» »

Egipt v celoti odrezan od interneta

««
6 / 12
»»

lexios ::

Sploh ne vem kaj poskušaš povedati?


Beri dokler ti ne kapne... Namig: Thomasu razlagam, da njegova teorija s solato žal večkrat ne funkcionira v praksi!;) Sicer pa ja, ima prav tole je za Egipt slabo - najbrž bodo morali ponoviti!>:D

Pyr0Beast ::

WireMess je izjavil:

Iz neke druge teme, par dni nazaj:


Dopuscam moznost, da imam v ocesu kaksno iver, ampak proti tvojemu brunu ni to nic. Vsekakor pa bi lazje poskrbel zase, ce ne bi taki kot ti skozi volili ljudi, ki pravijo, da bodo poskrbeli zate in zame, poskrbijo pa predvsem zase in za socialni mir, ki jih ohranja pri skledi - za najin denar.


Tvoj odgovor:

Glede trpanja v žepe ti lahko pritrdim, samo druga stran ponudbe so iz tega vidika na žalost iste p****. Kaj ostane? Volilna abstinenca.


Tvoje mnenje danes:

djordjevic je izjavil:

Če pri nas dejansko delaš, ne pa samo godrnjaš po forumih, imaš lahko dovolj za lagodno življenje, marsikdo pa še več.


Point: nisi ravno dosleden. Imamo torej dovolj, ali nimamo dovolj? Teceta med in mleko, da/ne?

Pa oprostite za offtopic.



Tudi ti nisi dosleden (v bistvu s svojimi kozlarijami si, kar je pa še slabše, kot če sploh nisi bil, ker si dosleden pri kozlanju po drugih, saj drugega niti ne znaš, nekako tako kot z stalinovimi čistkami, ti komunist en); Mešaš sporočila iz različnih tem z različno tematiko, kjer je način odgovora pogojen s temo in še bolj, z uddeleženci v njih;
Bom še jaz malce tvoje premetal da boš izpadel kot popolni mentalni nevoščljivec ki je popolnoma netoleranten do mnenja drugih !

//rantoff


A ti je zdaj vsaj malo odleglo, ko si se skozlal?

O.


Tebi niti po milijon postih, ki smetijo ta forum, kot kaze, ni odleglo, saj kozlas se vedno. Vi komunisti ste vsi enaki: zavajate, lazete, relativizirate, vsegliharite, "objektivno analizirate", igrate svetovljane in ste sploh nekaksni mao-style intelektualci. Vidite, vse to ste, pa vendar ste pohabljeni, ker nimate morale.



Namenjeno Brane2
Pa kva je s tabo, tako nasplosno, mislim? Are you walking the psycho path? :)


Namenjeno Brane2

Clovek, ti govoris grozne stvari. Walking the psycho path - tokrat brez smeskota.


Namenjeno Matthai-tu

Tvoji poskusi humorja so se bolj pomilovanja vredni, kot tvoj vrednostni sistem.


Namenjeno Okapi-ju

Tebi niti po milijon postih, ki smetijo ta forum, kot kaze, ni odleglo, saj kozlas se vedno. Vi komunisti ste vsi enaki: zavajate, lazete, relativizirate, vsegliharite, "objektivno analizirate", igrate svetovljane in ste sploh nekaksni mao-style intelektualci. Vidite, vse to ste, pa vendar ste pohabljeni, ker nimate morale.


Namenjeno jype-tu

Se dobro, da ne cutis potrebe po distanciranju od komufasisticne kontinuitete, ki svetovnonazorsko temelji na metanju ljudi v jame, masovnem krsenju clovekovih pravic na vseh podrocjih zivljenja in popolnem unicenju gospodarstva, ti razsvetljeni clovekoljubni demokrat.



