» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
8 / 149
»»

meandmouse ::

Amazon.co.uk prodaja Battlefield 3 s Specact Kitom. Poraja se vprašanje ali tu prednaročiti ali v game.co.uk, kjer dobiš warfare pack zraven? Cena je ista. Kaj pravite?

Vem pa da bo warfare pack kasneje dostopen vsem in to zastonj. Za specact kit pa nisem nikjer zasledil, da bi bil kasneje zastonj.

Primoz78 ::

Na Amazon.co.uk pride se 10 funtov postnine tako da pride kar drazje kot na game.co.uk...Najcenej pa pride pri sendit eu (34,49EUR) je pa Limited edition brez dodatnih packov...

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Primoz78 ()

Se opisi 3-eh razlicnih kit-ov v prednarocilih:

Battlefield 3 Limited Edition

Gamers who pre-order Battlefield 3 are assured a copy of the Limited Edition, which includes the deep and immersive Back to Karkand post-launch digital expansion pack at no extra charge. With Back to Karkand, players can wage all-out war on four of the most celebrated maps from Battlefield 2™ including Strike at Karkand, Gulf of Oman and the Sharqi Peninsula, all stunningly re-created using the power of Frostbite 2. Gamers who choose to purchase the digital expansion separately can do so for $14.99.

Select retailers are also offering Battlefield 3 pre-order customers the following promotional items*:

- Physical Warfare Pack -- Storm the battlefield armed with a set of three exclusive weapons in the Physical Warfare Pack including: 1) the Type 88 light machine gun with bipod for deadly firepower and total zone control; 2) the SKS sniper rifle flash suppressor that provides increased stealth abilities for Recon soldiers; and 3) the lethal armor-piercing flechette ammo for the DAO-12 semi-automatic shotgun that will tear through anything in its path. Each weapon will be available for a limited time in-game, and will later become available to all players. Also unlocked is instant access to the highly versatile DAO-12 semi-automatic shotgun.

- SPECACT Kit -- Players can expand their customizable options in Battlefield 3 with a set of eight unique multiplayer skins, one for each class in Battlefield 3.

- Dog Tag Pack -- In Battlefield 3, dog tags serve as the player's in-game signature, allowing gamers to customize their soldiers. Dog tags are displayed on screen every time a player takes down an enemy or claims an opponent's dog tags. This pre-order exclusive item comes with five new, unique dog tags.

Vir: Planetbattlefield

Lp Primoz

Zgodovina sprememb…

meandmouse ::

Primoz78

Hvala za razlago. Veš mogoče tudi, če bo kasneje Specact Kit zastonj?

Zgodovina sprememb…

Berserker ::

Bor H je izjavil:

Še vedno lahko dajo talibanom močnejše bazuke, američanom pa slabšo kamuflažo in tanke. Tada! Al se pa igra 2:20 k v resnici, hehe.

Ne gre to tak, talibani imajo zgolj rpg granate ki niso tako prebojne kot zahodno at orožje, tudi tanki so sovjetskega izvora tipa t-55, t-64, t72 v uporabi v večini držav bližnjega vzhoda, kljub nekaterim modernizacijam nikakor niso kos ameriškim tankom. Večina bojev bo osredotočenih na rusko in ameriško frakcijo, dvomim da bodo Kitajce sploh dodali.

meandmouse je izjavil:

Veš mogoče tudi, če bo kasneje Specact Kit zastonj?

Pojma nimam, Physical Warfare Pack se govori naj bi bil kasneje free 4 all za Specact pa nic nisem zasledil...Se pa definitivno bolj splaca Physical pak kot Specact :-)

Lp Primoz

p.s. Jaz sem jo tudi pravkar prednarocil pri game.co.uk...:-)

Zgodovina sprememb…

dr.Akula ::

Potrjeno, BF3 bo potreboval Origin tudi če bo kupljen na DVD-ju.
ni podatka

ShinseiYama ::

Physical Warfare Pack bo kasneje bil odklenjen za vse, ne glede kero verzijo si naroču, tko je bilo rečeno vsaj z EA strani, če niso pol kj spreminjal

Te dobrote bojo pač mel eni odklenjene par dni prej kot ostali.
Razen če se motim naj en linka uradno novico.

