
Kaj, če bi kdo naredil platoon z imenom slo-tech, kot pa da se dodajamo...
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD

def0r ::

Na kok mate nastavljeno Antialasing deferred in antialasing post?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

jaz imam deffered off pa post na medium če mam na high je kr velik fps manj.Drugače pa mam med 40-60 fps (ultra-1920x1080)
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

prijatelj mrzlicno za petkov session isce LE key..ima kdo kaksno varianto, ker kot vidim je povsod ze poslo?

Berserker ::
Kot je že rečeno je SP v BF3 "za vzorec". Beden je, zato tudi ni coopa.
Ja ampak zagotovo je določenemu folku všeč, če že ne tebi. Meni je kar všeč, pa sem videl že dosti slabšega sranja, stvar izbire, a ne.
Skratka odigral prvi match in sem kar navdušen. Zvok in grafika vrhunska.

Gizm0 ::
Sriple Tix je izjavil:
Meni je pomagalo, da sem preprosto zbrisal tisti CAP3 profil za crossfire. Ker drugače je začela zadeva štekati po nekaj časa. ATI še vedno žal ni porihtal driverjev kar se tiče crossfire-ja povsem. Da ne omenjam koliko težav je s tri-fire lol, ampak zadeva trenutno deluje ok na eni 5970 na 2560*1600 resoluciji.

DrSergioDJ ::
2 vprasanji;
a)
dobil od igebibe zadevo, kje da fak je serijska za registracijo?
b)
notri so slovenska navodila in vse in je en del, kjer pise da je serijska, ki je za uporabo za dostop do back to karkand, ko bo izsla. pod tem je okence, kjer naj bi bila sifra. okence je prazno - wtf?
a)
dobil od igebibe zadevo, kje da fak je serijska za registracijo?
b)
notri so slovenska navodila in vse in je en del, kjer pise da je serijska, ki je za uporabo za dostop do back to karkand, ko bo izsla. pod tem je okence, kjer naj bi bila sifra. okence je prazno - wtf?
...