Namenjeno Okapi-ju
Mene sploh ne zanima, ali si le tako kratke pameti, da nisi dojel, kaj sem hotel reci (skozi nekaj nabijas o vtikanjih v tuja zivljenja in podobne kozlarije), ali pa se le sprenevedas (bolj verjetno). Vsekakor drugega stavka nisi napisal, mi ga pa implicitno podtikas. Ja, ja, kar sprenevadaj se se naprej, malo se zgrazaj... ne ljubi se mi diskutirati s tabo, hinavec.



Namenjeno Okapi-ju

Svoje dobronamerne nasvete si nekam zatakni, pravicnik, kot tudi svojo instant psihologijo.


Namenjeno dbevfat

Da bo zanimiva, debata? Bos torej ustrelil se vec klovnovskih? Je to sploh mogoce?


Namenjeno Gandalfar

You have a simple mind, or you are a hypocrite. Ne, ne nasprotujem. Govorim o sirokem druzbenem pojavu, ki mu ljudsko pravim "pederisanje ljudi".


Namenjeno jype

Priznam, da imas nekaj sloga. Moral bi se zaposliti kot rezimski pisun v Mladini. Tako bi bil vsaj placan za svojo pasjo zvestobo nacionalsocialisticnemu nacrtu pozivinjanja druzbe.


Namenjeno antonij-i

Normalno, razsvetljena antonija, oporecnike se je vedno zapiralo v areste, sicer pa v umobolnice, to je vasa stara taktika.


Namenjeno djordjevic-u
Spet sprenevedanje, djordjevic, kot navadno, obleceno v lazen plasc dobronamerne iniciative? Katere iste face? 20-let-iste, ali 65-let-iste? Sam namrec razlikujem med temi dvemi vrstami "istih fac". Nezmoznost razlikovanja med omenjenimi vrstami istih fac je najvecje gorje povprecnega slovenistanca. V arzenal rdecih taktik pa spada se ona stara viza "sej so vsi isti....".

Bruh, bljak, fuj, fej...


Random

In kako nagravzno in ponizevalno je, da se nam razne MadMicke sprenevedajo po forumih.


Namenjeno jype

In se nekaj, jype, nikamor me ni treba poditi, lahko pa se sam spokas na Kubo, ce ti prija. Tam bos nasel somisljenike, s katerimi si boste v deliriju nazdravljali. Samo ne cvili potem, ce te bo prijela driska (za spremembo tista prava, ne besedna, ki te sicer tako neusmiljeno muci) in si ne bos imel s cem brisati riti.


Namenjeno jype


Govori zase. Jaz ne nabijem neumnosti. Ocitno priznavas, da si navaden provokator. Kaj pa naj bi drugega bil - pac nadaljujes z zlahtno tradicijo svojih duhovnih uciteljev.



Mislim da je to dovolj, da začneš uživati v 'sebi' in se nehaš ukvarjati s poniževanjem drugih, ki imajo drugačno mnenje o rečeh. V tvoji blažji prisotnosti bornega meseca si naklamfal skupaj kar precej žalitev.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Zgodovina sprememb…

Pyr0Beast ::

Eto. Tole paše semle noter.

Tribal leadership.
http://www.wimp.com/triballeadership/
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Zgodovina sprememb…

Mr.B ::

Ulica ni rešitev. Rešitev je najprej ti. sistem random shuting, da se začne nedotakljivim tresti hlače ali pa tampon. Potem pa zaplemba premoženja. Začneš a pri sekretarjih.
No pri nas sedaj malo farbajo množice, da tudi sodniki niso nedotakljivi, ampak gnili del je pač potrebno amputirati. Samo pri nas govorijo o resetu, pač denar smo pobrali odgovarjal pa ne bo nihče, saj oni res niso odgovorni. Odgovoren je narod, ki je to dopuščal, pa kakorkoli se izgovarja....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Pšenični ::

"Ulica ni rešitev. Rešitev je najprej ti. sistem random shuting, da se začne nedotakljivim tresti hlače ali pa tampon. Potem pa zaplemba premoženja. Začneš a pri sekretarjih."

