» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
24 / 149
»»

norgur8 ::

Origin ID: Norgur8

Jerry000 ::

mr1two je izjavil:

Ker bete še nisem preizkusil(in je verjetno ne bom) me zanima: ali bo igra vredna teh švoh 40 evrov ali ne?
Je grafika dobra tako kot v trailerjih? Efekti? Igralnost je podobna recimo BC2 ali je precej drugačna? Lag med premikom miške in dejansko spremembo pogleda obstaja ali je "direktno"?

LP

Vredna je tega denarja če si res fan BF serij. Zame ni vredna denarja...kokr so oglaševal pa trailerje kazal je grafika na ultra ista kot pri BC2. Zvok je odličen, pogled in igralnost je uredu, s tem da igralnost mi je ista kot pri BC2 le da so dodali prone kar mi je ušeč. Tako da kokr je bila igra pričakovana je mene razočarala. Teh 40€ bom raj za kako drugo igro dal ki se jo bo splačal nabavit

mr1two ::

Dobro recimo da bom malo tvegal pa pustu prednaročilo aktivno, ker itak ne kupujem ravno vsak dan iger. In all in all si mislim, da bo igra vredna denarja... no bomo vidli :)

no igrat bo ql:). Ampak glede pričakovanj in oglaševanja ni tok huda kokr sm mislu da bo:)

PARTyZAN ::

Ultra settingi so v beti high. Tolk, FYI (je bilo tudi v tej temi že parkrat napisano). Drugače pa ja, grafika je napredovala od BC2 kar precej. Gameplay je super.

Igra je vredna vsakega centa IMO.

Rippy ::

Še koga občasno vrže s strežnika z napako v battlelogu "Your connection has expired"? Ne vem če je ta amisov modem/router (thomson 782) kriv ali je pač kakšna druga napaka.

Guzzy ::

Jerry, probaj se loginat z e mailom namesto z origin id-jom če še maš ta problem - you're not allowed to login.

BigWhale ::

Koncno, koncno, koncno! Koncno, dobis tolk tock za kill assist, kot si jih zasluzis. :>

Guzzy je izjavil:

Jerry, probaj se loginat z e mailom namesto z origin id-jom če še maš ta problem - you're not allowed to login.

Sploh se nism prijavu z ID ampak z mailom vedn. Bom kontra probu:)

Ziga Dolhar ::

BW: Kolk?
https://dolhar.si/

DarwiN ::

Hmmm, tudi mene ni tolk navdušil. Prvič igram BF serijo. COD je boljši, COD ti nudi "feeling", veliko bolj je pregleden in bolj se vživiš, tule pa pol časa tekaš proti žarišču borbe, kjer ~vsi campajo za kakšno oviro ali za vogalom, potem malo akcije in nato smrt, kjer sploh ne veš od kod je priletelo.:S .... Ne vem no...
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

jizzer ::

@DarwiN
IMAM POVSE ISTI OBČUTEK KOT TI! BF serije sem preigral minimalno v svojem življenju, ampak to je zato ker si navajen na COD ki je nekaj povsem drugega. Sam si mislim ko se mi zgodi smrt iz xy smeri, da bi pač blo boljše če bi bil navajen in bi že pred tem igral bf 2 leti ampak ker še nisi/sma navajena boma ta feeling en cajt še imela. :)

PARTyZAN ::

Na mape tako ali tako še noben ni navajen. Je pa povsem normalno, da imaš čuden občutek, če prvič igraš igro iz BF franšize.

DrSergioDJ ::

jp, jaz igram prvic, pa sem nazadnje resno igral MOH (ta zadnji), pa mi je bf3 kul :)
...

arjan_t ::

DarwiN je izjavil:

Hmmm, tudi mene ni tolk navdušil. Prvič igram BF serijo. COD je boljši, COD ti nudi "feeling", veliko bolj je pregleden in bolj se vživiš, tule pa pol časa tekaš proti žarišču borbe, kjer ~vsi campajo za kakšno oviro ali za vogalom, potem malo akcije in nato smrt, kjer sploh ne veš od kod je priletelo.:S .... Ne vem no...

če boš igral kot igraš COD potem res ne boš dolgo živ

Freaxx ::

Ja to pa je so true. Tam rushas po sredi, pa koga pokneš. Tu pa je bolj taktika bolj ko vse drugo.

