» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
23 / 149
»»

barocco ::

Bananovec je izjavil:

Guzzy je izjavil:

Mam vprašanje. Mam na high in mi dela vse lepo z normalnih fpsjem in mam GTX560Ti. Zdej pa včasih ko se obrnem za 180, 90 stopinj se moj zaslon zabliska belo. Kaj bi lahko blo ? Grafa je stara pribl. 4 mesece, tako da verjetno ni to krivo.

Če je Gigabytova ter OC je možno, da je faljena serija.

Dua'L je izjavil:

Men pa skos piše joining server čakam v nedogled in se nič ne zgodi.

Če nimaš ta zadnjih gonilnikov za grafo, te tudi noče gor spustiti. Tako da preveri najprej to.

Zdnji gonilniki so beta ki jih "igra" priporoča na začetku. jzt jih imam(zadnje) vendar ne bete,pa vseeno kliknem OK pa me spusti v vseeno V igro z LOW nastavitvami,ki pa si jih nastavim nato na medium ,glede na mojo škatlo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: barocco ()

Rippy ::

Uspelo mi je pridit na Caspian...fantastična mapa. Po več minut čakanja se končno usedem v letalo, seveda uporabim celotno pisto, da ja ne bom imel katastrofalno nesrečo...na kar z nosom letala udarim v tla in eksplodiram, ker je miška invertana :D.

Za geslo je pa kr tweeter najbolj uporabna zadeva;

http://twitter.com/#!/search/BF3%20password

atm je shoppingcartsareagoodride

Tr0n ::

TRIROG ::

Emmmm .. ve kdo kako/če se da premapirat tipke - ker layout mi je totalno mimo ...

DrSergioDJ ::

2 vprašanji..par videotov na YT je zgledalo, kot da ko vozis vozilo (jeep) da lahko gledas iz 3. osebe... ne najdem tipke, da bi spremenil pogled.

drugo..v vozilo pridem bp, vn pa noben gumb ne prime :/
...

McGregorSL ::

No prvi občutki:

Vredu zgleda.

Še dobro da to ni demo in je beta ker BUGov ima pa res ogromno.

Že pri grafiki sploh ne opazim razlike med low,medium,high,ultra... zgleda podobno in deluje enako hitro oz. počasi... slika pa se trga in texture utripajo. Za R5970 zgleda da še niso nit mal optimiziral in crossfire so pozabil.

Na splošno tudi pri nizkem pingu stvar šteka... ne vem ali je grafika ali lag... deluje kot lag... in to na vseh serverjih.
Na uno mapo z vozili mi je samo enkrat ratalo pridit in še bolj šteka. A je kakšna ingame komanda za FPS? ali morm fraps inštalirat?

overall zgleda fajn. Samo, da popravjo v 1 mesecu 1000+bugov... sej jim bo ratal... sej je že vsakemu DEV timu :P

DrSergioDJ: "E" je za vstop in iztop iz vozila...F1,F2,F3,... je za menjavo pozicije v vozilu, "C" je za pogled v tretji osebi...

Zgodovina sprememb…

Povejte Origin username, da si malo napolnim listo. :)

Tr0nc3k

OmegaBlue ::

OmegaModr - add me ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

McGregorSLO

Te ne najde na Originu. Mogoce nimas v opcijah obkljukano, da te isce po Origin IDju.

Berserker ::

In kako mislijo s to igro tekmovati proti cod, če je igra skrajno požrešna, koliko ljudi bo dejansko lahko igralo na kaj več kot low. Na koncu bo pa ista zgodba kot z crysis 1.

RejZoR ::

Mal nazaj sem videl kako debilno so naredili snajperje. Če gledaš snajperju v "cev" puške se scope sveti kot bi imel na puško pripeto super mega močno LED luč. Ne lens flare scopa ampak dejansko močna luč, ker se zadeva sveti kot zmešana celo v temnih tunelih... WTF!?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Ziga Dolhar ::

Tr0n: Ziggga
https://dolhar.si/

glistovje ::

ta mapa operation metro je kr neki.

mr1two ::

tr33k- mislim, da ustvarjajo tak hype, pa tudi zgleda tko, da bi lahko ta igra postala killer app, tako da folk počasi zamenja 48xx in 88xx serije grafičnih kartic s čim novejšim :)

Meni je lens flash všeč, snajperja hitreje opaziš, v tunelih pa ljudje uporabljajo tactical flashlight ni lensflasha tam.

arjan_t ::

We have distributed a server side update with the following changes:

- Terrain destruction disabled, because it causes problems with people crawling around under the map. We have a proper fix for this in the retail game, but chose to simply disable it for the OB
- Preround is fully activated: 8 players required to transition from preround to in-game; when 8 players are reached, the start-timer is set to 10 seconds
- Fixes for the most common game server crashes reported over the past 48 hours
- Fixes for end-of-round progress reporting to Battlelog (so players will see their progress more detailed on Battlelog)

OmegaBlue je izjavil:

Meni je lens flash všeč, snajperja hitreje opaziš, v tunelih pa ljudje uporabljajo tactical flashlight ni lensflasha tam.

In zakaj bi snajper imel na čelu bullseye osvetljeno tarčo?

Jerry000 ::

kkaj res nima noben tazga problema kot ga imam jaz?

BALAST ::

In zakaj bi snajper imel na čelu bullseye osvetljeno tarčo? Ker moraš odklenit scope hide, ali pa prednaročit prek Origin da ga imaš takoj.

Jerry000 je izjavil:

kkaj res nima noben tazga problema kot ga imam jaz?

Ne. Nov account si naredi preko Origina.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

RejZoR je izjavil:

OmegaBlue je izjavil:

In zakaj bi snajper imel na čelu bullseye osvetljeno tarčo?