Ulica je rešitev, ko postane elita preveč pogoltna in začne uničevat srednji razred. Tko kot je sedaj pri nas in še kje. To kar se zdej dogaja v Egiptu, tile reveži so bili enkrat srednji sloj, pred določenim časom. Z vsemi revolucijami je pač tako, najprej elita na račun srednjega sloja obogati, nato jo reveži bivšega srednjega sloja vržejo. Če pa vsi dobro živijo, da elita ni preveč pogoltna in pokvarjena potem nekako gre.

Pri nas kakšne zaplembe premoženja verjetno ne bodo delovale, ker so glavnino kapitala že prenesli v tujino. Tako da, jebat kakšne sekretarje in poročat o tem kako se prenaša po četrt milijarde evrov v tujino-seveda akterji vzemejo še državljanstvo in Slovenijo zapustijo..., no to ne gre nekako skupaj. Čeprav bolje vsaj to, kot nič....

Ramon dekers ::

Ah telbanc ti pa res verjameš v pravljice ali pa pa si pač preveč risanke gledal. Še dobro da je sadaj v Iraku manj nasilja ko so prišli zahodni "osvoboditelji".

Glej ne razumeš tega, da tudi če pride do nekih kvazi uporov, bodo ti pri glavah oz kasneje vodje, ki bodo zopet kasirale in pridobivale denar. To pa so navadni in še večji debili od prejšnjih. Logično je da je potem samo še slabše.

Potrebna je menjava sistema, začne se pri bankah in židih, vsi ostali akterji so samo lutke.

Keyser Soze ::

revvs je izjavil:

In, bo vojna ali ne ?

Odvisno, koliko časa bo še vztrajal Mubarak.

Situacija je, kot že rečeno, na točki brez povratka. Tip vztraja kot eno trapasto govedo. Mednarodna podpora uradno hlapi, neuradno IMO še vedno dobiva signal, da naj "se drži".

Vendar slej ko prej bodo vojska in policija pogruntali kam pašejo. Pač, da niso nobena "gnada od boga poslana", ampak običajni ljudje, ki jih sistem lahko prežveči in izpljune kot tiste, ki so trenutno na dnu (kje pa ni tako danes, folk pozablja, da ustvarja nevzdržen sistem, ki je "samozadosten" tudi brez njih - neglede na trenutno gmotno stanje in vpliv).

Dlje kot vztraja, slabše je za Egipt. Najboljše bi bilo, če bi spokal takoj. Ko ni imel več zadostne podpore oz. ko je bilo jasno, da folk ne bo zdržal. Pač, demokratično, kot se spodobi.

Ni tule srž problema, ki bo pahnil državo v dolgotrajno nestabilnost, "ljudstvo". Glavni problem je tole prepotentno tele, ki misli, da je "država" (in pa seveda njegovi podporniki, ki so izgubili grip z realnostjo in pozabili KAJ/KDO je "država").
OM, F, G!

lexios ::


Glej ne razumeš tega, da tudi če pride do nekih kvazi uporov, bodo ti pri glavah oz kasneje vodje, ki bodo zopet kasirale in pridobivale denar. To pa so navadni in še večji debili od prejšnjih. Logično je da je potem samo še slabše.


Hehe, prej bi rekel, da ne razumeš ti... Telbanc vrjetno dobro ve, da se zadeve vrtijo v krogu - ve pa tudi, da so tile na oblasti približno enaki debili kot tile, ki na oblast morebiti še pridejo! Vzemi za primer slovensko elito - kako hudiča misliš, da je slovenska "elita" postala elita? Pa še nekaj, če je logično, da bo potem še slabše, je logično tudi, da bodo "ulico" ponovili!

It`s simple... Ko ljudem odpove common sense, entropija pač naredi svoje, da ima Maxwellov demon čez čas spet delo!;)


Mr.B you`re right! "Ulica ni rešitev! Rešitev je najprej ti. sistem random shuting, da se začne nedotakljivim tresti hlače ali pa tampon. Potem pa zaplemba premoženja..."