Gibbs007 ::

Še enkrat, da vprašam: A se da kje kupit CDKEY za BF3 z paysafe cardom?

ja onlinekeystore.com majo to opcijo, to sm našu no :) onlinekeystore.com

Bananovec ::

arjan_t je izjavil:

DarwiN je izjavil:

če boš igral kot igraš COD potem res ne boš dolgo živ

Če znaš, lahko tudi igraš po Codovsko - le če znaš.
Mi jih je včeraj uspelo ubiti 4 z jurišno, nato še 2 z bazuko in enega z pištolco. In samo ena smrt. To se je zgodilo v cca 35 sekundah. Boji so prav epski, mape so epske (niti 1x še nisem prišel na nasprotnikov spawn = boljše mape). Ideja o flešu iz snajpe je odlična. Sedaj ne bo več polovice snajperov v ekipi. Recoil je ravno tapravi, da se ne moreš igrati ramboja in da vsaj malo igraš taktično, med samimi puškami pa tudi ni nekih extra razlik. Tudi rank je bolj ali manj nepomemben.
Če bi lahko rekli, da je BC2 hibrid med BF2 in CoD, potem je to IMO hibrid med BC2 in BF2. Nekega ekstra kempanja ni, tudi ekstra spamanja z bombicami ni. Zaradi vsega tega je BF3 možno igrati s kar se da velikim veseljem.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

ShinseiYama ::

Se popolnoma strinjam z bananovcem to je prvi BF po BF2 k spet resnično uživam.

še komu ne dela, zaradi posodobitev?
...

Tr0n ::

Saj ti pise.

Be advised: Game launching is currently disabled due to restart of the Battlefield 3 PC back-end.

ja ampak obenem vidim, da nekateri igrajo?
...

Ko se odvadiš CoD style igranja, začneš dobivat tisti filing teamworka, mislim ko dejansko delaš v skupini, si pomagaš med sabo itd :)

Tr0n ::

DrSergioDJ je izjavil:

ja ampak obenem vidim, da nekateri igrajo?

Zato ker je down samo back-end, in ne serverji.

Dua'L ::

Kok fps pa dobite na ultra nastavitvah in najvišji resolucji? jaz dobim komaj 30 do največ 50
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

enako.. nekje med 30-40 zunaj, 40-50 v tunelih..
...

lool, pa mas gtx 570 :) JeZ sm lahk veseu ce spravm na 60 fps nekje low :)

Dua'L ::

Če dobro optimizirajo špil bi mogo pomoje dobit +30 več.DrSergioDJ kiro grafo maš?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dua'L ()

GTX 570 :p
...

Kakšno je pa vaše mnenje glede delovanja strežnikov in odzivnosti (kljub zelo dobri povezavi)? Osebno imam konstantno občutek, da nekaj ni tako dobro, kot mora biti. Predvsem pogosto "laže" če sem zadel tarčo ali ne, potem so tukaj težave z samo odzivnostjo (si blizu tarče, nameriš perfektno, začneš strelat precej pred njem in zadeneš, oseba se obrne in te ubije z polnim ali skoraj polnim življenjem). Sicer ni tako hudo kot sem opisal ampak konstantno čutim rahli zamik, včasih je malo višji in včasih malo manjši. Malo sem testiral z nožem proti steklu in je trajalo vsaj sekundo po tem, ko je nož udaril ob steklo, da se je to razbilo.

Danes sem ponovno igral Crysis 2, da vidim če je kaj z mojo linijo narobe in zadeva deluje "perfektno" (sicer Crysis 2 ni najlepši primer ker ima tudi ta igra rahle težave).

Igram vedno na EU strežnikih (BF3 večinoma na UK, ping ne bi smel biti višji od 60). Zdej ne vem ali jim je "net code" slabo optimizirana ali pa ima igra podobne težave, kot Crysis 2 in je precej zahtevna do strežnikov. Recimo pri C2 na 4netplayers.de strežnikih (kateri so tudi bili najbolj popularni v igri) je bila ogromna težava z Orbital Strike, ker je včasih določene strežnike tako upočasnil, da so potrebovali čez 30 sekund, da pridejo k sebi. Na nekaterih drugih je pa vredu delovalo. Če grem nazaj na BF3...te težave so še veliko bolj opazne ne večji Caspian mapi.