Well tukaj je res malo pretirana čisto možno, da bojo zadevo malo zmanjšali, ampak lensflash se pojavlja jebiga, tudi wookie suitov ni več. Na metro je to lahko malo tečno saj je manjša plata, ampak z izkušenj iz heavy metal v bc2 je lahko malenkost lensflasha v pomoč ostalim.

No lej mogoče pa lahko unlokaš antiglare scope :D (al ga bojo pa prodajal kot DLC)

Ja, sam razlika med lense flarom in lučko je, da se flare vidi samo ko pogledaš direktno v snajperja oz če se premika. Tle pa lučka gori skoz, neglede na kot, da jih vidiš kilometre daleč. Kar ubije smisel snajperjev. Tud ne vem zakaj wookie obleke ne bo več. To se lahko reši tko, da se ob strelu rahlo pojavi oblak prahu, ki ga dvigne izstrelek ko zapusti cev. In vidiš snajperja kadar strelja.

Tle pa lučka gori skoz, neglede na kot
Ker ne vedo da s tipko "T" upravljaš lučko

DrSergioDJ ::

danes stalno mece vn generic error code 1 :P
...

Lensflare je verjetno samo na soncu tako izrazit in samo ko sniper dejansko pogleda čez...

miteq ::

Predlagam ustanovitev Slo-Tech platoona za BF3.

BigWhale ::

miteq ::

Well, I'll be damned.

Good Guy ::

Mogoče je že bilo zapisano, do kdaj pa traja beta?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

DOOM_er ::

štek štek na: E8500, AMD 4870, 4GB rama :'(, na 1680x1050 pa low vse
Robots will steal your job. But that's OK

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DOOM_er ()

particle ::

QX6850, 4870x2 6GB DDR2, na Medium je komaj igrabilno... Bo treba res neki novega počas :S

i7 5850 8 GB, high in ultra laufata kr solidno. Presenetljivo solidno za beto.

Ultra je HIGH v beti!

Good Guy je izjavil:

Mogoče je že bilo zapisano, do kdaj pa traja beta?

1 mesec... do izida.

Ziga Dolhar ::

Do 10. oktobra.
https://dolhar.si/

Uf, aja? Mb then :p

Good Guy ::

Ziga Dolhar je izjavil:

Do 10. oktobra.

super, hvala
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

dr.Akula ::

Meni na q6600, 4 giga rama in gtx 460 (OC) z Battlefield driverji lavfa solidno na medium. Na Metro mapi nekje povprečno 50 fps.
ni podatka

fireX88 ::

particle je izjavil:

QX6850, 4870x2 6GB DDR2, na Medium je komaj igrabilno... Bo treba res neki novega počas :S

wow, potem sm ja še dober, k mam x6 pa 4870 1G... medium/high pa laufajo fpsji nekje od 30~60, pridejo tudi na 90... ampak samo metro mapa, v caspian mi še ni uspelo priti...

Gibbs007 ::

Zanima me, kje bi se dalo kupit CD KEY (čim ceneje) z paysafecardom.

Dua'L ::

Resolucija 1920x1080 Ultra FPS: 30 do 50 na odprtem v zaprtih prostorih do 60.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

RuN ::

Kolko laga je blo dans na serverju... adijo pamet :S

RuN je izjavil:

Kolko laga je blo dans na serverju... adijo pamet :S

Stvar je v BETI to ni enako DEMO kjer je že končan špil. Beta pomeni server lag, client lag, bugs, more bugs, even more bugs, lots of graphics problem, etc.

ok, igro sem probal in me je razočarala. Igral sem drugo mapo (ne metro) in drevesa sploh ne morš podirat, bazuka, assault rifle, use metke spustim in nič. Pri BC2 se je use zrušlo. Nastavitve in grafiko mam na ultra...grafika me ni očarala, ista je kot pri BC2. A je kaka fora al morm kaj posebej nastavit? Nč se ne podira, grafika ni waw (pričakoval sem tko kot je na trailerjih kazal...je pa daleč od tega. A je mogoče kje dol potegnit DX11? Ker sem gledal in nisem nič našel da bi še z DX11 probal če je kaj bolše.
Skratka overall...špil me je razočaral

chucki ::

Očitno ne premorete toliko pameti, da bi vedeli, kaj je BETA. Čeprav je tale mapa ALFA verzija
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

matonson ::

Jerry000, preberi si tole.

arjan_t je izjavil:

We have distributed a server side update with the following changes:

- Terrain destruction disabled, because it causes problems with people crawling around under the map. We have a proper fix for this in the retail game, but chose to simply disable it for the OB
- Preround is fully activated: 8 players required to transition from preround to in-game; when 8 players are reached, the start-timer is set to 10 seconds
- Fixes for the most common game server crashes reported over the past 48 hours
- Fixes for end-of-round progress reporting to Battlelog (so players will see their progress more detailed on Battlelog)

@chucki, se zavedam da je beta ampak sem mislil da je destruction. Ampak vseeno me grafika ni presenetila. A se vam ne zdi kot da bi igrali BC2? Če pogledam okolico in travo je isto kot pri BC2...in imam na ultra nastavljeno

mr1two ::

Ker bete še nisem preizkusil(in je verjetno ne bom) me zanima: ali bo igra vredna teh švoh 40 evrov ali ne?
Je grafika dobra tako kot v trailerjih? Efekti? Igralnost je podobna recimo BC2 ali je precej drugačna? Lag med premikom miške in dejansko spremembo pogleda obstaja ali je "direktno"?

LP

ShinseiYama ::

Za vse ki so zainteresirani da pridejo na naš TS3 je tu na voljo info:

62.67.42.172:9148

Igramo ves dan ponavadi
««
23 / 149
»»