Kako hudiča pa to lahko (npr. v Sloveniji) dosežeš brez raje na steroidih?;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

Mr.B ::

Kaj pomaga, da ulica vrže ven iz države Zidarja, ter potem še malo višje iz ozadja ? Nič. ker ulica ne o rešila 21 milijard EUR minusa v Sloveniji, le ta dolg bo ostal. Edini način je ta, da odleti nekaj glav, elita pa si potem ne bo upala ne ukrepati. Mislim, če se ve da so se gradinski posli preplačali 2x, kaj mislite kdo je pobasal ta denar.
In kot imamo navidezno nesposobno visokoizobraženo elito, pač le te ne bodo šli pljuvati v lastno skledo, od koder so si talali kuverte. Torej edini način, je in je bil : doberdan moje ime je Janez Kranjski, sem davčni inšpektor. Lepo hišo imate, mi prosim pokažete račune, a pa res lep avto imate tudi, no lepo kako ste pa zaslužili za njega. To zunaj deluje, pri nas pa imamo takoooo nesposobne, če vi temu verjamete.

Torej, kaj bi ulica rešila.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

gulfstream ::

Torej, kaj bi ulica rešila.


Treba je malo razbit in pokazat zobe, da odgovorni naženejo inšpektorje na delo. Ti pa potem opravijo svoje delo.

Zlepa to očitno ne gre v banana republikah tipa Slovenija. Žal zgleda da bo potrebno zgrda.

Pšenični ::

"Zlepa to očitno ne gre v banana republikah tipa Slovenija. Žal zgleda da bo potrebno zgrda."

Tole zna bit res...

BlueRunner ::

Kakšen je bil končen izplen razbijanja pročelja Državnega zbora?

Predlog zakona o mladem delu je še vedno šel naprej. Argumenti in mnenja razbijačev so bila lepo spregledana in pokopana. Če kaj, so si vsi po vrsti samo škodili. Toliko glede ulice.

Po drugi strani pa so uspeli s predlogom za referendum, kjer bodo zakon po vsej verjetnosti sesut. Toliko glede prav(n)e poti.

Mr.B ima kar prav. Razbijanje ne pomaga pri čisto ničemer drugem, kot pa pri menjavi nekaj glav na vrhu. Vse ostalo počaka na to, da se zadeve znova umirijo, šele potem pa se sploh lahko začne reševati vzroke za situacijo. Egipt tudi v primeru padca Mubaraka ne bo kar avtomatično postal demokracija. Bo pa morda dobil možnost, da kaj takšnega sploh poizkusi - če bo večina sploh zato, seveda.

Zgodovina sprememb…

gulfstream ::

Kakšen je bil končen izplen razbijanja pročelja Državnega zbora?


Ni ga bilo, ker je tam protestiralo 500 pijanih študentov, ki niso točno vedli zakaj so tam. Ker je menda vsem razen njim jasno da jih študentski servisi nategujejo in izkoriščajo za demonstracije.

Drugo pa je, če ti vzamejo svobodo (Egipt) ali če za vodilne obstajajo posebna pravila (Slovenistan). V tem primeru pa je treba nekoga/nekaj razbit, ker beseda prosim na balkanu pač ni kaj dosti vredna.

BlueRunner ::

Drugo pa je, če ti vzamejo svobodo (Egipt) ali če za vodilne obstajajo posebna pravila (Slovenistan). V tem primeru pa je treba nekoga/nekaj razbit, ker beseda prosim na balkanu pač ni kaj dosti vredna.

... pri temu pa prikladno pozabiš, da bo za nekatere izjemno sporen kos zakonodaje padel, v skladu s pravili, ki veljajo za vse, brez ene same zabrisane granitne kocke.

Jp. Res je razlika. Pri nas se je večina svoji v zibko podarjeni svobodi preprosto odrekla in jo zamenjala za resničnostni šov, kjer šteje samo to o komu se bo danes več govorilo. V Egiptu svobode sploh ni. V Egiptu se za to borijo, pri nas pa eni stokajo pijani za šankom, drugi pa pijani mečejo kocke v napačno bajto.