Potrjeno, BF3 bo potreboval Origin tudi če bo kupljen na DVD-ju.

Ne vidim nič slabega v tem.

mr1two ::

Tudi nič dobrega ni v tem, če igra za delovanje potrebuje spletni servis IMO...

Niti ne vem zakaj se folk takole peha za temi Warfare packi, če boš dobrote tega paketa, tako ali tako odklenil z dobrim igranjem (saj to je tudi smisel). Steam pa podobna šara samo dodatno obremenjuje sistem.

Berserker je izjavil:

Niti ne vem zakaj se folk takole peha za temi Warfare packi, če boš dobrote tega paketa, tako ali tako odklenil z dobrim igranjem (saj to je tudi smisel). Steam pa podobna šara samo dodatno obremenjuje sistem.

ja se strinjam glede dobrot.

To da programi kot steam dodatno obremenjujejo sistem se pa ne strinjam, še posebaj v današnjih dneh ko je računska moč tako narasla.

Zgodovina sprememb…

ahac ::

mr1two je izjavil:

Tudi nič dobrega ni v tem, če igra za delovanje potrebuje spletni servis IMO...

Avtomatsko patchanje, friend lista, ni potrebe po DVDju, ...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

def0r ::

Avtomatsko se je patchal tudi BC2 vsakic ko si starta, friends lista je bila v spilu (ceprav malce nerodna), od kdaj je pa taksna kriza imeti dvd notri..

Lahko ima clovek vsaj izbiro ne pa da je prisiljen :) Kakor Black ops, zdaj tole, Dead space 2 pa se sigurno se bo kaksna nasla.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: def0r ()

mr1two ::

Ne maram, da je igra odvisna od nekega dodatnega servisa/programa/internetne povezave... za normalno delovanje. Ja, živimo v času, ko je internet up več kot 99% časa, ampak vseeno- izbiro bi lahko pustili(ali dvd ali net ali mogoče celo nič).

SLO_Robert ::

Skoda da imam ze vse 3 spile ki jih ponujajo :D

Dua'L ::

Ob kateri uri bodo predvajali?

http://battlefieldo.com/bf3-gamescom-co...
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Bor H ::

sej piše: august 16 4pm cet, to je ob štirih po našem času, če pa kdaj ne veš pa sam vrži v wolframalpha v taki obliki kot sm jst napisal (ali pa podobni) ;)

BigWhale ::

Matr so smotani, ne samo to, da ne vedo, da smo sedaj na CST (vsaj vecina tistih, ki smo ponavadi na CET), tudi tega ne vedo, da je 4PM v resnici 16:00 ... ;>

chucki ::

:D

miteq ::

SAVE ME, JEBUS!

chucki ::

Noro, brez besed! Kaj je to pri 1:35 ?

Guzzy ::

Pomoje kak self destructive robotek

Me res zanima na kerem hardweru tole lufa :'(

Tr0n ::

chucki je izjavil:

Noro, brez besed! Kaj je to pri 1:35 ?

MW robotek. :)

bluefish ::

Hudo. Sicer je na koncu, tako kot pri vseh igrah, izkušnja odvisna od soigralcev.

deadbeef ::

Mah glede nato, da jo ne bo na steam-u, jo ne bom kupil iz principa, naj si zabašejo v rit tisti njihov Origin. Ne mislim imet na sistemu nameščenih N digitalnih servisov za downlovdanje iger, steam je dovolj.

Guzzy ::

Windows Live, Origin, Steam, EA Download Manager, se strinjam, ampak če hočeš igro igrat moraš žrtvovat tistih par MB in rama

Guzzy EA Download Managerja ni vec :) Ga je zamenjal Origin.

AngelOfDeath ::

Se meni samo zdi ali so letala nekam počasna ?
edit: Slovnica

BigWhale ::

Ce bi bla hitrejsa, pol bi celo mapo preletel v treh sekundah. ;>

Ce koga zanima je na strani cdkeyhouse cena za LE pre-order 30,77€ - 5% z kodo DLCOMPARE.

Lp Primoz

AngelOfDeath je izjavil:

Se meni samo zdi ali so letala nekam počasna ?

