Forum » Mobilne tehnologije » HTC 7 Trophy
HTC 7 Trophy
koro13 ::
Hm...Mislim, da je zanimiv, poglej na originalni htc-jevi strani nekaj testov/rewievov in na youtubu...
LP
LP
Yoni ::
Izredno zanimiv telefon. Le cene pri simobilu so oderuške totalno. Sem bil zelo zagret za nakup tega telefona, vendar so me cene zdaj malo odvrnile.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yoni ()
300EUR na orto u nulo je nateg na suho. Telefon je hardwarsko enak desireju in bi morala biti cena temu primerna. Plus tega je trophy vstopni model kar se tiče WP7, kar za desireja pri andoridu ne bi mogel trditi.
Mare3 ::
Edina slabost telefona je za mene cena vse ostalo je kul. Previsoke cene za čas recesije...
Edina slabost telefona je za mene cena vse ostalo je kul. Previsoke cene za čas recesije...
V teh simobilovih cenah prav ne vidim logike. Na mobisvetu, je cena 360€ v prosti prodaji. Tile pajaci na simobilu pa grejo, pa nabijejo ceno 300€ na orto u nulo,seveda ob vezavi za 24 mesecev. Ne moreš verjet...
NoBody- ::
Hm eno vprašanje za lastnike HTC Trophy. Danes sem opazil da mi pri gumbu išči desno spodaj, ko malo bolj pritisnem, se sliši nekakšen "škripanje" oz. kot da ni dobro zaslon pritrjen. Na preostalih delih se to ne dogaja. Še ima kdo ta problem?
Telefon ni star niti mesec dni, kupljen pri simobilu. Lahko uveljavljam kakšno garancijo?
Lp
Telefon ni star niti mesec dni, kupljen pri simobilu. Lahko uveljavljam kakšno garancijo?
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri mobitel za cca. 200EUR na Orto Smart ali Mingl 17Oddelek: Kaj kupiti | 3006 (2554) | Wofk |
» | Nokia C7 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15228 (9033) | Mikec17 |
» | Kateri mobitel v rangu Galaxy Ace-a se še splača?Oddelek: Kaj kupiti | 10587 (9906) | mokasin |
» | Kateri android telefon - simobilOddelek: Mobilne tehnologije | 7048 (5941) | Thunder wave |
» | menjave mobilnih operaterjevOddelek: Mobilne tehnologije | 4295 (3804) | Lonsarg |