Zgodovina sprememb…

Pšenični ::

"Predlog zakona o mladem delu je še vedno šel naprej. Argumenti in mnenja razbijačev so bila lepo spregledana in pokopana. Če kaj, so si vsi po vrsti samo škodili. Toliko glede ulice."

Ulica trenutno deluje. In še prekleto kako fino deluje. Poglej v Tunis in Egipt.

Heh, tisti heci s študenti..pa ja tisto ne jemljete resno....ko otroci mečejo kamne..dejte no...

BlueRunner ::

Ulica trenutno deluje. In še prekleto kako fino deluje. Poglej v Tunis in Egipt.

Je že gulfstream povedal kakšna je osnovna razlika med "tam" in "tukaj".

Heh, tisti heci s študenti..pa ja tisto ne jemljete resno....ko otroci mečejo kamne..dejte no...

Kaj bom našel, če bom šel pobrskati med tvojimi objavami v obdobju po tem vandalizmu? Bo kaj zanimivega?

lexios ::

Kaj pomaga, da ulica vrže ven iz države Zidarja, ter potem še malo višje iz ozadja ? Nič.


Res je! Nič, če pri tem ostane...

ker ulica ne o rešila 21 milijard EUR minusa v Sloveniji, le ta dolg bo ostal. Edini način je ta, da odleti nekaj glav, elita pa si potem ne bo upala ne ukrepati.


Zdj mi pa prosim še razloži kako boš dosegel, da odleti nekaj glav ... Boš rekel "prosim"?

Pšenični ::

"Kaj bom našel, če bom šel pobrskati med tvojimi objavami v obdobju po tem vandalizmu? Bo kaj zanimivega?"

Ti sam brskaj. NA ubogo mladino so se spravili potem taki kot si ti....


"Je že gulfstream povedal kakšna je osnovna razlika med "tam" in "tukaj"."

Razlika je v tem, da pri nas kritična masa še ni dosžena in da smo "genetski hlapci"...

DElovala pa bi ulica tud pri nas....če bo do tega prišlo, bo hlapec jernej precej trmast. Takrat bojo penzijoni v Dubaju marsikomo prišli prav....heh,heh...

Najbolj smešno je pa to, da pri nas komunisti še zmeraj mislijo tko kot je Mubarak, da so najmanj od boga (od alaha) poslani in da bojo večno na oblasti. ..pač njihova era se počasi končuje....

Zgodovina sprememb…

Double_J ::

Dve šivanki...

Karaya 52 ::

Mogoče pa mora iti po poti Irana, poleg Tunizije in Egipta še kakšna druga država, da bo Evropa natančneje definirala odnos do tega dela sveta oz. geniji kot smo se lahko še znotraj EU razdelimo zaradi nekoga tretjega. V vsakem primeru moramo držati Afganistan kot potencialno odskočno desko v primeru morebitnih preobratov, problem Izraela in Palestine pa čimprej rešiti. V skrajen primeru bi lahko zavzeti Sinaj, kot varnostno cono med Izraelom in Egiptom oz. nadzor nad prekopom.

lety ::

Že nekaj časa prebiram blog slovenke, ki živi z možem v Egiptu. Razlog protesta je očitno po njenih besedah kršenje človekovih pravic in pokvarjenosti policije. Povod je pa brutalni umor mladeniča poleti, ki je hotel razkrinkati pokvarjenost policije s posnetki preko interneta.
Klik: http://bata.blog.siol.net/2011/01/27/tr...
Državljanom lažejo o situaciji, odrezanost od sveta pa napeljuje na radikalno pobijanje protestnikov s strani policije in prikrivanje dejanskega dogajanja državljanom in svetu okoli. Diktatura de facto.

