Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

jizzer ::
Zakaj mi zdaj kar naenkrat piše ko zaženem BF3 da kao Origin ni inštaliran pa ga vbistvfu zaganjam iz Origina? WTF?

ShinseiYama ::
pa keri procesor maš DrDeath?
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: X48T-DQ6
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Intel® Core™2 Quad CPU Q9450 @ 2.66GHz (4 CPUs), ~3.2GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4094MB RAM
Page File: 2732MB used, 5455MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
Card name: ATI Radeon HD 5700 Series
Manufacturer: Advanced Micro Devices, Inc.
Chip type: ATI display adapter (0x68B8)
DAC type: Internal DAC(400MHz)
Display Memory: 2805 MB
Dedicated Memory: 1014 MB
Shared Memory: 1791 MB
Current Mode: 1920 x 1200 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: SyncMaster T260HD(Digital)
Monitor Model: SyncMaster
Native Mode: 1920 x 1200(p) (59.950Hz)

OmegaBlue ::
Mater, zdej sem kampiral v metro staton z RPG :D Sej vem da ni lepo je pa noro zabavno :D Ljudje so me naravnost sovražil
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()

Bananovec ::
Do izida se bomo nagikali, pol si pa oplel.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple

alpha1 ::
1920X1080 i7 2600k 4.8ghz, gtx 580@ 995/1992/1405 vse na ultra. Igra je zakon
. Na origin sem felo1

chucki ::
@DrDeath, malo bolj navij svojga quadeka, poglej moj podpis :)
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

SLO_Robert ::
Jest tudi končno igram .Špil je zakon .Vse na ultra 1920x1200 od 35 fps naprej q6600@3600 gtx 480.

DarkSensei ::
Jest poganjam z 9800gt (q9400 @ 3.5ghz, p5q-e) na low-medium na 1680x1050. Čakam na 560ti.

Dua'L ::
Igra je res super samo nevem zakaj z gtx570 dosežem komaj 40-60 fps na high
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

Guzzy ::
sovražim tist ko ti slika postane naenkrat črna, zasliši se čuden zvok in igra se outtabba in nemorš not nazaj, potem moraš proces ugasnit in še enx igro zagnat, kar pomeni NO EXP se mi zdi. al se to med rundo dodaja, al na koncu?

alpha1 ::
Sem imel enak problem kot ti. Moraš obvezno ctrl+alt+del če hočeš prit ven iz igre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alpha1 ()

Jerry000 ::
nja...men napiše to:
We´re sorry, an error has occurred
We are unable to connect to EA servers to activate BF3 Open Beta on this computer using your account. Please try again later
Še komu to dogaja?
We´re sorry, an error has occurred
We are unable to connect to EA servers to activate BF3 Open Beta on this computer using your account. Please try again later
Še komu to dogaja?

zdaj me pa v origin ne spusti
http://battlelog.battlefield.com/all/ga...
Vnesem email in password in se ne naredi nič pa napiše mi: Your account is not allowed to login
http://battlelog.battlefield.com/all/ga...
Vnesem email in password in se ne naredi nič pa napiše mi: Your account is not allowed to login
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()

BALAST ::
Če se ne morte povezat na BF3 serverje,
I had the follow problem in bf3 beta, i couldnt join any server, i even waited a hour to join a server, but no result. So i found a solution to fix that problem!
1) Go to the location where Origin installed battlefield. This folder is called: "Béta Battlefield 3" (grave accent on first e). Now this is the problem; the Windows registry system can't cope with the 'e' with the grave accent, so change it to a normal 'e': "Beta Battlefield 3".
2) Next press the Windows key + r on your keyboard and enter "regedit" (without the "), press enter. Now navigate to: HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Wow6432Node -> EA GAMES. Click on 'Bf3 Beta'. On your right you see a row of information where the 3rd and 4th row are filepaths, and there the annoying 'é' is back! Change the é's with the grave accent to normal 'e' in both filepaths and close the registry editor.

men sploh v igro noče kaj šele da bi serverje iskau...Your account is not allowed to login, to mi na battlelogu napiše

Dua'L ::
Men pa skos piše joining server čakam v nedogled in se nič ne zgodi.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

Predstavljaj si da to ni 1,5Mio prednaročil ki bi radi igrali, ampak je 30Mio beta testerjev, samo počakaj na uradne številke ustvarjenih Origin računov.

Mam vprašanje. Mam na high in mi dela vse lepo z normalnih fpsjem in mam GTX560Ti. Zdej pa včasih ko se obrnem za 180, 90 stopinj se moj zaslon zabliska belo. Kaj bi lahko blo ? Grafa je stara pribl. 4 mesece, tako da verjetno ni to krivo.

Meni se tudi občasno zabliska, nekaj sumim da ni popolni fullscreen ko daš alt+enter in zato DirectX narobe preračuna efekt.