Zdej če so res težave z strani strežnikov (premalo zmogljivi) bo precej problematično. Osebno sovražim tisti občutek "why the F didn't he die".

Pesimist ::

Comp:
Q9300, 3Ghz
8GB DDR2
8800GT 512MB
550W LC

Kero maximalno graficno se spravim tu gor brez da bo potrebno menjati napajalnik? Demo mapa mi drugace dela kar ok na 1680x1050 na whatever nastavitvah mi starta game by default.

Načeloma lahko daš 6950/560Ti ampak samo če imaš dobro hlajeno ohišje, ker drugače boš lahko jajca peku na tem napajalniku :)

Edit: Oprosti ampak mogoče malo pretiravam, če imajo nekaj skupnega "kitajski" napajalniki, je to da je od teh 550W namenjeno preveč tam, ki jih sodoben računalnik ne potrebuje in premalo na 12V liniji. Mogoče bi delovalo ali pa tudi ne :). Priporočam ti kakšnega Corsair-a tukaj je teško zgrešiti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Rippy ()

edi123 ::

sayKnocKnock -> dodaj me nežno

norgur8 ::

Zaenkrat še nisem preveč navdušen nad BF3. To pa bolj ali manj samo zaradi mape. Sicer pa je grafika super, zvok ga ponovno seka, igralnost je tudi odlična. Vseeno pa Battlefield ni Battlefield če ni vozil, helikopterjev, letal in ogromnih map.

Predvsem pa sta me navdušili Support klasa, in suppressive fire mehanika. Dobre pogruntavščine so tudi scope glint in oviranje vidnega polja nasprotnikov (občasno tudi prijateljev) z laser sight in tactical light.

Če bo veliko map podobnih Caspian Border in čim manj Operation Metro, bo ta špil zelo dober naslednik BF2.

jizzer ::

Grrr če ne bi bla tole BETA bi že zlomo tipkovnico ob pisanju Haxersssss :@

ahaaha, sej je čist možno da ma keri prebrisanec kak nedovoljen program. Konc koncev PBja ni ON na velik če ne vseh serverjih

Eni so se pač že v beti naveličal igrat :)

SLO_Robert ::

Kva je stem špilom , včeraj mi je letel , danes iste nastavitve , samo 37 do 55 fps

Ja kva, včeraj mi je delal dans ne nemorm konektat na noben server, crasha po prvi sekundi ko se prižge, al pa napiše 'A generic game error was reported, please try again. ( code: 1/2 )' Zgleda da bo treba samo počakat na 28.10

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Guzzy ()

ja dans mam tut jest lower fps...oz se mi zdi zdj ko omenjas :)

edi123 ::

E8500 @ 4GHZ, 4GB ram, ATI 5770 sem mel vse na low 1650*1050 resolucijo pa sem mel 30-40fps

danes sem kupo gtx 560 Ti Twinfrozr OC mam vse na high(razn AA itd..) resolucijo 1920*1200 mam 45-65fps

špil pa je treutno itaq optimiziran kot Yugo Koral 45

Netrunner ::

Nevem zakaj se stalno primerja COD z BF ker je stil igranja čisto drugačen. Vsaka igra ima svoje privržence, tako da naj vsi zagovorniki COD-a naj vselo igrajo COD in pustijo BF na miru in bomo vsi srečni. No pa saj ni važno .. vsak ima svoje ..

kar se BF3 tiče... prvi občutki so fenomenalni .. vizualni in zvočni efekti so zakon .. vedenje likov v igri tudi .. na splošno vzdušje je super .. sam v beti nisem imel dosti sreče z odstranjevanjem sovražnika saj se moram privaditi na grafiko da bom hitreje reagiral in opazil sovražnika. Enake težave sem imel ko sem prvič igral BF BC2 ... malo me moti da štartaš igro iz browserja vendar se bom privadil.

