Forum » Kaj kupiti » digital PEN
digital PEN
Reso ::
Danes sem zopet razmislal o nekaksni kombinaciji dlancnika z bluetoothom in telefona, samo sem ugotovil da bi mi mankalo nekaj za pisanje zapiskov recimo pri fiziki ali analizi.
Po srfanju po internetu sem opazil tole stran z "digitalnimi" svincniki. Zanima me kje dobiti te digitalne svincnike in koliko stanejo. Zanimalo bi me tudi ce morda kdo ve kako se obnesejo v praksi, koliko stanejo papirji in kje dobiti digitalne svincnike za navaden papir.
Po srfanju po internetu sem opazil tole stran z "digitalnimi" svincniki. Zanima me kje dobiti te digitalne svincnike in koliko stanejo. Zanimalo bi me tudi ce morda kdo ve kako se obnesejo v praksi, koliko stanejo papirji in kje dobiti digitalne svincnike za navaden papir.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična tablica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 32574 (12576) | zhudang |
» | Nakup tablice za srednjo šolo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14060 (12633) | Pithlit |
» | Bo ročno pisanje izumrlo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18813 (15225) | Jerry000 |
» | StripiOddelek: Programska oprema | 1351 (1162) | opeter |
» | Program za planiranje spletnih strani ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1494 (1357) | Tody |