Forum » Pomoč in nasveti » prenosnik LCD??
prenosnik LCD??
turist1 ::
ve kdo kje se kupi "inverter", za prenosnik?
na prenosniku je zaslon skoraj popolnoma temen, komaj se vidi start in namizje. (da light itd je na Max a ne pomaga, če se ne motim imajo prenosniki inverterje, ki dodatno osvetlijo zaslon, pa me zanima kje ga bi lahko kupil in zamenjal, če je kakšno posebno ime bi prosil da me popravite, a mislim da se imenuje inverter. če priklopin prenosnik na zunanji monitor deluje brez tezav zunanji monitor...a preosnik je vedno temen... skoraj 100% oz malo manj 95% kar pomeni da skoraj nicesar ne mores razbrati z zaslona...
hvala za pomoc...
lp
na prenosniku je zaslon skoraj popolnoma temen, komaj se vidi start in namizje. (da light itd je na Max a ne pomaga, če se ne motim imajo prenosniki inverterje, ki dodatno osvetlijo zaslon, pa me zanima kje ga bi lahko kupil in zamenjal, če je kakšno posebno ime bi prosil da me popravite, a mislim da se imenuje inverter. če priklopin prenosnik na zunanji monitor deluje brez tezav zunanji monitor...a preosnik je vedno temen... skoraj 100% oz malo manj 95% kar pomeni da skoraj nicesar ne mores razbrati z zaslona...
hvala za pomoc...
lp
turist1 ::
a v slo? nikjer nimajo ,ker ne more biti drag, ebay me pride vec postnina :D
nisme pa 100% da je res inverter a po izkusnjah in mnenjih prijateljev je inverter...
nisme pa 100% da je res inverter a po izkusnjah in mnenjih prijateljev je inverter...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik zatemni slikoOddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (1004) | uporabniik |
» | Zaslon na procesorju se zatemni!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1349 (1027) | krastača |
» | POMOČ črta na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4917 (4245) | matobeli |
» | Težava z zaslonom prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 647 (582) | Hister |
» | prenosik ugasne po sekundiOddelek: Strojna oprema | 2085 (1870) | softwar66 |