Kar se tiče reconov in odseva ... zadeva je super, če le bo viden ko bo sniper streljal približno v smeri sonca ...saj če imam sonce za hrbtom in nekdo vidi moj odsev je malo brezveze...

metro mape sem se malo naveličal in upam da dobim čimprej dostop do "caspian border" ... pa v tej metro mapi je timski gameplay ful pomemben saj če brezglavo tečeš okoli ne prideš daleč :)

kakorkoli .. igra se mi zdi da bo vredna vsakega centa
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

caspian border serverji so bili danes ugasnjeni

DarwiN ::

Še dva detajla sta mi padla v oči:

1. Shotgun... V CODu lahko s shotguni lepo kolješ in je ponekod celo najboljša opcija... Tule v BF pa je očitno shotgun mrtev.. Velike mape in campanje... Še nihče me ni ubil na tak način.
2. Nož... Podobna zgodba kot s shotgunom... Close combata je tako malo, da so te reči zelo redke... V CODu si nastaviš šprint+nož in kolješ kot Michael Myers..20-30 killov na uč...

Ok, res da sem BF n00b in bo morda v drugih mapah bolje in bolj balanced, ampak zaenkrat dvomim... Zaenkrat vidim pretežno sniper+camping..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Res ni sniper+camping, verjemi :)

OmegaBlue ::

Jah s shotgunom pa resno ne moreš fentat ljudi na wide open mapi. Počakaj na kakšno close quarters, čeprav se da lepo v metro igrat s shotgunom potem ko enkrat prerineš v hodnike.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

DarwiN je izjavil:

1. Shotgun... V CODu lahko s shotguni lepo kolješ in je ponekod celo najboljša opcija... Tule v BF pa je očitno shotgun mrtev.. Velike mape in campanje... Še nihče me ni ubil na tak način.
2. Nož... Podobna zgodba kot s shotgunom... Close combata je tako malo, da so te reči zelo redke... V CODu si nastaviš šprint+nož in kolješ kot Michael Myers..20-30 killov na uč...

Ok, res da sem BF n00b in bo morda v drugih mapah bolje in bolj balanced, ampak zaenkrat dvomim... Zaenkrat vidim pretežno sniper+camping..

na osnovi BF BC2 izkušenj...
1. mape so res velike in odprte .. vendar je dosti hiš ipd elementov kjer pride v poštev close combat. Npr pri rush mode so postaje ki jih je treba uničit nameščene v zgradbah oz. obkrožene z ovirami in za jo uničit moraš priti do nje ... pa za ovinkom te čaka shot gun surprise

2. žal moram priznati da sem bil velikokrat žrtev noža... še posebaj ko se lepo z snipersko puško namestiš v kak grm in ne opaziš da ti nekdo pride za hrbet ... ali pa veselo se skrivaš v kakšni hiši in kukaš skozi okno kdaj se bo pojavil kak sovražnik za odstrel in dobiš nož v hrbet.

3. sniper + camping .. ne računat na to :) ..še posebaj v BF3

kakorkoli če si noob v BF3 in prihajaš iz COD-a ... nevem kaj ti pripročat ... pozabi COD style in bo šlo :)

DarwiN je izjavil:

1. Shotgun... V CODu lahko s shotguni lepo kolješ....
2. Nož... Podobna zgodba kot s shotgunom... Close combata....
Ok, res da sem BF n00b in bo morda v drugih mapah....

na osnovi BF BC2 izkušenj...
1. mape so res velike in odprte .. vendar je dosti hiš ipd elementov kjer pride v poštev close combat. Npr pri rush mode so postaje ki jih je treba uničit nameščene v zgradbah oz. obkrožene z ovirami in za jo uničit moraš priti do nje ...in ni lepo ko te za ovinkom čaka shot gun surprise

2. žal moram priznati da sem bil velikokrat žrtev noža... še posebaj ko se lepo z snipersko puško namestiš v kak grm in ne opaziš da ti nekdo pride za hrbet ... ali pa veselo se skrivaš v kakšni hiši in kukaš skozi okno kdaj se bo pojavil kak sovražnik za odstrel in dobiš nož v hrbet.

3. sniper + camping .. ne računat na to :) ..še posebaj v BF3 in tistim odsevom

kakorkoli če si noob v BF3 in prihajaš iz COD-a ... nevem kaj ti pripročat ... pozabi COD style in bo šlo :)

Zgodovina sprememb…

DarwiN je izjavil:

1. na drugem plentu se shotgun zelo dobro obnese
2. ja tekanje okoli iz ubijanje z nožem ki ga povlečeš iz rokava v 0.1 sekunde je pa res nekaj odličnega ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arjan_t ()
««
24 / 149
»»