Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

Bolf3nk ::
Clubraider je izjavil:
Seveda....SP pri taki igri je zelo pomemben, ker dejansko vidiš zakaj pravzaprav gre v sami igri.
MP, pa je potem hecanje....
.... SP je pomemben pri kakšnih RPG igrah. Battlefield je bil je in bo MP igra. Poglej si bf 1942, bf vietnam, bf 2 in 2142. Dobenega SP sploh. Pri Bad Company so začeli s tem.
Bilo je zanimo poslušat pirateke, ko so govorili, kako je zanič SP pri BF 2

McGregorSL ::
Če je kje problem je v igri, ki ni dokončana ali pa v driverjih ker se dev. in proizvajalci graf. čipov niso dobro zmenili in potem je potrebno počakat na patch, nove driverje, crossfire profile ipd... s tem da najnovejši driverji še z daleč niso najboljši!
Ta, da pa PB blokira nelegalne windowse je pa tut bosa :D Veš kaka truma bi vrnila špil, če jim ne bi delal in bi zahteval denar nazaj! :D
Ta, da pa PB blokira nelegalne windowse je pa tut bosa :D Veš kaka truma bi vrnila špil, če jim ne bi delal in bi zahteval denar nazaj! :D

PARTyZAN ::
No, pri meni in ogromno ostalih je (za dotični naslov) ravno obratno. Battlefield sploh ni imel SPja pred BC, za tem ko so ga začeli dodajat sem ga jemal z ogromno mero rezerve. Za par ur single gameplaya mi je vseeno, za par sto ur gameplaya, ki ga narediš v multiplayerju pa ne.

HupChup ::
globoko grlo je izjavil:
Folk, a je kdo že kupoval na cdkeyshere.com?
Kolk časa traja, da pošljejo key?
tnx
Ne, sem pa naročil prek CD KEYS MARKET in ključa niso poslali prek e-pošte, ampak sem ga po naključju odkril, ko sem brskal po svojem računu na njihovi spletni strani.
O tem me seveda niso obvestili :)
Mogoče ti kaj pomaga. Če ne, jim pa pač piši. Vem pa, da nekateri prodajalci pričnejo pošiljati šele na dan uradnega izida.

McGregorSL ::
Aja btw. gameshop.si je tudi danes poslal BF3... tako da upam, da bo vse delalo za praznike :D

Truga ::

Clubraider ::
Zakaj pa so se potem sploh odločili za SP.
Verjetno že z razlogom ali...??
Call of Duty serija in njihova uspešnost jim je v nosu.
No saj vseeno...vsak potegne najboljše iz igre in to je to.
Verjetno že z razlogom ali...??
Call of Duty serija in njihova uspešnost jim je v nosu.
No saj vseeno...vsak potegne najboljše iz igre in to je to.

Tr0n ::
McGregorSL je izjavil:
Ne izkljucno nelegalne Windowse, le tiste, ki imajo odstranjem auth servis. :) Jih pa ne blokira, ampak pride do hard freeza.
Clubraider je izjavil:
Pac se eden bullet point na zadnji strani skatle, da se proda vec kopij za folk, ki nima interneta. Kaj pa drugega. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

Clubraider ::
McGregorSL je izjavil:
Ne izkljucno nelegalne Windowse, le tiste, ki imajo odstranjem auth servis. :) Jih pa ne blokira, ampak pride do hard freeza.
Clubraider je izjavil:
Pac se eden bullet point na zadnji strani skatle, da se proda vec kopij za folk, ki nima interneta. Kaj pa drugega. :)
No na to sem ciljal... :P

mr1two ::
Pa sp čisto pošteno dela na ultra nastavitvah(ne, na ultra ne bo šlo na mp, sp se pa da)- 30fpsjev (5850 in pa 9850 phenom).
Je pa tisti štart v letalu dol z letalonosilke NOR! Slušalke na glavi in ultra settings...kot da bi bil noter v letalu(še zvok doda piko na i), skor me je s stola zabrisal
Je pa tisti štart v letalu dol z letalonosilke NOR! Slušalke na glavi in ultra settings...kot da bi bil noter v letalu(še zvok doda piko na i), skor me je s stola zabrisal

