Forum » Kaj kupiti » Tablet PC?
Tablet PC?
igor0203 ::
Meni se zdi tipkovnica predraga, če bi bila tam okoli 100€ bi še razmislil da bi kupil cel komplet.
So pa tablet kar pohvalili, napram Xoomu naj bi imel boljši ekran.
So pa tablet kar pohvalili, napram Xoomu naj bi imel boljši ekran.
DimmniBurek ::
OK, kaj pa kaki Prestigio tableti? Se da to kje sprobat? Pravkar sem prodal svojo staro namizno big tower kišto, sedaj pa iščem nek 7-10" tablet, ki bi ga uporabljal za internet, kak film občasno in mogoče navigacijo in poslušanje glasbe v avtu.
Prestigio PMP7100c Tale je najboljši iz Prestigiove ponudbe.
Prestigio PMP7100c Tale je najboljši iz Prestigiove ponudbe.
There Is No Stronger Drug Than Reality
Zanima me, če je zadeva kaj vredna. Imate to v ComShopu v Šiški(mercator center)? Bi lahko posodili zadevo za pol ure štrkat po njej? Lahko kar tam sprobam, super bi bilo, če jo dobim za kak dan v pisarno, ker delam nasproti M centra. Lahko tudi plačam, samo če lahko potem vrnem, v primeru, da mi nebi bilo všeč?
Lonsarg ::
Sposodi si od kolega Android telefon, pa si predstavli, kak to zgleda na mal večjem ekranu:)
Ja,ma to mi ne bo povedalo če kaj šteka, če je počasen pri brskanju po netu, predvajanju videov in kako deluje zaslon, right?
ViewPad 10s Tale zgleda še boljši. Mate to v Comshopu?
kmetek ::
Ne, po naročilu bi šlo. Ni pa boljši, nima GPS, ima 512mb rama, ima 16gb prostora, ima "samo" 1 kamero z nižjo resolucijo.
Sprobaš lahko v trgovini če imajo zalogo, vprašaj.
Sprobaš lahko v trgovini če imajo zalogo, vprašaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri tablični računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 8670 (2706) | petzup |
» | iPAD da ali ne ?Oddelek: Kaj kupiti | 11058 (8909) | Lonsarg |
» | Tablični računalnikOddelek: Kaj kupiti | 3542 (3147) | klinker |
» | Cene Xooma v Veliki Britaniji določene (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 29107 (26869) | JayKay |