Heh, to ni Lock On ali Arma z orgomnimi površinami. Se pa strinjam da letala sploh nebi smela biti v takšni igri. Sicer so prisotni tudi helikopterji, vendar se mi je narisal nasmešek na obraz, ko sem videl med spiskom orožja AA sisteme tipa Stinger, Igla ter Tunguska in LAV AA, kar smo v BC2 še kar pogrešali.

matija14 ::

Hahahha!

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: bluefish ()

glistovje ::

ta mapa mi je pa všeč :D

jah klal bomo ni druge
Hardcore wahu

barocco ::

Imam občuek ,da bo MP dober.
Bo pa spet odvisno od soigralcev.
Zgoraj je prikazano "uravnotežen" playing .Na začetku ,bodo pa vsi rinl po domače na avione ipd, ostalega supporta in podpore vojske,pa ne bo od nikoder-ne vem ,tak občutek imam.
Bo pa sigurno zanimivo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: barocco ()

fireX88 ::

matija14 je izjavil:

Hahahha!

lol....cjt bi že bil..

A Shacknews reader (thanks Bonzai) tells us that EA Support claims this promotion ran through August 7, and current orders won't be honored with the free game offer. Shacknews regrets the error :))

barocco je izjavil:

Imam občuek ,da bo MP dober.
Bo pa spet odvisno od soigralcev.
Zgoraj je prikazano "uravnotežen" playing .Na začetku ,bodo pa vsi rinl po domače na avione ipd, ostalega supporta in podpore vojske,pa ne bo od nikoder-ne vem ,tak občutek imam.
Bo pa sigurno zanimivo.

Potem bom izjema, ki bom silil na protiletalski top. Vsekakor COD po logiki ni v dobeni situaciji boljši. Kdor bo kupil cod je tako ali tak bot oz brezmožganski potrošnik.

opeter ::

Malo me zgornji video spominja na Frontlines: Fuels of War. Samo ne vem, zakaj.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

PNG ::

Uf, le kako. Frontlines pa je res bil zanič, vsaj meni, no. Brez zamere.

Ummm MW3 je možno kupiti na steamu. Bi vas presenetilo, če vam povem da je v 15ih minutah pristal na drugem mestu top sellers?

dr.Akula ::

Folk gre res to kupovat za 60 eur? o.O
Sicer pa ni dvoma, da bo cod veliko bolje prodajan od bf3, čeprav je prvi postal že čisto generičen, bf3 pa me preseneti z vsakim novim trailejem.
ni podatka

Bananovec ::

PNG je izjavil:

Uf, le kako. Frontlines pa je res bil zanič, vsaj meni, no. Brez zamere.

Ummm MW3 je možno kupiti na steamu. Bi vas presenetilo, če vam povem da je v 15ih minutah pristal na drugem mestu top sellers?

Ne, ker je lestvica najbolj prodajanih špilov pri VALVe računana glede na zaslužek v denarcih in ne glede na količino prodanih izvodov. Če je nek random špil za 10€ na tretjem mestu to pomeni, da je recimo za xfaktor bolje prodajan od CoDa.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

PARTyZAN ::

Mislim, da ta trenutek BF3 vzdržuje precej večji hype kot MW3. Kdo bo prodal več izvodov bo jasno do konca leta, ampak se mi zdi, da bo tu BF3 gladko outsellal generiko.

>JJ< ::

LordTado ::

Kaj ta edini si ti na sliki?:)

Bananovec ::

http://www.geek.com/articles/games/batt...
Ta novica te pa more nasmejat. Mislim, ni to CoD, kjer zamenjaš server vsakih 15 minut. Tu najdeš server in na njem igraš uro, dve ali tri.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Bor H ::

Kot sem bral se BF3 zažene/pride v igro hitreje kot BC2, pa še Battlelog je baje fantastičen in dela bolj zanesljivo kot server browser v prejšnjih BFjih, baje ti celo prišpara slot na serverju ko klikneš join. Uglavnem: tisti ki so probaval alpho pravijo da je zadeva kul in ni razloga za skrb.

PARTyZAN ::

Tole mi ni prav nič všeč.
««
8 / 149
»»