Forum » Operacijski sistemi » Linux in porti
Linux in porti
DarkHand ::
zanima me kako na linuxu kaksne porte odprem ... in kako ugotovim kater port uporablja nek program da bom lahko potem tisti port udprl ...
to mislim zato ker prej k sem imel mrezno se na windows masini in je bil modem na windose prikloplen sem lahko s programom nemo tool - to je program s katerim lahko spreminjas frekvence modemu - lahko spremijal frekvence normalno sedaj ko pa je linux na prvem mesto in gre modem na linux najprej s tem programom nemorem nic naredit ker ima linux zaprte porte in ne morem s programom dostopat do modema ... kako lahko izvem kater port program uporablja in kako ga lahko odprem
kaksen port sniffer?
to mislim zato ker prej k sem imel mrezno se na windows masini in je bil modem na windose prikloplen sem lahko s programom nemo tool - to je program s katerim lahko spreminjas frekvence modemu - lahko spremijal frekvence normalno sedaj ko pa je linux na prvem mesto in gre modem na linux najprej s tem programom nemorem nic naredit ker ima linux zaprte porte in ne morem s programom dostopat do modema ... kako lahko izvem kater port program uporablja in kako ga lahko odprem
kaksen port sniffer?
- premaknil: Gandalfar ()
Gandalfar ::
apt-cache search port sniffer
hunt - Advanced packet sniffer and connection intrusion.
nwatch - Network service detector.
ettercap - Multipurpose sniffer/interceptor/logger for switched LAN
traffic-vis - A sniffer that can display reports in HTML, Postscript and other formats
hunt - Advanced packet sniffer and connection intrusion.
nwatch - Network service detector.
ettercap - Multipurpose sniffer/interceptor/logger for switched LAN
traffic-vis - A sniffer that can display reports in HTML, Postscript and other formats
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Test omrežja pred / po VLAN segmentacijiOddelek: Omrežja in internet | 1760 (1375) | tony1 |
» | Ethernet-LAN terminalOddelek: Programska oprema | 816 (680) | tempoFlow |
» | [Visual C#]Kako povezati aplikacijo s portom na switch-u?Oddelek: Programiranje | 1372 (1308) | Senitel |
» | pomoc pri programiranjuOddelek: Programiranje | 2192 (1811) | LjAp |
» | Nadzor prometa na omrežjuOddelek: Programska oprema | 1134 (1089) | asPeteR |