T-h-o-r ::
McGregorSL je izjavil:
Clubraider je izjavil:
no pol pač samo vklapljaš in izklapljaš
še bolj simpl :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

def0r ::

Freaxx ::
Jest sm iz okolice kamnika, pa ni ne duha ne sluha o igri. No sej ni panike samo pač...igabiba ma velik dela

Bananovec ::
Tisti, ki imate GTX 560 Ti (Gigabytovo) jo dajte v garancijo. Grafična sicer dela normalno, če zvišaš voltažo ali pa znižaš core clock, ampak s tem hkrati vržeš stran tudi denar.
Mislim, da bi bila možna menjava za drugo, glede na to, da ne dela tako kot je oglaševana.
V našem primeru ni napaka Nvidie, ampak je pri nekaterih starih primerkih Gigabyte zeznil (OC, SOC)
Mislim, da bi bila možna menjava za drugo, glede na to, da ne dela tako kot je oglaševana.
Gigabyte 560TI ne dela na 285.62, niti na prejšnji 285.34 verziji. Pri Operation Swordbraker se crasha ko greš ven iz APC.
hm....nevem zakaj se nekateri pritožujejo nad ati-jevimi drajverji da so slabo spisani...
V našem primeru ni napaka Nvidie, ampak je pri nekaterih starih primerkih Gigabyte zeznil (OC, SOC)
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()

friza vsem, ne sam 560

Tako je. Freeza tudi onim s 570 in 580. Tudi 400 serija in Ati radeon kartice
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()

macgajver ::
Bad Company 2 je bil v sp v vsem razen grafiki in zvoku boljši od bf3. Ne rečem da je igra slaba ampak za igro ki se ponaša z ogromnimi mp kartami bi pričakoval v singleplayerju malo več svobode.
Kot sem omenil v bc2 so že šli v to smer in moje pričakovanje za bf3 je bilo da bodo destrukcijo in ogromne mape ki so enginu pisane na kožo bolje izkoristili povdarjam za sp. Pa vem da je špil mišljen predvsem za mp ampak vseeno če hočejo konkurirat codu in vdelujejo nek sp potem ga lahko mal pokometiramo.
6970Stock frekvence driverji 11.10 IN 2500K 4.4GHZ 4gb ram windows 7 64bit ni friznilo niti enkrat mogoče par majhnih bugou sem zapazil. Sem pa na afterburnerju gledal porabo gpu load je ves čas 99% in mogoče ni neumno imet custom profil za ventilator pri grafični ker tovarniško se grafične sploh high end kaj hitro povzpnejo na 90stopinj sicer naj to nebi bila težava ampak prou preveč zravo pa to ni po dolgotrajnih obremenitvah na taki temperaturi lahko tudi kaj frizne ali se pojavijo artefakti.
Še primerček enega simpl custom fan profila za grafo če bi kdo rad preizkusil pa misli da je preveč zakompliciran.
Kot sem omenil v bc2 so že šli v to smer in moje pričakovanje za bf3 je bilo da bodo destrukcijo in ogromne mape ki so enginu pisane na kožo bolje izkoristili povdarjam za sp. Pa vem da je špil mišljen predvsem za mp ampak vseeno če hočejo konkurirat codu in vdelujejo nek sp potem ga lahko mal pokometiramo.
6970Stock frekvence driverji 11.10 IN 2500K 4.4GHZ 4gb ram windows 7 64bit ni friznilo niti enkrat mogoče par majhnih bugou sem zapazil. Sem pa na afterburnerju gledal porabo gpu load je ves čas 99% in mogoče ni neumno imet custom profil za ventilator pri grafični ker tovarniško se grafične sploh high end kaj hitro povzpnejo na 90stopinj sicer naj to nebi bila težava ampak prou preveč zravo pa to ni po dolgotrajnih obremenitvah na taki temperaturi lahko tudi kaj frizne ali se pojavijo artefakti.
Še primerček enega simpl custom fan profila za grafo če bi kdo rad preizkusil pa misli da je preveč zakompliciran.
tenstan krompir je pa zakon
Zgodovina sprememb…
- spremenil: macgajver ()