Ramon dekers ::

bodo oni dobili pravo diktaturo, s širiatskim pravom. Očitno jim gre predobro. Najprej je bil Nikolaj II, potem Lenin in na koncu Stalin. Vmes pa xxx.xxx.xxx mrtvih. Super. In če bo tehle miljon butalcev še naprej trobezljalo bodo dobili svoje. Miljon cepcev govori v imenu 80 miljonov tamkaj živečih ljudi, razbijajo avtomobile, poslopja...Pa to je drhal. Policijo so že raspustili, še želeli si jo bodo.

oldguy ::

Uklonit hrbet, pa se pustit tepst, hočeš rečt? Mater, ti pa si, dedec, pravi Slovenec!

B86Tech ::

zurnal24.si

# 12:08

Posebni odposlanec Baracka Obame Frank Wisner naj bi se popoldne srečal z Mubarakom. Na nežen način naj bi mu svetoval, naj sestopi z oblasti.

mislm da je stvar že odločena, torej bo mogu kr it :)

Volk| ::

Google, ki je v povezavi s Twitterjem včeraj zagnal poseben servis @speak2tweet, ki omogoča, da Egipčani na Twitterju objavljajo sporočila tako, da odtipkajo cifro na številčnici telefona in pustijo zvočno sporočilo. Arabska sporočila v angleščino pomaga prevajati na tisoče prostovoljcev.


Povzeto po Žurnalu

Mislim, da že vsi vemo, kakšen bo konec...le Mubarak še sanja..
_______________________________________________________
Izobražen je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

gulfstream ::

A ste normalni???

Normalnost je zelo relativna stvar8-)

Mubarak pa neke izbire ravno nima, glede na to da je napovedana vsesplošna stavka v nasprotnem primeru. Bo kar zanimivo gledati kako bodo to izpeljali in kam bo stari pobegnil.

Karaya 52 ::

Mubarak ima iirc 83 let, koliko let prozahodnega vladanja ima pred sabo tako star možakar? Kako bi potekala menjava oblasti, če odmislimo kar se sedaj dogaja, ob Mubarakovi smrti?

BigWhale ::

Karaya 52 je izjavil:

Mubarak ima iirc 83 let, koliko let prozahodnega vladanja ima pred sabo tako star možakar? Kako bi potekala menjava oblasti, če odmislimo kar se sedaj dogaja, ob Mubarakovi smrti?


Njegov sin bi prevzel oblast. :)

MrStein ::

Karaya 52 je izjavil:

Mubarak ima iirc 83 let, koliko let prozahodnega vladanja ima pred sabo tako star možakar? Kako bi potekala menjava oblasti, če odmislimo kar se sedaj dogaja, ob Mubarakovi smrti?

A je le občutek, da so diktatorski režimi bolj pro-ameriški, kot demokratični/nediktatorski?

Ljudje, tema je o Egiptu! In blokadi interneta.

Vi pa ste notri privlekli partizane.

A ste normalni???

To še ni nič. Eni v temo o izdelku A vedno privlečejo izdelek B...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MrStein ()

Pšenični ::



Še včeraj so naši mediji govorili o par tisoč protestnikih...še srbi so govorili o cifri..okoli 50.000...

No, danes jih je 8 milijončkov, bo zadost??

Ja, pa je res game over...za Mubaraka.

Zgodovina sprememb…

Izi ::

Pšenični je izjavil:

Ja, pa je res game over...za Mubaraka.

Pa za ljudi tudi, sploh ne vedno kaj so si skopali. Šli bodo z dežja pod kap. Islam ne bo nikoli izpustil take priložnosti da končno popolnoma islamizira Egipt in naredi Bližnji vzhod islamski.
Iranu je že vse jasno: Iran v egiptovskih protestih vidi vzpon islamskega Bližnjega vzhoda

gulfstream ::

Pa za ljudi tudi, sploh ne vedno kaj so si skopali. Šli bodo z dežja pod kap. Islam ne bo nikoli izpustil take priložnosti da končno popolnoma islamizira Egipt in naredi Bližnji vzhod islamski.


Kaj pa vem, meni El Baradej ne zgleda neki hudi verski fanatik...bomo videli kaj se bo zgodilo.

Manu ::

Izi je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Ja, pa je res game over...za Mubaraka.

