Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

DrSergioDJ ::
a še komu mapa na določenih delih zunaj v parku dela probleme - kar padeš v travo/luknjo.. ?
...

BALAST ::
Ocenjen z 85% in naprej, verjetno bo BF3 malce pod 90%.
Pa še mal "trivia": Pogon ki je v BF3 bo poganjal tudi Need for Speed: The Run!
Pa še mal "trivia": Pogon ki je v BF3 bo poganjal tudi Need for Speed: The Run!

sajko33 ::
Precej zbugana je tale beta. Kadar si prone si več ali manj pod mapo. Pa ene 3 crashe sm dubu tko na lepem. Tudi Vse do konca( ultra) na HD5850 nekaj ne štima(fps po občutku ves čas nad 40)

Bananovec ::
je že možno za dolpoteg iz uradne strani, vendar samo za X škatlo in PC. Žal pa je Origin pod velikim pritiskom.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple

Pesimist ::
Lol kaj nej jaz pricakujem pol z masino
Q9300, 3Ghz
8800GT, 8Gig ram?
Bo sploh startalo=?
Q9300, 3Ghz
8800GT, 8Gig ram?
Bo sploh startalo=?

globoko grlo ::
huh, sem moral preko www kliknit download bf3 in je zdej začel preko origin clienta dol vlečt, gre pa kr na full

Freaxx ::
eh caki da bos igral, yagwsx ma lahko kasne probleme z racunalnikom oz kaj jaz vem, bos videl v ksni urci ane :)?

globoko grlo je izjavil:
huh, sem moral preko www kliknit download bf3 in je zdej začel preko origin clienta dol vlečt, gre pa kr na full
Tole http://store.origin.com/promo?promoID=8... ? Meni sploh ne odpre.
Regards, Apple
Regards, Apple

PARTyZAN ::
i7 920
HD5850
16GB RAMa
Deluje na Medium nastavitvah pri 1920x1200 - ~45FPS. To je z driverji, ki še niso optimizirani za BF3.
Also, igra je zakon. Komaj čakam na izid.
HD5850
16GB RAMa
Deluje na Medium nastavitvah pri 1920x1200 - ~45FPS. To je z driverji, ki še niso optimizirani za BF3.
Also, igra je zakon. Komaj čakam na izid.

BALAST ::
Meni pa z optimiziranimi na HD5770 zunaj na prostem s 40fps (AA izklopljen), v tunelu pa krepko nad 60fps.

Good Guy ::
Imo je bolje počakati do vikenda da se stvar poleže, ker zdej je folk navalil na polno
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^

Rippy ::
Igra res teče zelo dobro. Na SB@4.2 in 560Ti mi je že na začetku optimiziralo na najvišje nastavitve (high) in delovalo odlično (z starimi gonilniki). Verjetno bom lahko brez problema kaj na Ultra nastavil za single player.

Guzzy ::
Jp, enako imam gtx 560 ti in delovalo na high,z novimi gonilniki. ULTRA pa mi dela z 20 fps.

jizzer ::
BALAST keri procesor maš? Jaz mam občutek da mi bremza procesor (HD5770 grafa) ker mam kar fajni stutering... :/ 1280x1024 MED Conf.

a mi zna kdo povedat, zakaj ne morem sproziti upgrejdanega rocket launcherja (FIM 92)?
...

Kurzweil ::
na 32p mapah dela odlično na i7 920, 6Gb, 460Gtx, niti enega samega zatikanja, tudi igralnost je dobra, še posebej ker še ni ultimate drkićev :)

kje pa sploh najdes Caspian Border serverje? do sedaj sem ga videl samo 1x, pa se to je bil poln..
...

Mcsin ::
Tam pod filter oblkukas Caspian border... Sam jebes ce ne moreš notr prit skoz zasedeni. Enkrat mi je ratal, pa je po 10min server potem dol vrgl matr.

potem, ko si ze v igri samo, ko se deployas..
so spremenili password :P
so spremenili password :P
...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DrSergioDJ ()

Rippy ::
Jp, enako imam gtx 560 ti in delovalo na high,z novimi gonilniki. ULTRA pa mi dela z 20 fps.
Čudno...Ultra nastavitve (čeprav jih lahko izbereš) niso v beti, torej ostane na high.
edit: caspian password ni več veljaven :(
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rippy ()

Kje so sploh objavljene kode oz. kdo vse jih dobi?
Regards, Apple
Regards, Apple

ShinseiYama ::
Jutri dobim GTX 580 pol pa akcija.
Trenutno mam HD 5770 a ni to tisto kar bi rad ,sem šu igrat caspian border uh in oh, da se igrat samo low res in vse low.
Drugače pa če bi kupi še eno 5770 bi lahko brez problema laufu na high vse :) tko da vsem ki imate možnost Crossfire ali SLI vam priporočam da izkoristite možnost.
Trenutno mam HD 5770 a ni to tisto kar bi rad ,sem šu igrat caspian border uh in oh, da se igrat samo low res in vse low.
Drugače pa če bi kupi še eno 5770 bi lahko brez problema laufu na high vse :) tko da vsem ki imate možnost Crossfire ali SLI vam priporočam da izkoristite možnost.