Meni pa naloži igro, se poveže na strežnik, potem pa kliknem Go to game in imam samo črn zaslon, včasih še zvok zraven.
Še kdo?
In ali to pomeni, da bo pač treba počakat na njihove popravke?
Še kdo?
In ali to pomeni, da bo pač treba počakat na njihove popravke?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HupChup ()

mr1two ::
Meni ni šla grafa nič višje kot pri BFBC2- ustavi se pri 70°C(5850). Sem pa doživel en crash(mogoče zarad tega, ker je s pašnika), pa dva ognja sta bila zanimivih barv(modro, vijoličasta namesto rumerno-rdeča).
Drugega zaenkrat nimam kaj poročat, drug teden(če pride pošta) pa lahko povem kaj več(MP).
Drugega zaenkrat nimam kaj poročat, drug teden(če pride pošta) pa lahko povem kaj več(MP).

Spock83 ::
Kurc pravakar sem sestavil comp za strica, ki bo špilal BF3. Notri je GTX560 overclocked. :/

Tr0n ::

Tisti primer z GTX 560 Ti je zelo redek.
Regards, Apple
Regards, Apple

Seveda niso grafične...
Pol bi druge igre tudi jebale... Crysis 2, Bad company 2...
Čudno je to, ker je BETA delovala BP!
Zanimivo je, da so eni šli flashat bios in jim sedaj deluje
http://forums.nvidia.com/index.php?show...
samo ne mislim zaradi ene igre grafične zjebat
Pol bi druge igre tudi jebale... Crysis 2, Bad company 2...
Čudno je to, ker je BETA delovala BP!
Zanimivo je, da so eni šli flashat bios in jim sedaj deluje
http://forums.nvidia.com/index.php?show...
samo ne mislim zaradi ene igre grafične zjebat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()

igram že več kot uro sicer SP, nobenga friza
enim že po par minutah vrže tudi sp
enim že po par minutah vrže tudi sp

pomojem je samo problem, ker si folk preveč dvigne grafične nastavitve, špil pa jim pusti :D

69charger ::
Men je na moji konfiguraciji nabil grafiko na ultra,res da je malce zaštekalo v večjih bojih samo da bi mi pa krešnilo pa še ni bilo. Pa uporabljam še stare driverje 280.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

mayne ::
Problem je predvsem z karticami ki so tovarniško overclockane (560Ti OC, SOC itd.). Treba je povečat voltažo in/ali zmanjšat frekvence od core/shaderjev.
Jaz sem iz 900/1800 zmanjšal na 865/1730 in od takrat nobenga crasha več. Zj pa sam še tale proklet Punkbuster nekot treba zrihtat da me ne bo DCjalo iz vsakega serverja pa bo.
Jaz sem iz 900/1800 zmanjšal na 865/1730 in od takrat nobenga crasha več. Zj pa sam še tale proklet Punkbuster nekot treba zrihtat da me ne bo DCjalo iz vsakega serverja pa bo.

Problem je predvsem z karticami ki so tovarniško overclockane (560Ti OC, SOC itd.). Treba je povečat voltažo in/ali zmanjšat frekvence od core/shaderjev.
To je to. Nabil voltažo na polno, Core Closk 1000, Shader clock: 2000, Memory Clock 1900 + flašal sem BIOS, kar priporočam vsem, ki doživljate artifakte ipb.
Vem, da je malo overkill, vendar bom zdaj počasi spuščal mejo.
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()

Blazz ::
Vprašanje: Tisti, k ste kupil CDkey prek nekih čudnih strani, a je to sploh legit? Mislim, kakšne so lahko negativne posledice? Ban ? Neka slovenska stran wotam ima isto keye, tisto tudi ni legit?...

Good Guy ::
tut men se sesuva špil, pa mam ati kartico.
mogoče kdo ve kako bi na originu vidu ping serverjev? Tam kjer naj bi se zadeva izpisala je samo prazen prostor.
mogoče kdo ve kako bi na originu vidu ping serverjev? Tam kjer naj bi se zadeva izpisala je samo prazen prostor.
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Good Guy ()

6151 ::
Evo en 10 minutni benchmark Gtx 570 (ultra settings), 1920X1200 fps: min: 15,2 max 201 avg 47 fps
Povsem igralno,brez zatikanja.
Povsem igralno,brez zatikanja.
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB

Patch incoming
Patch level R5 has been scheduled to be pushed onto all servers starting at 11:00 am EST
Changelogs
- Crashfixes
- Player slot issues
- Latest PunkBuster DLLs included (in case the server doesn't auto-update)
- Security updates
- Fixed some problems with client server handshake, which would make players get kicked from the server halfway through loading
The big change on this one besides some crash fixes and the player slot issues is the PB update that the server will have and one of the reasons why this is a mandatory patch that must be applied to all servers. For the current version, PB versions between players and the servers have been almost a guessing game. So, for this patch and hopefully going forward, the latest PB is on the server. What this also means is that players will need to make sure that they have the latest version of PB installed for their game client install.
Daniel Mastros wrote up instructions on how to make sure you are on the latest version of PB.

Buggy ::
morda kdo ve kako je z instalacijo in online igranjem na vec racunalnikih, seveda ne istocasno.
So kaksne omejitve?
Pa se to me zanima, sem dobil danes DVD od igabibe pa bi rad vedel ali ste aktivirali preko VPN tunela...in ce je kaksna nevarnost bana?
So kaksne omejitve?
Pa se to me zanima, sem dobil danes DVD od igabibe pa bi rad vedel ali ste aktivirali preko VPN tunela...in ce je kaksna nevarnost bana?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()

čisti podn od špila kar se multiplayerja tiče..
To je to pinga da glava boli... grafično poseka vse, sam kar se pa tega tiče je pa podn
To je to pinga da glava boli... grafično poseka vse, sam kar se pa tega tiče je pa podn

globoko grlo ::
uradno prisw ju3 vn, tko da se lahko ju3 šele pizdite
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

chucki ::
Uradno mogoče za tebe, ko si v 3 razredni državi. Mi malo bolj razviti pa že igramo 4 dni.

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chucki ()

DoubleEm ::
dodajte: Indijanez
v bf2 sem mel nick knofek
špil laufa tekoče na ultra (6950 in x4 955), je pa ogromno trzanja tekstur in zaslona...pa tud vehicle look mi ne dela na inverted :/
obstajajo kaki slovenski serverji? probal sem nek Slovenian HC in je blo pinga za popizdit, hely in letala čist nevozni...
v bf2 sem mel nick knofek
špil laufa tekoče na ultra (6950 in x4 955), je pa ogromno trzanja tekstur in zaslona...pa tud vehicle look mi ne dela na inverted :/
obstajajo kaki slovenski serverji? probal sem nek Slovenian HC in je blo pinga za popizdit, hely in letala čist nevozni...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DoubleEm ()

DarwiN ::
Origin serverji so bojda poknili..Preveč ste navalili, narode.

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

toset1 ::
Ni potrebno nobenega VPN aktivirat ker lahko brez problema že igraš. Me je zjutraj kar malo presenetilo ker sem kar takoj po inštalaciji že normalno igral.

chucki ::
Po povečani voltaži na GPU mi zadeva deluje normalno. Očitno imajo res 560ti OC verzije probleme z V.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD

globoko grlo je izjavil:
uradno prisw ju3 vn, tko da se lahko ju3 šele pizdite
igram brez proxy-ev in vpn-jev že danes cel dan...

Freaxx ::
In pol ogotovim da sm na igabibi naroču in dal ime kraja namesto pošte...pisal sem na mail za reklamacije in se opravičil in jim rekel da naslov spremenijo. Odgovora nisem dobil, to okoli dveh popoldne. A je kakšna šansa da to jutri dobim al morm na pondelk čakat?

Ma ***** to. Če ves popoldan berem forume in iščem rešitev, pa nič ne dela.
Mam sicer rusko različico, ki bi s popravki v registru in angleškim jezikovnim paketom naj delovala, a meni ne pomaga.
Slišim samo zvok, slike ni. Mam najnovejše gonilnike in vse.
Igra mi bo prišla prek, še preden bom sploh začel igrat :(
Mam sicer rusko različico, ki bi s popravki v registru in angleškim jezikovnim paketom naj delovala, a meni ne pomaga.
Slišim samo zvok, slike ni. Mam najnovejše gonilnike in vse.
Igra mi bo prišla prek, še preden bom sploh začel igrat :(
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HupChup ()