Forum » Kaj kupiti » Nov računalnik
Nov računalnik
nebi ::
Razmišljam o nakupu novega računalnika za šolo, pa me zanima, če bi lahko s procesorjem Intel Core i3 poganjal novejše igre (fifa, nfs, cod), saj se moram med študiem tudi malo sprostiti ;).
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
jazbec ::
prenosnik ali stacionarni pc?
drugače pa dobiš za 600 evrov že kar soliden stacionarni pc
drugače pa dobiš za 600 evrov že kar soliden stacionarni pc
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jazbec ()
klinker ::
Za silo? Wtf?!!! Moj necak na Athlonu2 X2 poganja vse zivo na 1680x1050 in hd4870
i3 ti bo pognal prav vse brez problema, ce bos le mel neko normalno graficno.
i3 ti bo pognal prav vse brez problema, ce bos le mel neko normalno graficno.
69charger ::
Če sem igral na Turionu X2 in integriranem Radeonu HD3200 COD6 brez problemov bo pa tudi na tistem računalniku lahko.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
jazbec ::
pomoje človek razmišlja o prenosniku
zato za silo-ker ponavadi prenosniki z i3 nimajo neke dobre grafike
mogoče pa se motim
zato za silo-ker ponavadi prenosniki z i3 nimajo neke dobre grafike
mogoče pa se motim
onitam ::
Če sem igral na Turionu X2 in integriranem Radeonu HD3200 COD6 brez problemov bo pa tudi na tistem računalniku lahko.
Mam na prenoskinu hd4570. Ni mi jasn kako lahko za 550€ prenosnik z takimi spefikacijami tko prebavi te zahtevne igre. Pomoje bi na dražjem stacionarcu slabše šlo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gt220- A je res tko zanč za špile?Oddelek: Strojna oprema | 3392 (2331) | Bananovec |
» | Radeon HD 3200 proti NVIDIA GeForce 9300Oddelek: Strojna oprema | 1730 (1557) | fosil |
» | HP prenosnik Compaq 6735sOddelek: Kaj kupiti | 4030 (3299) | OZZY |
» | Najcenejši prenosnik za predvajanje FullHD videaOddelek: Kaj kupiti | 2849 (2599) | jan01 |
» | Katera grafična AGP za ATHLONXP2400Oddelek: Kaj kupiti | 2077 (1700) | matfil |