Pa za ljudi tudi, sploh ne vedno kaj so si skopali. Šli bodo z dežja pod kap. Islam ne bo nikoli izpustil take priložnosti da končno popolnoma islamizira Egipt in naredi Bližnji vzhod islamski.
Iranu je že vse jasno: Iran v egiptovskih protestih vidi vzpon islamskega Bližnjega vzhoda


Extremističen Iran vidi tisto, kar hoče videt.

Thousands of people have gathered for a good humoured demonstration in the main square in Alexandria, Harriet Sherwood reports. There are lots of tanks and soldiers on the outskirts of the square, but not in the square itself, she says.

"People feel very much that Mubarak is on his way out. People are saying is that all they want is what we have in the west, which is free and fair elections," she says.

She was told that only 30% of the electorate would support the Muslim Brotherhood.


Tole se je zgodilo poleti.

Ljudje ne bodo več trpeli kršenje človekovih pravic. Mubarak je diktator. Diktatorjev se je treba znebit. Govoriti, da bodo šli zdaj ljudje na slabše je bolj kazalec strahu s strani tistih, ki tako govorijo.

Izi, saj vem, da te je strah. Ampak Egipčani se zdaj ne bojijo ničesar več. Upaj na najboljše, saj ljudje ne želijo več kršenja človekovih pravic. Imajo pravico zahtevati boljše življenje.

root987 ::

Kot je bilo že omenjeno - Egipt.

Še enkrat: Egipt. Ne partizani, ne komunisti, ne nemci in ne domobranci.

Ja?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Pyr0Beast ::

Ljudje ne bodo več trpeli kršenje človekovih pravic. Mubarak je diktator. Diktatorjev se je treba znebit. Govoriti, da bodo šli zdaj ljudje na slabše je bolj kazalec strahu s strani tistih, ki tako govorijo.

Obama je demokrat. Demokratov se je treba znebiti ???
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

lety ::

offtopic;

Absolutno je zanimivo opazovati reakcije ljudi ko je v vprašanju vzhod. Kakršnekoli demonstracije vzbujajo grozen strah pred organizacijo muslimanov in večina že vidi njihovo marširanje na Zahod in konec svobode. :)) No realno gledano poglejmo skozi zgodovino, kolikokrat se je to zgodilo...izpustimo detalje okoli zabitih Turkov (pa Mongolov in Križarjev), ki so zrušili takrat kalifat, poleg tega da je ta doživel že sam razcep znotraj. Večina kekcev še vedno meša jabolka in hruške, namreč sam Iran in ostale šiitsko usmerjene frakcije majo toliko skupnega z ostalimi arabci, kot papež z ortodoksno cerkvijo. Organizacija na takem nivoju je nemogoča. Irančani oz. perzijci kot se imenujejo sami iz dna duše sovražijo arabce in sunite. Toliko, da jih v Iranu obesijo če jih dobijo in se derejo ubij vehabita (:)) v edini državi, ki ima dejansko šeriatsko pravo uvedeno). Poleg tega se koljejo v Iraku in Afganistanu konstantno med seboj. Sovraštvo je že na takem nivoju, da so si Iranci zgradili kar lastno Kabo in Meko v Iranu da ne hodijo v S.A. Tukaj dodamo še sufije, ki so izvorno v Turčiji, Iraku in jih tudi ne prenese nihče. Če bo kakšen pohod, bo to pokol med šiiti in suniti - zaradi muslimanskega svetega mesta. Tako da, kekci ki sanjajo o pohodu na razviti zahod naj se zbudijo že v realo enkrat. Nobenega dol ne zanimate. Za njih je zahod nazadnjaški in ogaben dejansko, predstava izvornega greha.:) Smrtno sprtih frakcij zadnjih 10 stoletij se ne da pobotat. Če pa Egipt islamizirajo who cares? Naj ga. Saj je njihova država. Boste piramide gledal v Bosni :))

Manu ::

Pyr0Beast je izjavil:

Ljudje ne bodo več trpeli kršenje človekovih pravic. Mubarak je diktator. Diktatorjev se je treba znebit. Govoriti, da bodo šli zdaj ljudje na slabše je bolj kazalec strahu s strani tistih, ki tako govorijo.