Pe še nekaj glede gameplaya mi ni jasno, zdaj sem pri assaultu unlockal 5 attachmentov, ko pa dam customize v igri mi pa kaže samo enga. Npr. Foregrip , pri drugih ta attachment vidim, men ga pa noče pokazat

DOOM_er ::
je to potem normalno predvidevam, da origin ne pošlje maila za registracijo.
Robots will steal your job. But that's OK

Ne bi točno vedel, ker je sem aktiviral Origin že nekaj časa nazaj.
Če je komu dolgčas med čakanjem naj sproba komično flash igro peštanja gumi medvedkov.
Če je komu dolgčas med čakanjem naj sproba komično flash igro peštanja gumi medvedkov.

Bananovec ::
Mam vprašanje. Mam na high in mi dela vse lepo z normalnih fpsjem in mam GTX560Ti. Zdej pa včasih ko se obrnem za 180, 90 stopinj se moj zaslon zabliska belo. Kaj bi lahko blo ? Grafa je stara pribl. 4 mesece, tako da verjetno ni to krivo.
Če je Gigabytova ter OC je možno, da je faljena serija.
Men pa skos piše joining server čakam v nedogled in se nič ne zgodi.
Če nimaš ta zadnjih gonilnikov za grafo, te tudi noče gor spustiti. Tako da preveri najprej to.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
Regards, Apple
Regards, Apple

Pa pizda zakaj men to napiše:
Your account is not allowed to login
A ni dons se open beta začela? Al morm met kak key?
Your account is not allowed to login
A ni dons se open beta začela? Al morm met kak key?

Rippy ::
včasih ko se obrnem za 180, 90 stopinj se moj zaslon zabliska belo. Kaj bi lahko blo ?
Če je Gigabytova ter OC je možno, da je faljena serija.
Tudi jst imam podobno težavo, samo je skoraj neopazna...recimo da je "shutter" ampak je V-Sync rešil zadevo. Pa tudi sekanje slike je bilo precej opazno. Verjetno je to prva igra pri kateri sem moral vklopiti V-sync kljub zelo dobrem frameratu.

prosim če lahko kdo pomaga. Sem že resetiral komp, zapru firefox, ugasnu origin, reinstall...nč še vedno dobim na battlelog to: Your account is not allowed to login
Prosim za pomoč ker bi res rad samo probal kako dela igra na mojmu kompu, da se potem odločim za nakup
Prosim za pomoč ker bi res rad samo probal kako dela igra na mojmu kompu, da se potem odločim za nakup

matonson ::
Vsega! Grafika, framerate na odprtem, no igralnost je isti šmorn. Edino recoil je hujši, puša se preveč trese zame. Tako da jst, ki sem zelo trd na gamepad, nič ne zadanem:D. Mapa je polom... Podzemna železnica? Kot bi igral COD.
Ampak je beta. Pustimo se presenetiti.
Ampak je beta. Pustimo se presenetiti.

Rippy ::
Jst samo upam, da jim bo dejansko uspelo vse večje buge popravit v tem kratkem času. Ta Metro mapa je precej katastrofalna na zelenici, ker pogosto prihaja do clipinga z terenom in zgleda, kot da ima dva rušilna kladiva namesto nog. In to je sploh težava pri Electronic Arts, da forsirajo še preden je igra dokončana. Recimo Dragon Age 2 in Crysis 2 vem, da bi potrebovala vsaj 2 meseca dodatnega razvoja.
Edit: A še koga občasno vrže z serverjev...recimo po 20-40 minutah "Your connection to the server has timed out"?
Edit: A še koga občasno vrže z serverjev...recimo po 20-40 minutah "Your connection to the server has timed out"?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rippy ()

BigWhale ::
Upam, da bodo squad management popravil, to da cel party ljudi joina eno igro in potem ne morejo v svoj squad je traparija.
Drugace pa na i5 2400 in HD6850 na locljivosti 1680x1050 dela povsem v redu. Igra je sama nastavila vse na high...
Drugace pa na i5 2400 in HD6850 na locljivosti 1680x1050 dela povsem v redu. Igra je sama nastavila vse na high...

barocco ::
Glede,na to,da z 4 leta staro kišto- nvidio 8800gt 512MB IN pa zAMD4800+@2.5Ghz igram na medium sem zadovoljen.
igram na 1280*800 na 19"monitorju-je pa problem tu ,da se nasprotnikane NE vidi dobro, že na 50 metrov ,kaj šele zadane..
Bo pa treba do novga leta zamenjat VSE za PC IMO za res optimalno igranje z monitorjem vred ALI ,pa kupit konzoln špil v mojem primeru za xbox
Bomo še vidu-ker igrati igro preko origin---"spleta" igram prvič.
igram na 1280*800 na 19"monitorju-je pa problem tu ,da se nasprotnikane NE vidi dobro, že na 50 metrov ,kaj šele zadane..
Bo pa treba do novga leta zamenjat VSE za PC IMO za res optimalno igranje z monitorjem vred ALI ,pa kupit konzoln špil v mojem primeru za xbox
Bomo še vidu-ker igrati igro preko origin---"spleta" igram prvič.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: barocco ()