» »

zataknjena roleta

zataknjena roleta

gslo ::

roleta

ma kdo kaj izkušenj s takimi zunanjimi roletami? so masivnejše..

no, problem je da se mi ena p#$("!a roleta noče odrolat nazaj dol, ko vrtim vodilo začne glasno škrtat. in popizdevam. sej bomo zrihtal servis oz. bom probu sam popravt jutr ko bom kej vidu, ampak tkole na prvo žogo, če je kakšen nasvet.. shoot!
  • zavaroval slike: bluefish ()

fosil ::

Tole je žaluzija in ne roleta.
Odpri okno in jo z roko potegni dol.
Tako je!

gslo ::

no, pa žaluzija. google najde svašta pod obema pojmoma. in ne, ne pomaga. očitno se je nekje nekaj zataknilo. zadeva je kar težka, na silo ne mislim nekaj vlečt da ne bom vsega na glavo dobil. :D

msjr ::

Poglej če se da tam zgoraj pri vodilu kaj odpret, mogoče je samo vijak, ki poskrbi za prenos sile, padel ven iz ležišča ali pa je vrvica (zajla pri večjih) padla iz vodila in se zavila okoli osi (oj, veselje). Glede na sile in težo žaluzij je mehanizem velikokrat prav revno majhen.

wooted ::

tole je pa krpanka :)

Tomi ::

Potrebujem nov avtomat za rolete, in sicer točno takega. Se ga načeloma dobi v Merkurju/Obiju/Baumaxu ali bom moral kontaktirati katerega od serviserjev? Menjal bi sam.
metrodusa.blogspot.com

beni ::

A ne bi kontaktiral proizvajalca na linku, da ti ga pošlje ?
Sicer pa je pred ene 4-5 leti stal slabega jurja...

LP
Pojma nimam ...

Tomi ::

Ko sem gledal njihov katalog, so prodajali samo v količinah po 10 za ta izdelek. Dvomim, da se bodo ukvarjali z individualnimi strankami. Sicer pa ja, bom, če ne bo imel nihče, samo mi ni ravno do tega, da bo zastonj hodil po teh trgovinah, ker mi to vzame precej časa in dela glavobol.
metrodusa.blogspot.com

c3p0 ::

Vsak roletar uporablja takšne avtomate, hint.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rolete ali žaluzije (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6019381 (8300) mirator
»

Rulete ali zunanje žalozije dilema

285172 (4526) floyd1
»

Rolete

112689 (1789) c3p0
»

Sedim v podstrešnem stanovanju , temperatura cca 28 C. (strani: 1 2 )

7519138 (16526) Wasted
»

Senčila za strešna okna

207229 (6915) domzi

Več podobnih tem