Obama je demokrat. Demokratov se je treba znebiti ???

Kaj ti ni jasno??????

Pšenični ::

"Še enkrat: Egipt. Ne partizani, ne komunisti, ne nemci in ne domobranci."

V Egiptu se začenja novo obdobje. Brez zgoraj omenjenih.

Ali je Mubarak v Bahrajnu ali ne je že vseeno. Pri taki množici bi jaz na njegovem mestu pohitel in odnesu vsaj živo glavo, če jo že ni...

http://24ur.com/novice/svet/niste-sami-...

No sedaj pravijo da je še not, zgleda da je prava zmeda...

Teli padci elit znajo povzročit spremembe, ki se jih še ne zavedamo. Mogoče tud pri nas.

Zgodovina sprememb…

poweroff ::

Ja, Islamski bratje bodo prišli na oblast.
sudo poweroff

Thomas ::

Tunizija, Egiptija, Jordanija ... bodo zgleda islamije.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zheegec ::

Thomas je izjavil:

Tunizija, Egiptija, Jordanija ... bodo zgleda islamije.

Krivi za to so pa trenutni diktatorji na oblasti in njihovi podporniki...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Thomas ::

Ne. Kriva so kar lepo ta sfanatizirana ljudstva sama.

Če jih imamo za otroke, ki so jim diktatorji zagabili svobodo, to ni točna ocena.

Pobožni so, kaj hočemo. Ni jim toliko do lastne svobode, bolj jim je do tega, "da bo bogu" prav.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zheegec ::

šele sedaj mi je jasno, kako so se dejansko ti diktatorji žrtvovali za ljudstvo. Ljudstvo bi pa moralo biti še naprej zatirano, ker je to za njih najbolje.
Zakaj bi jih izobraževali, če jih pa diktatorji lahko zatirajo in se s tem tudi žrtvujejo ljudstvu. Kot Jezus dejansko...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Thomas ::

Sej bodo prišli samo drugi, hujši diktatorji, v primeru Tunizije, Egipta in Jordanije.

Strogi, kakor zahtevata ljudstvo in svete knjige. Ne pa popustljivi do razuzdanosti zahodnih turistov, popustljivi do žensk ki se oblačijo kot kurbe po evropskem vzoru, do nevernih Koptov ...
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

poweroff ::

Ne ameriške bombe, Islamski bratje prinašajo demokracijo Egiptu. :D
sudo poweroff

Thomas ::

Jest mislim, da tudi levičarji ne bodo preveč veseli nove severnoafriške situacije.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

poweroff ::

Demokracija je vedno OK. Svoboda pred diktatorji pa še boljš.
sudo poweroff

Manu ::

Nehajte širiti pesimizem in apokalipso.

http://www.dnevnik.si/novice/svet/10424...

Thomas ::

Demokracija je vedno OK. Svoboda pred diktatorji pa še boljš.


Ne, demokracija NI vedno najbolj. Vendar demokracija ne bo dolgo njihov problem, islamisti prevzemajo krmilo. Kar tudi ni svoboda pred diktatorji.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Manu ::

««
6 / 12
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tadžikistan blokiral dostop do Facebooka in spletnih časnikov

Oddelek: Novice / NWO
195806 (4552) next_byte
»

Ameriška vojska lahko vzpostavi internet, koderkoli hoče

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
126449 (4302) username
»

Kako je Egipt izklopil internet in kako so se prebivalci prilagodili

Oddelek: Novice / NWO
3716429 (12836) ...:TOMI:...
»

Egipt ugasnil še zadnjega delujočega ponudnika dostopa do interneta

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
338561 (6837) McGregorSL
»

Egipt blokiral Twitter in Facebook

Oddelek: Novice / NWO
115442 (4487) kitaj

Več podobnih tem